Bir erkeğin açılmasını nasıl engellerim?

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Kızlar merhaba, cok şüküryavas yavas dertlerim eski sevgilim olmaktan çıkmaya başladı. Baya baya hayata karıştım artık içim hala acısa da.

Şimdi söyle bir özet geceyim; 9 yıllık iliskim 1 bucuk ay önce bitti. Ve su durumda artık bir olası durumu da yok.

Ben de 2.sınıf üniversite ögrencisiyim. Yani üniversiteye başladığımda da sevgilim vardı ve herkese bunu anlatıyordum (biraz fazla aşk böceğiydim, fazla fazla hatta). Dolayısıyla çevremde benimle ilgilendigini düşündüğüm kişiler olsa da bir şekilde iliskim oldugu icin ve ben de bunu hissettirdigim icin vazgeciyorlardı kendilerini cok belli etmeden. :) ama şu durumda belli edebilecegim bir sevgilim olmadığı için ben nasıl bu yaklaşmaları engelleyebilirim bilmiyorum, çünkü kendimi bildim bileli biten iliskimin icindeydim.

Bir bucuk aylık süreçte cok muhabbetim olmayan kişiler türlü bahanelerle benle iletisime gectiler, ben de zaten onlarla mesafeli oldugum icin cok yüz bulamadılar ve ilgilenme dozlarını azalttılar.

Ama şimdi birlikte bitakim işler yaptığım ve gercekten iyiliginden şüphe etmediğim bi arkadasım benimle ilgilendigini belli etmeye başladı. Cidden cok iyi anlaştığım ve gercekten ortak noktalarımızın oldugu biri. Ben onunla olan arkadaşlıgımdan cok memnunum ama gitgide onun bana karşı olan durumunun degistigini farkettim. Whatsapp profil fotografımı ya da durumumu degistirdigimde hemen biseyler yazmaya basladı, iste bana iltifatlara basladı ne biliyim "seni üzenleri tutma hayatında, kıymetini bilenler vardr muhakkak :) " tarzında konusmalar.. direk sevgilinden ayrılmıssn konusu gecmedi, ama bildigini biliyorum. Ben hep tertip muhabbetine bağlıyorum bu konusmaları, yok be oğlum tarzı cümleler kuruyorum. Şuanda da final sınavı nedeniyle hep bir sohbet konusu buluyor.

ben cidden onunla arkadaslıgmdan cok memnunum ve bunu kaybetmek istemiyorum, ama gitgide de sanki ilgilenme dozunu arttırıyor gibi geliyor bana. Bunu nasıl engelleyebilirim kalbini kırmadan? Kendi kalp acımı unutamadm ve bu durumdayken de birilerine umut vermek ya da onlarn da kalbini acıtmak istemiyorum. Bunun yolu yordamı nedir?

Not: bu arkadasimla aramda direk bi eski sevgilim konusu gecmiyor, o yüzden de "henüz bir iliski düşünmüyorum " cümlesini kuracak ortam olmuyor. Hatta hiç eski sevgilimle ve onunla olan ayriligimla ilgili biseydeb bahsetmiyor direk. Genellikle derslerden konusurken arada iltifat ediyor sonra hemen isi geyiğe çeviriyor. Tepki verecek durumum olmuyor, hani bisey desem kendi kendime gelin güvey oluyorum gibi bir durum olabiliyor. Nasıl yapıyor bunun ayarını bilmiyorum ama kalakaliyorum ne cevap vericem diye bakarken.

Kanka de dostum de...

Bu arada sana duyguları olan biriyle arkadaşlık sürdüremezsin.

Çok o kelimeleri kullanan biri değilim. Ama hani benden 1 yaş küçük diye ben senin ablan sayılırim falan muhabbetini yapıyorum sık sık. Bir de öyle okulda muhabbetim olan biri, dışarda bulusup biseyler yaptigimiz bir arkadas grubumuz yok. Cok sıkı fıkı da degiliz, ama ortak bulundugumuz projede gorevliyiz ve sınıf arkadasıyz. Dolayısıyla sık sık iletisime gececek durumlar oluyor ya da etkinlikler.

Bana olan duygularınin ne durumda olduğunu bilemiyorum ki. Belki de bir beğenmedir sadece gelip geçer. Yani açıkçası cidden bilemiyorum bu durumda ne yapılır.

derslerine çalışıyomusun sen:))

senı uzenlerı unut fılan dedıgı anda ,'cok özluyorum onu 'de gec.. o zaman mutlaka anlar..
nasıl gıdıyor bu arada alıstın mı pekı ?

Çalışıyorum çalışıyorum :) baya baya kendimden beklenmiycek kadar çalışıyorum aslnda arada yine dağılsam da. :)

Zaten sürekli not konusu ders konusu benim ortalamam falandan çıkıyor muhabbet. Artık nasıl engelliyim bu ilgiyi diye düşünürken buraya soraym dedim. Okuldakilere sorsam, okul ortamı malumd edikodu alıp başını gidebilir.

senı uzenlerı unut fılan dedıgı anda ,'cok özluyorum onu 'de gec.. o zaman mutlaka anlar..
nasıl gıdıyor bu arada alıstın mı pekı ?

İşte öyle bir sey demiyor. Hani sanki böyle genel söylermis gibi yapıyor sonra biyerden bsiey söylüyor. Ben de zaten o sırada sey diyorum "bilmiyorum keske boyle olmasaydı ben cok mutluydum".

Alıstım alıştım. Yani baya baya alıştım. Bir yanım onu beklese de artık olmycağını biliyorum. Yeni hayatımda baska konulara daha öncelik verdim.

