Bir erkegi kendinden sogutmak

sdyney666

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
20
0
0
Antalya
Yaklasik 7 yillik bir birlikteligim var .Bundan iki yil önce bir sorunu vardi. Herseye ragmen onun yaninda kaldim ve destek verdim. O sorunlarini atlattiktan sonra cok degisti. Yeni kisilik degisik degisik huylar edindi. Bu durumdan rahatsiz oldugumu belirtmeme ragmen devam etti. En sonunda dayanamayip degismesse ondan ayrilmacagimi söyledim. Biraz kendini degistirmeye calisti ama olmadi. Ona karsi bütün duygularimi yitirdim. Onu sevmiyorum, onu görmesem özlemiyorum. Hic umrumda degil o derece. Beni cok sevdigini ayrilamayacagini söylüyor. Simdi de is sebebiyle baska bir sehre tasinacagim. O da karsi cikiyor. Sizce onu kendimden nasil sogutabilirim ? Benden nefret etmesini istemiyorum ,ama ayriligin ikimiz icinde iyi olacagini anlamasini , onun benden ayrilmasini istiyorum.

Bitirmek istiyorsan açık açık ayrılmak istediğini söyle. Ararsa cevap verme, bir arar iki arar sonra o da bırakır.

Son düzenleme:
Başka şehre taşınınca özellikle aradığında açmayın cevap vermeyin, e mail adresinizi silin, facebook varsa engelleyin, hatta telefon hattınızı değiştirin. En fazla bir iki ay uğraşır pes eder. Yapmanız gereken cevap vermemek:)

Bitirmek istiyorsan açık açık ayrılmak istediğini söyle. Ararsa cevap verme, bir arar iki arar sonra o da bırakır.

Iste ayrilmak istemiyor. Acik acik konustum . Onu sevmedigimi bile yüzüne söyledim. Olmaz diyor bu kadar yildir beraberiz. Simdi sorun yokken böyle bitiremezsin diyor.

7 yıllık bir ilişkiyi öyle bir çırpıda bitirmek kolay olmasa gerek.. anlaşılan epey yorulmuşsunuz :110:
uzun zamandır beraber olduğunuza göre sevip sevmediği her türlü davranışı biliyorsunuzdur.. nasıl ki erkek arkadaşınız değiştiği için siz ondan soğudunuz artık sevmez hale geldiniz.. aynı taktiği sizde onun için uygulayın.. değiştiğinizi anlasın o da fark etsin birlikte olamayacağınızı... belki işe yarar :37:

değişmezse ayrılacqğını söylemişsin zaten. bunu kullan değişmedin sana söylemiştim de. olmaz mı?

Iste ayrilmak istemiyor. Acik acik konustum . Onu sevmedigimi bile yüzüne söyledim. Olmaz diyor bu kadar yildir beraberiz. Simdi sorun yokken böyle bitiremezsin diyor.

Ay desin dursun :9: Dediğim gibi ne kadr ısrar edecek. Ben direkt söylüyorum, aynı seninki gibi yapyorlar benden ses çıkmayınca onlar da bitiriyorlar. Bir müddet sesleri kesiliyor sonra yine aramalar, geri döndürme çabaları yine benden tık yoksa bırakyorlar. Sen gerçekten ayrılmak istiyormusun, onun senin peşinden koşması hoşuna gidebilir ama pat diye kesmek mümkün canım :)

Son düzenleme:
Başka şehre taşınınca özellikle aradığında açmayın cevap vermeyin, e mail adresinizi silin, facebook varsa engelleyin, hatta telefon hattınızı değiştirin. En fazla bir iki ay uğraşır pes eder. Yapmanız gereken cevap vermemek:)

Yapiyorum cevap vermiyorum annemi ariyor ,annemle konusuyor. evimize geliyor herkes bize evlenecekler gözüyle bakiyor. Bütün aile onu taniyor. Onu aldatmak gibi basit oyunlar yapmak istemiyorum. Seni cok seviyorum diyor ama sevgisini göstermiyor. Daha cok arkadas gibi olduk.

Yapiyorum cevap vermiyorum annemi ariyor ,annemle konusuyor. evimize geliyor herkes bize evlenecekler gözüyle bakiyor. Bütün aile onu taniyor. Onu aldatmak gibi basit oyunlar yapmak istemiyorum. Seni cok seviyorum diyor ama sevgisini göstermiyor. Daha cok arkadas gibi olduk.

bir insan size yapışıp kaldıysa ve istenmediğini anlamıyorsa, başka bir dille ona SERT bir CEVAP vermektir. O zaman annenizle konuşun akrabalarınızla konuşun, bitti artık ben onu istemiyorum lütfen sizler de ararsa SAKIN konuşmayın açmayın diyin.
Taşınınca da herkese söyleyin kimse adres falan vermesin.

Yoksa kurtulamazsınız siz onu dinledikçe veya ailenin diğer bireyleri umudunu yitirmeyecektir. Ama tamamen sessizliğe büründüğünde ortalık, pes edecektir. Benim tanıdığım birkaç kişi bu yolla kurtuldular.

