Merhaba bayanlar. Benim genel bir sorum var aslinda 7-8 aydir bir birlikteligim var. Cok zit karakterleriz kavga eksik olmuyor diyebilirim. Bazen ben bazen o hatali. Ustune gidince inadina tam tersini yapip beni iyice zivanadan cikariyor sonra bende inadina dahada ustune gidip onu deli ediyorum felan. Benim sorum onu nasil farkettirmeden istedigimi yaptirabilmek :) Mesela ben telefonla daha az ilgilenmesini istiyorum bu beni rahatsiz ediyor acikcasi bende tlfla oynarim ama bu kadar cok degil. Veya ben butun mutlu anlari onla paylasmak, bir sey yapacaksam onla yapmak gidiceksem onla gitmek beraber daha cok guzel ani yaratmak istiyorum. Ama o arkadaslarimla tatile gitsem diye soru soruyor bende gidebilirsin ama ben gitmen taraftari degilim kisacasi istemiyorum diyorum sonrada beni kisitlayamazsin bunu yapamazsin sunu yapamazsin diye kavga cikiyor. Ama o beni cok uzdugunu bildigi halde benim istemedigim davranislarina devam ediyor, kotu davraniyor. bunun gibi bir kac sey daha. Bazen dengesiz hareketleride oluyor beni silip engelliyor tlflari acmiyor felan ama alttan aliyorum unutuyorum hemen. Beni sevdiginden eminim ama yipranmaya basladim biraz yoruldum acikcasi, sinirlerim bozuluyor. Bende kiskanc bi insanim abarttigim zamanlarda oluyor (bu konuda kendimi iyilestirmeye calisiyorum) ama o hic alttan almiyor. Benim kafamdaki iliski sekli cok baska onunki cok baska boyle oluncada kavga cikiyor. Kisacik zamana cok sey sigdirdik diyebilirim. Oyle kolayca vazgecmekte istemiyorum. Ama ilerisinide dusunuyorum evlendim diyelim yine ayni sekilde mi olur bilmiyorum. Orta yol nasil bulunur ? Nasil bir yol izlenmeli ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Abow bu nasil bir iliski? Baslik da kotu olmus sanki
Ayrilin bence. Ya da yaslariniz cok mu kucuk? Bilemedim yani. Hic elle tutulur olgun bir davranis goremedim anlattiklarinizda.
Bende oyle dusundum bazen aman niye kendime eziyet ediyorum ayril gitsin diye ama bana deger verdigini goruyorum benim icin ugrastiginida biliyorum hatta ailem icin bile. Butun iliski kotu seylerden ibaret degil tabiki. Illaki evlenicek halimizde yok. Ben sadece kolayca kestirip atmak istemiyorum. Ha olmazsa olmaz evet dunyanin sonu degil ama yapabilcegim bir sey var mi onu gormek istiyorum.
değişmez, değiştirilemez ,değiştirilmesi teklif bile edilemez.
bir erkeği yola getirmek diye bir şey yok, karşılıklı anlayış,değer, kaybetme korkusu vs.vs var.
ya çekeceksin, ya da yoluna bakacaksın. iki kere iki dörttür, 3 olmaz 5 hiç olmaz