Belki sende ona aşık olursun :)

Yok, şu durumda kalbimdekini atamadım ki. Hala cok seviyorum

Çalışması zor bence, benimde bu kadar hayranım olsa , onlara kafa yormaktan, derslerime konsantre olamazdımAma o kadar güzel ve alımlı değilim iyi ki
Bırak açılırsa açılsın, kasmana gerek yok, o açıldığı an "ya ben eski sevdiceğimi unutamadım" dersin olur biter, dahada peşine düşmez, kara sevdaya düşmemiştir herhalde

Ona açıkca de ki iyi ki seni tanıdım benim kardeşim gibisin. Bir arkadaş ve dost olarak hep yanımdasın. Kardeş olsa bu kadar olurdu ancak gibi. Durup dururken olmaz da konuyu buraya getirip söyleyebilirsin.

bizim okulda bir kız vardı. güzel kızdı allah var. en sonunda evden okula döndüğünde altın bir yüzük taktı nişanlandım dedi millete. okul bitince öğrendik ki hiç öyle nişan gibi bir şey yokmuş. kendini koruma amaçlı böyle yapmış.

Baaligi gorur gormez direk ben seni kardesim gibi goruyorum de yada bana abla diyebilirsin de emin ol acilmaz

Ben öyle bi esseklik yaptimda simdi bin pismanim dikkat et pisman olmayasin

Heh işte iyi bir arkadasm oldugunu düşündügum icin de keske konu buralara gelmese diye düşündüm. Çünkü daha 4 yil yüzyüze bakıcaz.

Ona açıkca de ki iyi ki seni tanıdım benim kardeşim gibisin. Bir arkadaş ve dost olarak hep yanımdasın. Kardeş olsa bu kadar olurdu ancak gibi. Durup dururken olmaz da konuyu buraya getirip söyleyebilirsin.

Heh konuyu buralara getirmeye çalışıyorum ben de, 1 yas büyügüm ondan. Ablan sayılırm ben senin falan diyorum.

O kadar bi kız degilim ya. hani bu yaklasmaların ciddi oldugunu düşünmüyorum ben zaten, erkek kafası bi deneyim demistir öyledir.

Bir erkeğin açılmasını engellemek icin ilk önce ek yerlerine jopan sürüp yapıştır sonra üfle iyice kurusun.

Şaka bir yana güzel Türkçemize noldu arkadaşım.

Oruç başına vurdu :)

Baaligi gorur gormez direk ben seni kardesim gibi goruyorum de yada bana abla diyebilirsin de emin ol acilmaz

Ben öyle bi esseklik yaptimda simdi bin pismanim dikkat et pisman olmayasin

Ben senin ablan sayılırım ehehe diyorum ben de. Pisman olup olmamak degil aslinda suan, ben eski sevgilimden vazgecebilmeyi önemsiyorum suan sadece. Hayatımda kimse olmasa da olur.
yine herkes benim peşimdem koşuyor sendromu mu acaba :/

Yok yaa. Cidden değil. Sadece kendi kendine olan bir bölümde okuyorum, erkekler de ilk önce kendi fakültesinden kisilerle deniyor şansını. Yani cok gördüm etrafımda, 1 ay icinde bikac farklı kızdan hoslandigini duydugum. Bu ilgilenme dedigim kisiler de büyük ihtimalle "ya bi deniyim bakaym, olursa bedavadan sevgili yaparm" diye gelenlerdir. Onları önemsemedim o yüzden.

bu çocukla net olmaz diyorsanız o zaman kendinizi geri çekip kankalı kardeşli filan konuşacaksınız. o da biraz yapmacık geliyor bana. ama bi şans verirsiniz belki ilerde, belli olmaz.

bu çocukla net olmaz diyorsanız o zaman kendinizi geri çekip kankalı kardeşli filan konuşacaksınız. o da biraz yapmacık geliyor bana. ama bi şans verirsiniz belki ilerde, belli olmaz.

Evet olmaz diyorum, çünkü suan hala eski sevgilimi seviyorum. Ve düşünemiyorum da bir baskasıyla olur mu olmaz mı. Ve ille de hayatımda biri olsun demiyorum, olmasa da olur.

Kankalı kardesli konusmalar yapan biri olmadım hiç. Iste bunu yapsam cok tuhaf duracak. Ama hissettiriyorum bir şekilde kendimce.

Cidden 9 yıldır sevgilimle üniversitedışında hep ayni okuldaydık o yüzden böyle bir seyle karsılasmadm. Üniversitede de sürekli eski sevgilimden bahsediyordum boyle bir talep olmuyordu. 22 yasındaym ve bilmiyorum nasıl ne yapılır.

ay 11 yaşında mı ilişkiye başladınız :))

valla açılacağı varsa açılır. erkekler bu konuda pek engellenemiyor.

ay 11 yaşında mı ilişkiye başladınız :))

valla açılacağı varsa açılır. erkekler bu konuda pek engellenemiyor.

Yok 13 :) 8.sınıftaydık.

Şuan açılmasın arkadaşlığım devam etsin istiyorum. Ki zaten bana bir erkek duygularını soylese guvenecek bir konumum da yok. Güvenemem de sanırım. Zira ayrilmadna bikac gün önce eski sevgilim "sen beni biraksan ben seni birakmam, cok seviyorum seni, evlen benjmle" diyordu. Bütün erkeklerin üstüne "güvenme" diye not yazdı beynim sanki :)

okulda otururken bir çift gördüğünde falan.. tek olmak gibisi yok artık aşka inanmıyorum.. şuan yalnız olduğumdan cok mutluyum hayatımda kimseyi istemiyorumm böyle ciftleri görünce daha iyi anlıyorum yalnızlıgın kıymetını falan de bence bu tarz mesajlar ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…