bir erkeği evliliğe götürebilecek yollar ?

20 yaşındayım erkek arkadaşımla 3 yılımız geçti ve evlilik düşünüyoruz hatta o bugün evlenelim desem evlenecek hemen ama ben okulum bitip işimi ele alana kadar evlenmem zaten o da 21 yaşında üç sene sonra falan evlenmeyi düşünüyoruz kısmetse. Baştan beri evliliği düşünüyoruz yani bi insanla nasıl evliliği düşünmeden ilişki yaşanabilir anlamıyorum. Bi sözleşme değilki bu üç yıllık olsun evlenmeyesin. İlişkinizi yaşlanana kadar sürdürmek istersiniz ikinizde seviyorsanız ve evlilik de mutlaka olur planlarınızda . Evlenmek zorunda da değilsiniz birlikte aynı evde yaşamak olur ama bi ilişkiye başlarken amaç nasıl birlikte yaşlanmak olmaz anlayamadım

Bir erkeği evliliğe goturmenin hiç bir yöntemi tavsiyesi yok bence erkek önce kendini evliliğe hazır hissetmesi evlilik düşüncesi kafasında oluşmasi gerekir yoksa ne yaparsan yap bahane bulur istemez zorlada tamam derse zaten o evlilik fazla surmez adam 35 yaşına gelmiş hala küçüğüm ne evliligi diyor nasıl ikna ediceksinki önce erkek kendini hazır hissetmeli her açıdan is geçim aile vs

Bi uyeye taktik olrak " hamile kal" diyordu arkdasi. Boyle mal bi arkdas gormedim duymadim hayatimda ben.
Herseyi yap ama bunu asla.
Cinsel ilişki yaşamıyoruz ama
Gülmekten yerlere yattım ya Oruçlu oruçlu güldürdün ya beni Allahta seni güldürsün emi aahhaha :KK70:
O kadar gülünecek ne var ben göremedim
Söylede bizde gülelim

bence birlikte olun.
sonra beni kirlettin falan de :KK53: hatta hızını alamayıp hamileyim de:işsiz:
eskiden işe yarıyordu şimdi bilmem.
not: ailesine haber vermeyi de unutma
Ben böyle seviyesizce bir şekilde evlilikten bahsetmedim
Öylesi uzak olsun

Adamın niyeti var anladığım kadarıyla evlenmeye.Valla ben olsam çok net olurdum ya bu is olur ya da ben yokum diye.Ciddi degilsen beni ne oyaliyorsun be adam ! Sözü var nisani var bi yerden baslamak lazim değil mi.

Boyle hayirli isler taktikle falan olmaz, adamin icinden gelmeli zorla guzelik olmaz. Etmiyosa sevmiyo demektir asik degil demektir neyi bekliyosun aldatilmayimi ayril gitsin.

Belki de cinsellik yasamadiginiz icin evlenmek istemiyordur :KK14:

30larinda bi adam olarak aradigini sizde bulamadigini dusunuyordur ve artik bu heyecansiz iliskiden skilmistir. Ee tabi kimse skildigi bi iliskiyi evlilige tasimak istemez. 30 yaslarindaki insanlarin hala bekaret falan takintisi olmasini anlamiyorum. :kahve:

5 yildir çıkıyorsunuz evlenmek istemiyorsa demek seni pek sevmiyor diyebilirim. Boyle gözüküyor, normalde erkekler bu kadar sürede hele bu yAşta ayrilmak da istemezler ama sizinki neden boyle anlamadim. Bekar tek basiNa mi yasiyor annesiyle mi? Bilemiyorum niyeti evlilik degilse siz de evlilige uygun gormuyorsaniz bence daha uzatmayin ama mutluysaniz da ayrilmayin tabi @huzur__

Erkek yada kadın ilişkinin ilk yılında karşısındaki kişiyle evlenmek isteyip istemediğine karar veriyor zaten
Sonrası süreç sadece.
Genelde de kadınlar evliliğe odaklanmadığı Zaman erkek daha çok evlenmek istiyor
Neşeli kendi hayatı ve hobileri olan aklını evlenmeyle bozmamış erkeği bunaltmayan kadınlar
Yada böyle davranan kadınlar evliliğe daha yakın oluyor

Back
X