bir erkeğe nasıl acı çektirilir??

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

t24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
718
6
33
Evet kızlar erkekler nasıl acı çeker ve onların hatalarını kabul etmelerini nasıl sağlayabiliriz?

Son düzenleme:
evet kızlar yorumlarınızı bekliyorum...
kızlar okuyorsunuz bari cevap yazın..

Son düzenleme:
niye acı çektirmek istiyosunki

niye acı çektirmek istiyosunki

bazen erkekler sevsede sevdiklerine acı çektiriyorlar
ama benim çektiğim acıyı biraz olsun da hissetsin istiyorum
sadece benim ne durumda olduğumu anlamasını istiyorum

ben baska cevap bulamıyorum bı ınsanı ancak takmazsan canın yakabılırsın.en buyuk ıntıkam unutmaktır derler ya..

erkekler üzülmezler bacım boşuna ugraşmaa:))

bazen erkekler sevsede sevdiklerine acı çektiriyorlar
ama benim çektiğim acıyı biraz olsun da hissetsin istiyorum
sadece benim ne durumda olduğumu anlamasını istiyorum

bnde suanda senınle aynı durumdayım bılıomusun.o da suan bnm cektıgım acıyı ceksın onunda canı acısın bırazcıkta olsa dıye isterdım canım acıyo..

bnde suanda senınle aynı durumdayım bılıomusun.o da suan bnm cektıgım acıyı ceksın onunda canı acısın bırazcıkta olsa dıye isterdım canım acıyo..

bazen sevdiklerine inansakda,arada bir bizi en ufak nedenlerden dolayı üzmeleri çok canımızı acıtabilir.Hele ki gereksiz bir mevzuysa...İşte onlarda bilsin ki ne kadar acı çektiğimizi istiyorum ama çok zor galiba..

başka fikri olan varsa yazabilir mi?
yardım edin kızlar...

Son düzenleme:
erkekler sanki balık hafızasına sahip,, bi şeye üzülseler de hemen unutur hooop devam ederler yollarına, bayanlar malesef öyle olamıyor, geçmişi tekrar tekrar yaşayıp kendini yiyor.. bu yüzden bi erkeğe acı verecek bi şey varsa o da onsuz da hayatta çok başarılı olduğunu göstermek, ve en önemlisi bunu hergün ve hergün göstermek, sürekli hatırlayabilmektir. bunu yapabilmek için de bayan ondan uzaklaşmak yerine aksine yakınında olmalı..,

ya ben çok üzülüyorum ya

Son düzenleme:
gururlu olarak tabiki. dik durarak karşılarında. yoksa bir insana kasıtlı olaraktan acı çektirmek insanlığa giriyor mu? değmeyecek insanlar yüzünden insanlığımızı unutmayalım. erkeklerin ne oldukları nasıl bir cins oldukları belli değil zaten bir de kadınlar ne idüğü belirsiz varlıklara dönüşmesinler.

Son düzenleme:
Simdi canim kendi yasadiklarini ona hissettiremezsin veya senin cektiklerini ne ypaarsan yap gosteremezsin anlatamazsin bu bir.. ikincisi erkekler aski.sevgiyi beyinlerindeki.merketi noktaya koymadiklari icin aci cektirmende zor gib haa tm umursamazain pesinden kosmassin o zmaan kafasina dank eder o ayri konu ama iki uc gune normal.hayatina geri doner bizim gibi aglayip sizlamaz.. :)

bir erkegin aci cekmesini bekleme-hele ki senin kadar aci cekmesi-. onlar vurdumduymaz ve inan bir uzulur,iki uzulur,lan napiyorum ben,elime ne geciyo falan derler,
arkadaslariyla toplanir iki muhabbet edeler,eglenirler guler gecerler,unuturlar. aci cektirmeye calstikca kendini yorarsin,hele ki istedigin sonucu alamayinca.
umursmazlik koyuyor onlara,onsuz da olabilecegini goster.onlarin bizi gibi olmasini bekleme

arama sormaa görmemezlikten gel bide bakımlı ol her gün bak bakalım nasıl acı çekiyor

Karşındaki insan senin onu %100 sevdiğini ve asla terketmeyecegini hissettiği anda
Acı cektiremez acı çekersin canım
Her zaman kaybetme korkusunu vermen lazım
bide mutlaka soru işareti bırakman lazım
Seviyo ama gider mı ...ilgili ama bıkar mı...mutluyum diyo ama sıkılır mı
Ve hep isteyen taraf olmalısın o yetemeyen taraf olmalı ama abartmadan
Onun yapabileceği taleplerin olmalı samanlık seyran rağbet görmez
Kısacası sen kendine ne kadar deger verirsen o kadar deger görürsün
Sen kendini uzmezsen eğer kimin gücü seni üzmeye deger.....
O sana yetmediğini düşünsün yani..ve daha nelere neler... :))))))

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…