Kesinlikle muhattap olmayın ne siz ne arkadaşlarınız ne aileniz.

bence 7yılı bitirmek bu kadar kolay deil belki ayrıldığında özleyeceksin bence biraz uzak kalın eğer hala istemiyorsan bitirrr sende yıpranmışın sanırım ayrı kalmak iyi gelebilir

eeeee değişmek için uğraşmış, çabalamış yazık değilmi çocuğa 7 yıllık bir ilişki, alışkanlık bu kadar basitmi yani??????

onun affedemeyeceği bişey yap..
bu senin kişiliğinden ödün vermene sebep olur
ama onun için tamamen bitersin
seni sevmesine rağmen gururu seni aramasına engel olur
yaşanmış, onaylanmıştır..
ha bi de etrafa anlaşamadık ayrıldık dersin hiç bi kabahat işlememiş gibi
hatta onu çok üzüyordum, kıyamadım ayrıldım dersin
onun iyiliği için.. hediye niyetine yani..
:1:

Son düzenleme:
Annen ne diyor bu duruma. Onu seviyor mu ve daha kötüsü damat gözüyle mi gördü hep.. Anneni de o çocuk kendi tarafına çektiyse bence işin daha zor :)) Değilse annen tavrını koysun çocuğa. Bir arkadaşım da aynı durumdayd anne bir göründü çocuğa daha o kızandan ses çıkmadıyd :) Bu nasıl

Sökmüyor mu o zaman yapışkan sevgilinin sevmediği ne varsa yap. Böyle bir film vardı galiba. Bir erkek 10 günd enasıl kaybedilir miydi neydi :)

Son düzenleme:

canım evlilik de böle bişe saten arkadaş oluyosun

''Saygı duydugum bir insansın ve öyle de kalacaksın, bugune kadar yaşadıklarımız için teşekkürler ama artık sana karşı birşeyler hissetmiyorum, heyecanlanmıyorum. Umarım beni anlarsın ve sen de bana saygı duyup bu durumu anlayışla karşılarsın. Lütfen devam etmesi için ısrar etme, kararım kesin. Hoşçakal. '' de ve artık bir şey yazamaz. Tecrübe :ssz:

Son düzenleme:
konuya yorumlara bak ya...

bu konu ters bı şekılde açılsaydı
7 senelık erkek arkadaşım telefonlarıma çıkmıyor aramıyor sormuyor başka şehırde çalışıyor vs dıye
adamın ağzına ederlerdı

ama bakıyorum öyle yorumlar var kı, telefona cevap verme, pes eder bı zaman sonra felan :53:
bu mu yanı, 7 senelık bı ılışkının böyle mı bıtmesı gerekır? Bı erkek bı kadını bu şekılde terk etse adama neler söylerız :4:

Madem ıstemıyorsunuz adam gıbı söyleyın, öyle telefonlara cevap vermemekle felan olmaz bu ışler
sevmıyorsan cesaretını topla ve açık açık konuş

Son düzenleme:
7 yıllık bir ilişkiyi öyle bir çırpıda bitirmek kolay olmasa gerek.. anlaşılan epey yorulmuşsunuz :110:
uzun zamandır beraber olduğunuza göre sevip sevmediği her türlü davranışı biliyorsunuzdur.. nasıl ki erkek arkadaşınız değiştiği için siz ondan soğudunuz artık sevmez hale geldiniz.. aynı taktiği sizde onun için uygulayın.. değiştiğinizi anlasın o da fark etsin birlikte olamayacağınızı... belki işe yarar :37:

Onun ilgisizligi ve bencilligi yüzünden onadan sogudum. Simdi onun icin hayallerimi bir köseye atmak istemiyorum. Benim icin iliski bitti ama uzatmalari oynuyor.Bütün hayallerini benim üstüme kurmus.

Siz kararlı oldugunuz sürece elbet o da bitirecektir...
Cok kararliyim . Neler yapmadim ki.

değişmezse ayrılacqğını söylemişsin zaten. bunu kullan değişmedin sana söylemiştim de. olmaz mı?
Ben cabaliyorum göreceksin hersey cok güzel olacak diyor. Ben ise ondan umudumu kesdim.

Ay desin dursun :9: Dediğim gibi ne kadr ısrar edecek. Ben direkt söylüyorum, aynı seninki gibi yapyorlar benden ses çıkmayınca onlar da bitiriyorlar. Bir müddet sesleri kesiliyor sonra yine aramalar, geri döndürme çabaları yine benden tık yoksa bırakyorlar. Sen gerçekten ayrılmak istiyormusun, onun senin peşinden koşması hoşuna gidebilir ama pat diye kesmek mümkün canım :)

Hayir pesimden kossun istemiyorum. Onun yüzünü görmek istemiyorum. Ondan nefret etmiyorum. Sadece gelecegimiz yokmus gibi geliyor.Onu o kadar iyi taniyorum ki artik bütün huylarina kizar oldum. Hatta yemek yemesine bile. Onu asagiliyorum ama halen yapisti gitmek istemiyor.

Erkeklerin anlamadığı da bu. Uğraşırız yıpranırız, yanlış gideni söyleriz, kendini toparla deriz, sevgini ilgini belli et deriz, bir kulaklarından girer digerinden çıkar, sonra biz de aşk biter ama son damlasına kadar biter.. İste o zaman paçaları tutuşur ama nafile. Kafaları basmaz.

sana bişe söleyyimii senin gibi düşündüğüm biri vardı istemediğim ama şuan evliyim vee cok mutluyum lütfen 7 yıllık ilişki için yapıştı gibi kelimeler kullanma en azından 7 yılına yazıkk değişmesi için verdiğin cabaya

Back
X