• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Erkeği etkilemek ve peşinden koşturmak için tek yol

aslında taviz vermiceksin işte aramıyomususn iyi peki sen aramıyosan arıcaklar bulunur diyip gitmediğimiz için oluyo bunların hepsi

maalesef sonra bulacağımız da pek farklı olmayacak bence. bunların çoğu aynı kafa :57: bize ilgili düşkün olanları biz istemeyiz, ilgili olmayanların peşinden de koşarız.. nasıl bir durumdur bu ya :44::84:

Bazen de bu erkekler abartıyor iştee istediğin kdar kaç olmuyo,nişanlanıyo evleniyo ama seni unutamadım karımı sevmiyorum diyo :27:

Evet malesef öyle erkekler de var.. Benim de eşim önceden sözlüydü ve eşim onunla görüşüyoken biz görüşmeye başlamıştık bi nevi boynuzlamıştı ve ilk aldatışı değildi kızı.. Şimdi ona bunu yapan sana da yapar diceksiniz ama hayır ben şuna inanıyorum, kesinlikle insan karşısındakine göre şekilleniyo.. Her yaşadığı şeyde pişiyo, daha da olgunlaşıyo. Onun hak ettiği değer oymuş :1: eşim inanılmaz dürüst yaptığı yanlış bile olsa herşeyi söyler.. Sözlüsüyle neler yaşadığını neler paylaştıklarını, kızın kaprislerini, bitmek bilmeyen isteklerini, peşinden kendisini başka şehirlere sürüklediğini.. aldattıktan sonraki peşinden koşturmalarını falan..herşeyini (bu arada kaçan kovalanır evet aslında şimdi sevmediğini sadece kaçtığı için kovaladığını söylüyo) :1: en baştan herşeyi anlattı..kendi yaptıklarınıda onunkileride şimdi çok pişman aptalmışım kendimi yıpratmışım diyo ama ben olsam ben de aldatırdım mutluluğu başka yerde arardım diye düşünüyorum, çünkü çekilmez biriymiş kendi okul arkadaşları eşimin ailesi herkes herkes sölüyo, kimse istemiyo, sevmiyomuş.. :1: herkes çok mutlu ayrıldıklarına ve benimle tanıştığına.. bazen erkekte oluyo sorun bazen kadında işte.. :21: herşeyi konuşmak lazım ama.. bazen çevremizde aynı isimde birileriyle konuşsa bile adını asla söylemiyo midesi bulanıyomuş onunla yaşadıklarından.. adını bile duymak istemiyomuş ve bi kere konuşuldu bu konu 1 yıl önce bida asla konuşulmadı:66: ve o tür kızları görünce daha bi kıymet biliyolar bence.. onun eşi de biliyomu bilmiyorum ki zannetmiyorum bunları yapan,otuza yakın erkekle görüşen bi kızın eşine oturup bunları anlatacağına ki ben de normalde kıskanırım eşimi, eşim kadar olmasın :1: ama aynı evde kalıp yediği haltları bilmeme rağmen hiç kıskanmıyorum, hatta iyiki yaşamış diyorum beni el üstünde tutuyo, bir dedğimi asla iki etmez çok aşığız birbirimize hatta eşimin iş yerinin üzerindeymiş evi, görmedim bilmiyorum ama umurum dışı yaniiii:51: her insan yapıyo işte hata ..:nazar: şimdi siz yazınca düşündüm aynısını eşim sölese napardım diye.. ! öyle bi ihtimal bile yok :64: sevenler hiç ayrılmasın :nazar::7:

