Bir erkegi gercek anlamda tanimak icin kac yil gerekli?

bence zamanla degıl yasanmıslıklarla tanına bılır ınsan ve aynı evı paylasmak gereklı kı
o bıle tanımya yetmıyo(dıyolar)
ınsasnlar farklı herkezın tanısı kendı ıcınde

bence zaman insanı değiştiriyor.....kimse isteyerek değişmiyor...hayat şartları bizim dışımızda gelişince insan bazen insanlıktan bile çıkabiliyor.....erkek değil kadın içinde geçerli bu...alllah herkese kaldırabileceği yükler versin...kimsede değişmesin.....

arkadaşların bi kısmına katılarak bu yıllara deilde yaşanmışlıklarla alakalı bişeydir cevabını veriorum..İnsanlar sadece cafeden cafeye gidip günlük konuşmalar yapıolarsa bu tanımak anlamına gelmez aynı evi paylaşmak çok farklı düşününki biz anne babamızı bile bazen tanıyamıoruz aynı evin içinde bazen sürtüşmeler oluo deilki artık çok fazla tanıyamadığın ama o kadarda sevdiğin kişi işte yaşayıp görmek gerek..:kahve:

ewın ıcınde yasamak farklı bır durum dısarıda flört cok farklı,
dısarıda cafede orda burda, aynı ewdeyken hal hareket tavırları nasıldır hızmet bekler mı arada ıs yapar mı , parayı nası harcar ck onemlı bunlar, evde vana degısmesı gerekse ne yapar ılgılenır mı bırını cagarır mı yoksa manasız manasız bakar mı ?
hepsı onemlı corabını ortaya mı atar bırakır ılerde bebege baba olabılkır mı ohooo ,
zor ısler, sevmeden de olmaz bunlar adamı ılla kı sevcen yoksa katlanılmaz bu hızmetcılıge ezıyete .

Annem derki.kocanı 4 günde de tanıyamazsın 40 yılda da tanıyamazsın...her an bi huyları davranışları çıkabilir.

Ayni evi ayni yata ayni sofrayi paylaşmadikca tam anlamiyla taniyamassiniz bide erkek milleti degişiyor evlenince

ben kendimi bile bazen tanımıyorum geçen yıllar içinde değişiyor bazı huylarım isteklerim o nedenle erkeği tanımakta zor ama bir ihtimal evlenipte aynı evi paylaşmaya başlayınca çoğu huyunu anlayabiliyorsun ama tamamen tanımak mümkün değil bence:sm_confused:

bence olmasi gereken en aşaği bir sinir bir yil en az sevgili kalmak ve yine en az bir yil nişanli kaldiktan sonra evlenmek. Ama ne kadar nişanli yada sevgili olarak takilsanda bir evin içinde bir ay geçir o zaman tanirsin, bir erkeği
ben evli değilim ama evlenmeyi düşünüyorum iki yillik bir beraberliğim var.
Bu kiş nişanlanmayi düşünüyoruz ve önümüzde en az bir yada bir buçuk yilimiz var.
Ne kadar nişanli durursan dur on yil olsun istersen bir erkeği evlenmeden ayni evde yaşamadan taniyamicağimi bir çok evli bayan tanidiklarim bastira bastira söylüyorlar.
Kisa zaman taniyip bir kaç ayda evlenen arkadaşlarim çok pişmanlar sakin acele etme diyorlar.
Bu erkekler bukelemun gibiler evlendikten sonra çok değişiyorlar

Yil değil kafa lazim bence..
Kesinlikle yanliş mantik il 2 yil 3 yil..
O zaman 30 senelik evlilikler neden bitiyo?
şöyle ki kafayti çaliştirip kör olmassak her erkek 2 3 ayda çözülür..
Yok aşkindan kör olursan 40 yil geçse taniyamassin..
Neymiş? Tanimanin zamni olmazmiş.
Tanima zekayla, tecrübeyl,e kişilikle olur...
Bence bunlar.

valla onları tanımaya bir ömür yetmez insanı kuruturlar boşverin tanımayın tanıdıkça hayal kırıklığına uğrarsınız.

biz kadınlar ne kadar zarif nekadar düşünceliyiz ahhh birde bunu erkekler anlasa kaç erkek sizce kadını tanımak diye bişey okumuş yada sormuştur veya aklından geçirmiştir çokkkkk azdır bence şu ince ruhumuzu anlasalar biz böyle bir soruyu sormaya gerek bile duymazdık onlarında sormaması biz onlarıda anlaya biliyoruz ama biz anlayamıyoruz erkekleri çözmeye çalışıyoruz ve tükeniyoruzzz nasıl mutlu etsek diye eşlerimizi çabalayıp duruyoruz neden yaaa

evt kişisine göre değişir bende 5 sene anlaştım ama farklı huyları çıkabiliyo bu erkeklere ömrnü versen tanıyamazsın...çünkü değişken varlıklar...:uhm:

bi insanı ancak bize yansıtığı kadarıyla tanıyabilirz.o insan eğer kendini gerçktn bize anlatmak istiyosa sorun yok demktir.yani dürüstlük giriyo dewreye..eğer bazı şeyleri saklıyosak ne gereği var birlikte olmanın diye düşünüyorum..

bence bır erkegı degıl erkeklerı tanıyabılmemız ıcın kac erkek tanımalıyız seklınde olmalıydı bu konu :)
cünkü yasamdan tanıyamayızz kelek yemeden anlayamayız :)
o koca tekmeler ne kadar buyukse o kadar cok ıyı tanırız karsımızdakini :)

Tanımakmı??? Tanıyamazsınız. Tanıdığınızı zanedersiniz. 15 senesini çöpe atmış birisi (tecrübe) konuşuyor. Hayatımı, kariyerimi ayakları altına attım. 15 sene sonra anladım. Hep aldatılmışım. :kızgın:

Bence kadinlar erkeklerden daha karisik ve degisken.. kadinlarin ruh hali daha karisik oldugu icin degiskenlikte ondan kaynaklaniyor. aslina bakarsaniz kadin erkek farketmiyor. degisim herkes icin sözkonusu. ne demisler "Degismeyen tek sey degisimin ta kendisidir". birde insanoglu dedigin derin bir derya, insanin kendini tanimasi ve kesfetmesi hayat icersinde uzun bir yolculuktur.zaman icersinde hayatta yasanan seyler insani o kadar cok degistirir ki kisi bile kendini taniyamaz... onun icin 20 yillik evli bir insanin esi icin "eskiden böyle degildi degisti demesi" o kadar abesle istigaldir. 20 yil önce türkiyede farkliydi, zaman dilimide, dünya da, insanlarda...

ben eşimle 23 yıldır birlikteyim,tam anlamıyla tanıdığımı söyleyemem...
adam tipik ikizler burcu,tamam bunu doğal karşılar,kızmaz dediğim şeylere parlıyor,çok kızacak diye tedirgin olduğum şeylere ise gülüp geçiyor...
sanırım ben insan sarrafı falan olamam...

Back
X