bir erkeğe tanışma teklifi edilir mi?

dönsem dönerim ama eski gibi davranamamaktan korkuyorum - ki yapamam da. gerçekten ona da üzülürüm çünkü. dönersem benim açımdan hiçbir şey eskisi gibi olmaz. sizin söylediklerinizden sonra dank etti dönemeyeceğim :)

başkasından etkilendiğin için ayrıldığını biliyo ama seni kabul edecek öyle mi ? bu erkeklerde mide kalmadı mı hiç yahu :25:

Erkek arkadaşına skaın dönme büyük hata yaparsın heleki başka bir erkek için onu bırakmışsın. İlişki bitmiş onun kalbi kırılmış, hatta size kızgın. Size sevgisi bile bitmiş olabilir, tekrar sevse bile sizin bu yaptığınızı unutmayaak ve ikiniz de üzülürsünüz..

Diğer çocuğa gelince nası biri olduğu az çok söylenmiş ama ben başkasının sözüyle hareket etmem mesela, herşeyi kendim görüp yaşamak isterim. Bu yüzden o çocuğa direk teklif etme. Ama onun teklif etesine ortam hazırlayabilirsin. Ne bileyim abartmadan ufak resmi selamlaşmalar, kısa konuşmalar falan sonra gerisi gelir. Erkekler yeşil ışık görmediği kıza yaklaşmazla, konuşmazlar onunla bu yüzden teklif ortamını sne ona hazırla bi. Ama lütfen kendini de bu çocuğa kaptırma...

bir yıl boyunca bakışmışsınız o çocukta bence senden hoşlansaydı gelip teklif ederdi, biz bayanlar en ufak hareketten dahi farklı yorumlar çıkarabiliyoruz... eski sevgiline de sakın mesaj falan atma çocuğu sevmediğin belli.

büyük ihtimalle farklı yorumlar çıkarmamdan oldu her şey :)

bır kız olarak ılk adımı ben asla atmam .onun ılgısı varsa zaten o atar .

bır daha gorurum gormem ınce hesaplarıda ben yapmam

bı zahmet o dusunsun bu hesapları .

ılgısı varsa zaten adım atar merak etmeyın .

fakat otobus de gordugunuz kısı ıcın de sevgılınızden ayrılmanız cok garıp dogrusu

diyorum işte o anki psikolojik konumumu bilseniz böyle demezdiniz :) ben de onun adımını bekliyorum hala

başkasından etkilendiğin için ayrıldığını biliyo ama seni kabul edecek öyle mi ? bu erkeklerde mide kalmadı mı hiç yahu :25:

orasını bilemiyorum ama durum böyle :)

Erkek arkadaşına skaın dönme büyük hata yaparsın heleki başka bir erkek için onu bırakmışsın. İlişki bitmiş onun kalbi kırılmış, hatta size kızgın. Size sevgisi bile bitmiş olabilir, tekrar sevse bile sizin bu yaptığınızı unutmayaak ve ikiniz de üzülürsünüz..

Diğer çocuğa gelince nası biri olduğu az çok söylenmiş ama ben başkasının sözüyle hareket etmem mesela, herşeyi kendim görüp yaşamak isterim. Bu yüzden o çocuğa direk teklif etme. Ama onun teklif etesine ortam hazırlayabilirsin. Ne bileyim abartmadan ufak resmi selamlaşmalar, kısa konuşmalar falan sonra gerisi gelir. Erkekler yeşil ışık görmediği kıza yaklaşmazla, konuşmazlar onunla bu yüzden teklif ortamını sne ona hazırla bi. Ama lütfen kendini de bu çocuğa kaptırma...

ortamını hazırlayacağım bi ortam yaratabilirsem bunları yapıcam teşekkürler :)

başlıgı okur okumaz tabiki de hayır tanışmak isteyen gelir tanışırdedim yine aynı düşüncedeyim sevgilinden syrılmışssın geri dönmenin bir anlamı yok eger sevip eski duyguları hıssetmıyorsan bence kendine zaman ver herseyı oluruna bırak olacağı varsa olur .

İçinde kalmasın bi tanış bence.

Hem havalıymış da

benim korkum ondan zaten havalı olduğu için takmayabilir :)

başlıgı okur okumaz tabiki de hayır tanışmak isteyen gelir tanışırdedim yine aynı düşüncedeyim sevgilinden syrılmışssın geri dönmenin bir anlamı yok eger sevip eski duyguları hıssetmıyorsan bence kendine zaman ver herseyı oluruna bırak olacağı varsa olur .

ben de hala öyle düşünüyorum istese gelir tanışırdı diye bakalım hayırlısı dicem artık :)

hayır, tanışma teklif edilmez! anında kalkar bi tarafları.
ama tabii ki tanışabilirsin. "merhaba tanışabilir miyiz" diye dalmazsın da ortak noktanız neyse artık, onun ilgili açık uçlu sorular sorabilirsin. evet ya da hayır gibi basit cevaplanamayacak türden. niyeti varsa konuşur, istediğin olur :) yoksa da bir iki kelime eder, gider. daha fazla düşünmeye de devam etmezsin böylece.

ama onunla olmazsa eskisine dönme. bitmiş gitmiş. kapanmış işte, açma daha.

hayır, tanışma teklif edilmez! anında kalkar bi tarafları.
ama tabii ki tanışabilirsin. "merhaba tanışabilir miyiz" diye dalmazsın da ortak noktanız neyse artık, onun ilgili açık uçlu sorular sorabilirsin. evet ya da hayır gibi basit cevaplanamayacak türden. niyeti varsa konuşur, istediğin olur :) yoksa da bir iki kelime eder, gider. daha fazla düşünmeye de devam etmezsin böylece.

ama onunla olmazsa eskisine dönme. bitmiş gitmiş. kapanmış işte, açma daha.

ben de böyle düşünüyordum. niyeti zaten belli olur o zaman demiştim. bakalım biraz zaman geçsin düşüneyim üstünde daha. teşekkürler önerileriniz için

sevgilin varken birinden hoşlanmaya başladın hemde otobüste gördüğün kişiden? birde erkeklere laf söyleriz çapkınsınız diye. merak ediyorumda bir yıldır otobüste bakışıyormuşsun/hoşlanıyormuşsun ondan ee bu durumda bir yıl öncemi ayrıldın sevgilinden yada bir yıldır daha yeni mi sevgilini aldatıyormuşsun hissine kapıldın? sanada tavsiye eski! sevgiline dönme pişman olursun dediğine göre sakin senin dönmeni bekliyorsa fırtına öncesi sessizliğindedir emin ol. nede olsa etme bulma dünyası benden söylemesi haydi kolay gelsin ;) .

Evet,erkek arkadaşınız sizi kabul eder.Ama sizi sevdiğinden,kıyamadığından değil.

Sizin de canınızı yakmak,aklınızı başına getirmek için.:19:

Kendimi bi an onun yerine koydum da.:2:Gerçekten çok gurur kırıcı.:5:

Otobüsteki beyin de gideri yok bence. Yani tabir-i caizse : Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmaya dönmüş senin işler.

Ne diyeyim,hayırlısı olsun.:12:

Sana üçüncü bir seçenek sunuyorum;Ne eski sevgiline dön ne de o çocuğa açıl.Kendine zaman tanı;kalbin ve aklın tamamen boşalsın sonra başkasına aşık olursun.

Back
X