kızlar ben bu konuyu okuyup okuyup kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama doğrı yolda mıyım bilmiyorum.benim erk arkadaşım bana ilk günlerdeki gibi deil.eskiden her gün görüşürdük falan.şimdi bşr sürübahane buluyor.eskisi gibi aramıyor üstüme düşmüyor.ben de msjlarına geç cvp yazmaya başladım.onu çok dikkate almıyor gibi davranıyorum.daha uzaklaştyı sanki :D dün sabah msj attı günaydın diye.sonra msjı geç attım günaydın deidm.akşam biraz gezebilir miyim dedim.tmm ama kimle dedi.iş yerindn arkadaşlar dedim.yazmadı bişi.ben de yazmadım.öğleden sora planlar bozuldu.ona msj attım.akşam iş çıkışı bişiler yapalım mı yazdım.işten geç çıkcam dedi.ama yalan olduguna eminim.işleri öyle fazla mesaiye kalmalarını gerektiren bir iş değil.yalan oldugunu akşam 10 gibi anladım zaten. :) msj attım ben de zaten sana değil arkadaşa göndermiştim canım msjı.yanlış oldu özür dedim.kime sordun niye böyle yapıon dedi.(benden izin aldın mı anlamında) mesaj atmadım.çünkü savunmam hazır.sabah söylemiştim. akşam oldu.saat 7.beni arıyor.açmadım geç açtım.nerdesin sen ya dedi.geziyorum dedim.kardeşim var dedim.kime söyledin kafana göre takılıon dedi.sabah söyledim ya cnm dedim.sonra tmm eve geçince konuşuruz dedi.tmm dedim kapadık.eve geçince evdeyim ben geldim cnm yazdım.bişi demedi.ben de yazmadım bidaha.akşam 10 gibi uyuyakalmışım niye msj atmıyon ya dedi.attım ya hayatım yazdım.bişi yazmadı ben de yazmadım.üstüne düşmedim.sonra ben yatıyorum hayatım dedi.trip atmadı.iyi geceler dedi.ben de iyi geceler dedim. bir de bugun sabah da msj atmış günaydın diye.uyuyordum.o işe gitcem erken kalkcam sanıyordu.halbuki ben geç gitcem.aramış açmadım haliyle uyudugum için.3.arayısında açtım. niye açmıon dedi. anlattım.haberim yok falan dedi geç gitcegindn.söylemiştim dedim. ama sanırım bana kızdı.çaktırmamaya çlışıyor.msjlarıma cvp yazmıyor çünkü.
cnm sen bana kızgın mısın dedim bi msjıma cvp yazmadıgı için.cvp atmadı yine. bilmiyorum abarttım mı ben.siz ne dersiniz.

:))) kızlar valla bende evli biri olarak şunu eklemek isterim, evlilik aşkı öldürüyoooooor ve en beteri bütün bildiğiniz yöntemler bazen geçersiz kalabiliyor... gerçi benimki, bana fazla düşkün, naz da cazz da yapsam benim için keyifli olmuyor. sonucu hep biliyorum..:)) ama umursamaz davranmak tüm erkekleri deli ediyor... yemi atacaksın sonra arkanı döneceksin. ima edeceksin ama asla net olmayacaksın...:)))

kızlar ben bu konuyu okuyup okuyup kendimce bişeyler yapmaya çalıştım ama doğrı yolda mıyım bilmiyorum.benim erk arkadaşım bana ilk günlerdeki gibi deil.eskiden her gün görüşürdük falan.şimdi bşr sürübahane buluyor.eskisi gibi aramıyor üstüme düşmüyor.ben de msjlarına geç cvp yazmaya başladım.onu çok dikkate almıyor gibi davranıyorum.daha uzaklaştyı sanki :D dün sabah msj attı günaydın diye.sonra msjı geç attım günaydın deidm.akşam biraz gezebilir miyim dedim.tmm ama kimle dedi.iş yerindn arkadaşlar dedim.yazmadı bişi.ben de yazmadım.öğleden sora planlar bozuldu.ona msj attım.akşam iş çıkışı bişiler yapalım mı yazdım.işten geç çıkcam dedi.ama yalan olduguna eminim.işleri öyle fazla mesaiye kalmalarını gerektiren bir iş değil.yalan oldugunu akşam 10 gibi anladım zaten. :) msj attım ben de zaten sana değil arkadaşa göndermiştim canım msjı.yanlış oldu özür dedim.kime sordun niye böyle yapıon dedi.(benden izin aldın mı anlamında) mesaj atmadım.çünkü savunmam hazır.sabah söylemiştim. akşam oldu.saat 7.beni arıyor.açmadım geç açtım.nerdesin sen ya dedi.geziyorum dedim.kardeşim var dedim.kime söyledin kafana göre takılıon dedi.sabah söyledim ya cnm dedim.sonra tmm eve geçince konuşuruz dedi.tmm dedim kapadık.eve geçince evdeyim ben geldim cnm yazdım.bişi demedi.ben de yazmadım bidaha.akşam 10 gibi uyuyakalmışım niye msj atmıyon ya dedi.attım ya hayatım yazdım.bişi yazmadı ben de yazmadım.üstüne düşmedim.sonra ben yatıyorum hayatım dedi.trip atmadı.iyi geceler dedi.ben de iyi geceler dedim. bir de bugun sabah da msj atmış günaydın diye.uyuyordum.o işe gitcem erken kalkcam sanıyordu.halbuki ben geç gitcem.aramış açmadım haliyle uyudugum için.3.arayısında açtım. niye açmıon dedi. anlattım.haberim yok falan dedi geç gitcegindn.söylemiştim dedim. ama sanırım bana kızdı.çaktırmamaya çlışıyor.msjlarıma cvp yazmıyor çünkü.
cnm sen bana kızgın mısın dedim bi msjıma cvp yazmadıgı için.cvp atmadı yine. bilmiyorum abarttım mı ben.siz ne dersiniz.

