bir erkeği evliliğe götürebilecek yollar ?

Taktikle falan olmaz o isler ya. Mesela eger biseyi yapmak istemiyorsam, sonu nolursa olsun yine yapmam. Adamin icinden gelmesi lazim

O iş taktik ile olmuyor adamın içinde varsa zaten gelir anan babandan ister sonra nikahı kıyar. Birini de zorla(taktiklerle) nikah masasına oturtacak değilsin herhalde dimi ?

Evlenme teklif et. Kabul ederse devam edersin, etmezse kendi yoluna bakarsın. Neden ikna etmeye çalışasın ki? Sonradan "sen istedin evlendim, beni rahat bırak artık" lafını duymak için mi?

Evlenmek istemiyorum evlilik bana göre değil tribi.
İçinde evlilik olan adamı hızlıca evlenelim moduna sokar içinde evlilik olmayan adama iyice bi toto yayması yapar.
İki türlü de sonuca bakar karar verirsin.

Evlenmek isteyen ciddi olan gelir.soyler zaten ,siz.kadin olarak uzak.durun bu tarz taktiklerden agirliginizi koruyun, ikna ederim ben diye çıkıp etmeyin ,elin adamini ne ikna edecegim? Seven isteyen gelir bu kadar basit

Niye senle evlenmek istemeyen birini düzenle, yollarla, kandırmaca ile evlendirtmeye çalışıyorsun? Bu çok aşağlayıcı bence. Evlilik iki kişinin odğal isteği ile olur.
Adamda suni istek yaratıp evlendirtirsin de sonra o evlilik nasıl gider? Onu da düşün bence..

Back
X