Bir erkeği evliliğe nasıl ikna edersiniz? :)

Yamiko

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2015
101
20
13
37
Evliliği düşünüyorsunuz diyelim ama bir an önce olsun istiyorsunuz çaktırmadan psikolojik olarak erkeği evliliğe nasıl ikna edersiniz? :)

Konu ilgili bölüme taşınmıştır..

Ben olsam kendimle evlenirdim derim :)
O anlar :D
O an kacmazsa tamamdir :D

niye ikna etmeye çalışayım ki o istemiyosa zaten evlenmek ondan koca olmaz demek ki. illa evlenmek istiyorsanız siz futbolcular gibi düşünmek zorundasınız.
bu maç elimizden geleni yaptık ama 3 puanı alamadık. sağlık olsun. artık önümüzdeki maçlara bakıcaz :KK28:

ikna etmek diye bir şeyi yapsan mutlu olacak mısın ? hamile kalarak adamı evliliğe mecbur eden kadınlar geldi aklıma nedense. ben o kadınlara hem üzülürüm hem de kızarım. sence sen bu konumda olmayı ister misin?

Nişan olmazsa ben yokum diyerek.Ben ciddi adım olmayacaksa istemiyorum diyerek.Gözünü böyle korkutarak.Benimkini öyle kandırmış o kız.Ciddiyim.

Nişan olmazsa ben yokum diyerek.Ben ciddi adım olmayacaksa istemiyorum diyerek.Gözünü böyle korkutarak.Benimkini öyle kandırmış o kız.Ciddiyim.
kandırmaca mı?
seninki kızı istemese zaten nişan yapmazdı bence kaybetmekten neden korksun yoksa

kandırmaca mı?
seninki kızı istemese zaten nişan yapmazdı bence kaybetmekten neden korksun yoksa
Ya onlar aynı ülkede.Biriyle illaki evlenecekti.O kız peşine düşmüş bunun.Kız vazgeçeck diye nişan yapmış yoksa huyunu biliyorum çabuk nişan yapmaz.Ben hiç bu şekilde dqvranmamıştım.sadece ilgisizliğyle ilgili şikayet ediyordum.En baştan böyle davransaydım belki o da hazrlıksız yakalanıp benden olmamak için resmiyetw dökecekti.uzadığı içğn bana da aramızdaki sorunlara da doymuş oldu.Nişan yaptı ciddiye bindi.Ailesinden çekindipi için de olsa geri adım atmaz artık.Kız bırakırsa bırakır.O nişana çok anlam yükler.Zaten benle konuşup nişanı söylediğinde de pişman gibiydi.Maddi olaeak da manevi okarak da evliliğe hazır bir insan değildi..oyüzden de şaşırdım tabi..

Son düzenleme:
Ya onlar aynı ülkede.Biriyle illaki evlenecekti.O kız peşine düşmüş bunun.Kız vazgeçeck diye nişan yapmış yoksa huyunu biliyorum çabuk nişan yapmaz.Ben hiç bu şekilde dqvranmamıştım.sadece ilgisizliğyle ilgili şikayet ediyordum.En baştan böyle davransaydım belki o da hazrlıksız yakalanıp benden olmamak için resmiyetw dökecekti.uzadığı içğn bana da aramızdaki sorunlara da doymuş oldu.Nişan yaptı ciddiye bindi.Ailesinden çekindipi için de olsa geri adım atmaz artık.Kız bırakırsa bırakır.O nişana çok anlam yükler.Zaten benle konuşup nişanı söylediğinde de pişman gibiydi.
yani kendin diyorsun 'o nişana çok anlam yükler''. eğer istemeseydi kızı nişanlanmazdı. kendinizi kandırıyormuşsunuz gibi geldi.
sizinle isteseydi sizinle de nişanlanırdı.

yani kendin diyorsun 'o nişana çok anlam yükler''. eğer istemeseydi kızı nişanlanmazdı. kendinizi kandırıyormuşsunuz gibi geldi.
sizinle isteseydi sizinle de nişanlanırdı.
Bizim başka bir sorun vqrdı.Farklı ülkelerdeydik.o bunu çok sorun etmeye başladı sonradan..O kızı elber beğenmiştir ama mantık evliliği yapacak..Benden vazgeçmesi sevmediğinden değil imkansız gibi korktuğundan.onu tanıyorum.Yoksa komleksli insan değilim aska kandırmam kendimi..Bir önceki beni gerçekten sevmedi mesela...

Ben ona küstüğüm bir sıra bu kıza kafası kaymış.Aynı ülkedeler.Mantığına yattı.Güzel iyi Kız bu ülkede başkasını bekleyemem dedi.Benim açımdan yıldı.O da küstü zaten dedi.Kafa kıt ya tırsak ya.Yoksa aynı ülkede olsaydık tabi benle evlenirdi.Ama ben o kız gibi yapsaydım belki yeni heyecanın etkisiyle nişanlanırdı benle.Sonra da mecbur evlenirdi.O hiçbir kadını derinden sevmez mantığına uyanu yapar.Çoğu erkek gibi.Duygusal erkek azdır.

Niye ıkna edeyim ki. Beni gerçekten seviyorsa ve bir ömrü benimle geçirmek istiyorsa o zaten kendi evlenmek isteyecektir. Belliki sizinki daha evliliğe hazır değil.

Benim sevgilim... Evlilik konusunu açıp kafama yerleştiren ama daha yaşımız 22! diyen biri. Erkekleri anlamak zor... Sorumluluğu alabilecek duruma gelince kabul edecektir fakat evlilik zor bir şey sonuçta basit değil.

Erkeğin kadını ikna etmesi taraftarıyım. Eğer bir erkek sizi ikna etmek adına bir çaba içinde değilse bir başka kadın için kolları sıvamıştır hatunlar.

Back
X