cnm seni iyi anlıyorum. valla benzer şeyleri hepimiz yaşadık. ilişki sürenizi bilmiyorum ama erkekler bazen böyle ilgisiz kalabiliyorlar.. sebepleri herşey olabiliyor. bazen ayrılmayı isteyip de söyleyemediklerinde yavaş yavaş soğutmayı deniyorlar, yada konu tamamen senle alakalı olmadığı halde başka bişeye takılıp bizleri ihmal ediyorlar ama farkında olmadan yapıyorlar bunu. benim annem hep erkekler iki şeyi birden düşünemez derdi...ama ilşikinizde samimiyseniz bence açıkça sor.. niyetin ne ilişkimizde yolunda gitmeyen bişey varmı sence, yoksa ben mi yanlış anlıyorum de.. hissettirdiklerin bunlar bunlar de. Cesaretli olmak lazım...ayrılırsa die korkarız hep bu tür konuşmaları yapmaktan ama böyle acabalarla da hayatı zehir etmek bize yazık değil mi cnm. ama telefonda yapma bu konuşmayı kesinlikle yüzüne bakarak anlamaya çalışarak yap. kadınların hisleri genelde doğrudur. eğer seninle ilgsi yok seni sevyorum derse o zaman için rahat olarak 2. aşama olan ilgiyi tekrar kendine odaklama kısmına geçebilirsin.. :) yardımcı olabildim mi cnm bilmiyorum.. :(

cnm seni iyi anlıyorum. valla benzer şeyleri hepimiz yaşadık. ilişki sürenizi bilmiyorum ama erkekler bazen böyle ilgisiz kalabiliyorlar.. sebepleri herşey olabiliyor. bazen ayrılmayı isteyip de söyleyemediklerinde yavaş yavaş soğutmayı deniyorlar, yada konu tamamen senle alakalı olmadığı halde başka bişeye takılıp bizleri ihmal ediyorlar ama farkında olmadan yapıyorlar bunu. benim annem hep erkekler iki şeyi birden düşünemez derdi...ama ilşikinizde samimiyseniz bence açıkça sor.. niyetin ne ilişkimizde yolunda gitmeyen bişey varmı sence, yoksa ben mi yanlış anlıyorum de.. hissettirdiklerin bunlar bunlar de. Cesaretli olmak lazım...ayrılırsa die korkarız hep bu tür konuşmaları yapmaktan ama böyle acabalarla da hayatı zehir etmek bize yazık değil mi cnm. ama telefonda yapma bu konuşmayı kesinlikle yüzüne bakarak anlamaya çalışarak yap. kadınların hisleri genelde doğrudur. eğer seninle ilgsi yok seni sevyorum derse o zaman için rahat olarak 2. aşama olan ilgiyi tekrar kendine odaklama kısmına geçebilirsin.. :) yardımcı olabildim mi cnm bilmiyorum.. :(

çok sinir edici bir durum. Belki de zaten siz arayacaksınız diye bildiği için yapıyordur. Ama zor cidden,sonuçta siz de bazen nazlandırılmak istersiniz.

