• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkegi gercek anlamda tanimak icin kac yil gerekli?

taniyamazsin canim taniyamazsin hergün yeni huylari cikiyor bu erkeklerin ben 6 yillil evliyim hala daha bilmedigim huylari cikiyor

canım öyle uzakdan uzağa tanınmıyor..
Hem ayrıca hiç kimseyi tam anlamıyla tanıyamayız..
her insanın değişken evreleri vardır bu evrelerde değişimler çok oluyor malesef..

valla ben 15 yıldır hala tanımaya çalışıyorum. her geçen gün yeni yeni huylar çıkarıyolar yani bugün ak dediğine 1 yıl sora kara diyebiliyolar sadece kendi eşimle ilgili değil çevremdeki tanıdıklarımdanda duyuyorum bu erkekleri anlamak zor aslında bunun bi süreside yok sanırım...

İnsanın alacası ıcındedır.Kimseyi tamamen tanıyorum dıyemezsınızkı.yada bunu 3-5 sende dıye kısıtlamak sınırlandırmak yanlıs geldı bana..nıce evlılıkler bıtıyor 20 yıl sonra eşler hala bılmedıklerı huyları oldugunu soyluyorlar..durum böyleyken tanımayı sene ıle sınırlandıramayacağım

aynı evi ve aynı yatağı paylaşmadıkça kimse kimseyi tanıyamaz ne erkek ne de kadın.bence böyle bi süre değil de evliliğe alışma süresi var.işte o zaman tanıyosunuz eşinizi.

bence bir erkegi anlamanın imkanı yok.biz iki sene flörtde sonra evlendik ve evliliğimizin yedinci senesi her gecen gün eşime bakıp ben acaba bunun neresine aşık oldum diyorum .her geçen gün yeni huylarını ögreniyorum.galiba bi ömür yetmiyecek

eet kesınlıkle uzaktan durup bı bakmalı sevgılıye,
ben ne yapıyorum askın ıcındeyım ama dogru ınsan mı dogru kısımı
nası kapıldım asıgım ama dogr mu eksıklerı neler cevresı nası benneredeyım ılıskımız ne alemde
durup bakmalı yoksa bır hata varsa bın hata da olsa gorunmedı mı gorunmuyor askın ıcınde

insan dedigin yolculuk etmeden alisveris etmeden kavga etmeden taninilmaz zaten yasanmisliklarla alakali ama acikcasi belli bir tanima limiti vardir bunu doldurmus olmak bir omru birlikte gecirmeye kafidir.

hergun karsinizdakini yeniden tanima heycaniyla uyanmazsaniz nasil gecer o bir omur zaten:asigim:

bncede çok zor tanımak bi bakıosun seni sewiorum dien insan arkasına bile bakmadan çıkıp gidio we bida suratına bile bakmıo ilişki ne kadar usun sürersew sürsün bi yerde açık werio mutlaka!!!

canlar erkek mılletı değişken bı varlık bugun evet dediği seye yarın bakmışsın tam tersı cevap verıyo o yuzden tanımanın zamanı yok her gun her an dusunceler değisebılıyo bu bızlerde de boyle.İnsan bezen kendı kendıne nasıl bunu yapmısım sımdı olsa bunu yapmazdım demıyomu.Zaman ve yasam nasıl değişiyosa ınsan oğluda boyle. Ama hatrı sayılır gerceklerde var tabı mesela flot zamanıyla evlılık zamanı arasında dağlar oluyo olmuyo değil

omur gecer taniyamazsin bunlariii,,,,,,,,,,,taniyom dersin ama taniyamazsin......bilmece gibi insan bunlar cozene helal olsun........

Söz konusu 'erkekleri' tanımak olunca iş daha degişik hal alıyor. erkekler biraz karışık yaratıklar dimi ama mirmirmirmir. onun her halini Zamanla tanırız, birlikte birşeyler paylaşarak.. yapmacık olmadan samimi davranarak yaşanan bi ilişkide bence zorluk pek çekilmez. :utangac:

karşılıklı rahat edebilmek, yani ay aman ayıp olmasın şöyle demiyim saçlarım bozulmasın yanlıs kelime demiyim vs tarzı ilişkilerde 'tanışabilmek' pek olası degil bence yerimseniben

uww cok zor bı soru

bazı erkeklerı hıc tanıyamassın bazılarınıysa şıpp dıye tanıdıgını sanıp yıne tanıyamassn
bazılarınııı da yıllar gecse yavas yaavs tanırsın

erkekler cok komplıke bıreyler aslında cok karmasıktırlar
önemlı olan uygun erkegı bulup çözmeye caısmak her erkeg cozmeye calısmaya omur yetmezz

cok zorlar cunku hangıne bakarsan bakk

BAZEN 5 DAKİKADA TANIRSIN BİR ERKEĞİ............
BAZEN DE BİR ASIR DA GEÇSE TANIYAMAZSIN..................fisfisfis

senelerde geçse tanıyamıyorsun neden yıllanmış evlilikler bitiyor cunku insanlar değişken seneler içerisinde huylarını karekterlerını degıstırıyorlar aaa diyorsun benım evlendığim adam yada kadın bumuydu ?

Back
X