Bir erkeği kendinize nasıl aşık edersiniz?

moryesilsari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
77
2
28
Selam kızlar eğer paylaşım yaparsak hepimizin işine yarayacak bir konu başlığı olduğuna inanıyorum bunun sizce bir erkeği nasıl kendinize aşık edebilir ve kendinize bağlayabilirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Caba harcamak gerekmiyor diye düşünüyorum çünkü sevgi kalbe dogan bi duygudur var olduktan sonra emek vermek yaşatmak başka bi olay ama aşık etmek için hamle yapmak zaman kaybı sen bilmezsin onun ne zaman seni sevdigini o bilmez yaşarsınız bunu bence edindigim tecrübe ye dayanarak bunu söylüyorum beni tanıdığında evlilik sözünü duymak istemiyordu ki bende düşünmüyor dum 7 ay sonra ailesinin karşısına geçip ben seviyorum lütfen gidip yüzüğü takalim dedi :) ve ben erken degil mi dedigimde kriz geciriyordu az daha :)))

Selam kızlar eğer paylaşım yaparsak hepimizin işine yarayacak bir konu başlığı olduğuna inanıyorum bunun sizce bir erkeği nasıl kendinize aşık edebilir ve kendinize bağlayabilirsiniz

ne kendime aşık etmek ne bağlamak isterim.. pusuya düşürmek gibi garip birşeyler bunlar bence..

erkek kadın farketmez.. gönlümüze göre olanı seçer severiz.. aşık oluruz.. bağlanırız.. bence hepsi bu..

olacağı varsa senin birşey yapmana gerek yok bence :) sadece fazla vıc vıc olma seviyeli, güleryüzlü ol,kendine güven.

Olucagi varsa olur senin bisey yapmana gerek olmaz ...kalbe soz gecmez denir ya iste anlamazsin nasil olmus,niye olmus, neden ona olmus;) olan olmustur sadece.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence başta ilgini belli edip onu buna alıştırmalısın sma çok üstüne gitmeden güleryüzlü bir şekilde sonrasında geri durup onun hamle yapmasını bekle .. 😊

Sen yaptın mı desen hayır :))

Hic ole selere girmem zaten yapi olarakta giremem hoslandigimi bile soyleyemem eger bir erkek bi kizdan hoslaniosa her turlu ona ulasio zaten bir erkek bi kizi istemiosada o is hic olmuo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X