Bir erkeği nasıl etkilersiniz ?

Onun için çok çabalayıp senin ilgine alışmasını sağlamalısın. O soğuk davransa da öyle bi alıştırmalısın ki ilgini kestiğinde yokluğunu hissedip sana bağlandığını anlamalı
ŞU ilgimi kesebilsem de farkı görebilsem. ama kesemiyorum olmuyo onsuz

hala deniyorum adam bıktı. engelledi telden. arayamıyorum ama whatsapp tan engellememiş. ordan hala yazabiliyorum. okuyor da.. ama cevap yok
Ha o derece :O
Canım cidden istemiyor olabilir mi
Bi seven ve öfkeli bi insan vardır bi de öfkeli ve artık istemeyen bi insan :/

ya madem öyle niye her yerden engellemiyor? telden engellemiş sadece ama wptan yazdıklarım gidiyor okuyor da. facebookta da yazsam okuyor. resmen süründüyor
Egosunu tatmin ediyor işte.
Sen yazıyorsun ya hep ordasın ona aşıksın bunu biliyor.
Bi yazmayı bırak. Hatta engelle. Egosu incinsin. Yoksa kusura bakma ama ezik konumunda olursun hep

Egosunu tatmin ediyor işte.
Sen yazıyorsun ya hep ordasın ona aşıksın bunu biliyor.
Bi yazmayı bırak. Hatta engelle. Egosu incinsin. Yoksa kusura bakma ama ezik konumunda olursun hep
Biliyorum. Ama büyü bozulursa da üzülücem. Yani o karşılık verirse artık eskisi gibi sevmeyecekmişim gibi geliyor. Manyak mıyım neyim.

Biliyorum. Ama büyü bozulursa da üzülücem. Yani o karşılık verirse artık eskisi gibi sevmeyecekmişim gibi geliyor. Manyak mıyım neyim.
Ömür boyu sen yazacaksın o görecek mi? Bundan haz alıyorsan sen bilirsin ama normal değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…