gerçekten sinir bozucu... acaba inat edip o arayana kadar aramasan 3 gün 5 gün falan şöyle dayanıp kendini tutup... yine de aramaz mı? ama kesinlikle haklı olman lazım... :)

cnm saol gerçekten fikir verdiğin için.daha önce ilgisiz davranıyosun dedim.iş yogun vs vs dedi.ama belki bana öyle geliyordur.o hep ciddi bi yolda ilerlediğimizi benimle ciddi bi adım attıgını o yüzden birbirimize anlayış göstermemiz gerektiğini söylüyor.ama bunu adam akıllı anlatmadı hiç.hep sinir hep stres.benim ona sanki evet dört dörtlüksün demem gerekiyormuş gibi kızıyor bir şey deyince.o yüzden bu yola başvurdum.ama abarttım mı bilmiyorum.

cnm saol gerçekten fikir verdiğin için.daha önce ilgisiz davranıyosun dedim.iş yogun vs vs dedi.ama belki bana öyle geliyordur.o hep ciddi bi yolda ilerlediğimizi benimle ciddi bi adım attıgını o yüzden birbirimize anlayış göstermemiz gerektiğini söylüyor.ama bunu adam akıllı anlatmadı hiç.hep sinir hep stres.benim ona sanki evet dört dörtlüksün demem gerekiyormuş gibi kızıyor bir şey deyince.o yüzden bu yola başvurdum.ama abarttım mı bilmiyorum.

bu arada 2 buçuk aylık ilişkimiz daha çok yei.ama tanıyorum eskiden de.uzaktan akrabamız oluyor.o yüzden benle ciddi bi ilişkiye başladıgını söylüyor.sevmesem kandırsam neden yanında oluyum vs vs kaçamak cvplar verir bazen söylerim sorun var mı diye. bilmiyorum anlamadım.

bu arada 2 buçuk aylık ilişkimiz daha çok yei.ama tanıyorum eskiden de.uzaktan akrabamız oluyor.o yüzden benle ciddi bi ilişkiye başladıgını söylüyor.sevmesem kandırsam neden yanında oluyum vs vs kaçamak cvplar verir bazen söylerim sorun var mı diye. bilmiyorum anlamadım.

oooo cnm daha çok yeniymişsiniz... bence sende karşındakini tanımaya çalış... acaba sen böyle bir insanla bir ömür mutlu olabilecekmisin ? bence üstünde durman gerekn konu bu...

her şeye evet diyen kadınları avuçlarının içinde görürler..o yüzden de dışarı bakmaktan çekinmezler... hayır dedikçe kıymetli oluyosun..ulaşamadıkları onlar için mükemmeldir..

ahh ah cok dertliyim bu konuda..ve ne yapacağımı hiç ama hiç bilmiyorum..1,5 yıldır beraberiz..ilk basta cok kostu pesmden yani kendini kabul ettrmek için sürekli konusurdu anlatrdı falan..ama simdi yok..hiç bişey yok..cok ilgisiz..nasıl bi ilgisizlik olduğunu kendime bile acıklayamıyorum yani somut seyler söyleyemiyorum söyle olduğu için ilgisizsin diyemiyorum..ama ilgisiz bunu biliyorum..okul varken okulun yoğunluğundan ilgilenemiyorum diyodu..simdi tatil calısıyo işten dolayı diyo..tamam haklı calısırken cok yoruluyo gercekten ama e ne zaman bnmle ilgilenicek bu cocuk ? yok okul var yok iş var..soruyor bana ne gibi bi ilgi bekliyosun hangi konularda ilgisizim diyor..ama cevaplayamıyorum cünkü bende bilmiyoırum..tek bildiğim ilgisiz olusu..seviyor biliyorum o yüzden ayrılık falan düşünmüyorum..ama pesinden kosmak istemiyorum artık o ilgilensin o kossun istiyorum..ama hangi konuda ne yapacağımı bilmiyorum :(:43::43::50: banada yardım edin lütfen :(

Been geldiiim. Sobeee!!
Aman bu erkeklerin hepsi aynı. Alana kadar hepsi çok ilgili. Gıcıklar.

cilve yetiyo benmkinin peşimden koşmasına..tabi yerine göre..bazen rest çekiyorum ozaman koşuyo peşimden bazen cilve bazende kaçarak...evliyken böyle çıkarken heyecanını hep taze tutardım bide kendimi sakınırdım deli olurdu şuanda yine aynı halleredöndük diyebilirim :82:

Back
X