Bir erkeğin açılmasını nasıl engellerim?

okulda otururken bir çift gördüğünde falan.. tek olmak gibisi yok artık aşka inanmıyorum.. şuan yalnız olduğumdan cok mutluyum hayatımda kimseyi istemiyorumm böyle ciftleri görünce daha iyi anlıyorum yalnızlıgın kıymetını falan de bence bu tarz mesajlar ver.

Çok mantıklı gercekten :) ama artık okul bitti bizim.. 2 hafta sonra sınav var sadece 1 tane

yani ayrıca lınma canımda küçücük bebeymişsin.. Ne bu kadar kendini kaptırıyorsun 13 yaşında başlanan ilişki ne kadar ilişki olabilir.. 9 yıl deme bence onun için .. şimdi 21 yaşındasın sanırım esas bundan sonra gerçek bir ilişki yaşarsın.. illaki karşına çıkar.. daha cok gençsin.. 9 yıllık ilişki dediğine de çocukluk aşkı der güler geçersin.. onun için okuluna odaklan derslerine kariyerine bak yeni arkadaşlar edin.. gez konserleere git ben gençlere hep bunları söylüyorumm 25 ten sonra hayat cok farklı oluyor. üniversite bitince bambaşka biri olacaksın eski konunuda tam bilmiyorum ama belki ayrıldığın için ne iyi yapmışım diyeceksin..

yani ayrıca lınma canımda küçücük bebeymişsin.. Ne bu kadar kendini kaptırıyorsun 13 yaşında başlanan ilişki ne kadar ilişki olabilir.. 9 yıl deme bence onun için .. şimdi 21 yaşındasın sanırım esas bundan sonra gerçek bir ilişki yaşarsın.. illaki karşına çıkar.. daha cok gençsin.. 9 yıllık ilişki dediğine de çocukluk aşkı der güler geçersin.. onun için okuluna odaklan derslerine kariyerine bak yeni arkadaşlar edin.. gez konserleere git ben gençlere hep bunları söylüyorumm 25 ten sonra hayat cok farklı oluyor. üniversite bitince bambaşka biri olacaksın eski konunuda tam bilmiyorum ama belki ayrıldığın için ne iyi yapmışım diyeceksin..

Yani bizim de son 4 yil gercekten sevgili gibiydik. Ne biliyim cok sevmistim ya.. onu kimss sevemez bu kadar..

Okuluma odaklanıyorum mecburen, bisekilde asmaya çalışıyorum. Yeni arkadaslar edinecek bi ortamım yok. Ama ramazandan sonra insallah sınıfı gecebilirsem yapmak istedigim programlarm var. Oyle oyle unuturum belki.

Yani bizim de son 4 yil gercekten sevgili gibiydik. Ne biliyim cok sevmistim ya.. onu kimss sevemez bu kadar..

Okuluma odaklanıyorum mecburen, bisekilde asmaya çalışıyorum. Yeni arkadaslar edinecek bi ortamım yok. Ama ramazandan sonra insallah sınıfı gecebilirsem yapmak istedigim programlarm var. Oyle oyle unuturum belki.

her şey güzel olur umarım .. güçlü ol önüne bak hayat güzel sürprizlerde yapar. yaşamanın tadını çıkar.. bugünleri unutursun inşaallah en kısa zamanda :) şansın bol olsun aşk ve okul hayatında..

Heh işte iyi bir arkadasm oldugunu düşündügum icin de keske konu buralara gelmese diye düşündüm. Çünkü daha 4 yil yüzyüze bakıcaz.

Heh konuyu buralara getirmeye çalışıyorum ben de, 1 yas büyügüm ondan. Ablan sayılırm ben senin falan diyorum.

O kadar bi kız degilim ya. :KK70: hani bu yaklasmaların ciddi oldugunu düşünmüyorum ben zaten, erkek kafası bi deneyim demistir öyledir.

Oruç başına vurdu :)

Ben senin ablan sayılırım ehehe diyorum ben de. Pisman olup olmamak degil aslinda suan, ben eski sevgilimden vazgecebilmeyi önemsiyorum suan sadece. Hayatımda kimse olmasa da olur.

Yok yaa. Cidden değil. Sadece kendi kendine olan bir bölümde okuyorum, erkekler de ilk önce kendi fakültesinden kisilerle deniyor şansını. Yani cok gördüm etrafımda, 1 ay icinde bikac farklı kızdan hoslandigini duydugum. Bu ilgilenme dedigim kisiler de büyük ihtimalle "ya bi deniyim bakaym, olursa bedavadan sevgili yaparm" diye gelenlerdir. Onları önemsemedim o yüzden.

Bence cidfi ciddi dikkat et ileride pisman olmayasin

her şey güzel olur umarım .. güçlü ol önüne bak hayat güzel sürprizlerde yapar. yaşamanın tadını çıkar.. bugünleri unutursun inşaallah en kısa zamanda :) şansın bol olsun aşk ve okul hayatında..

Insallah sagolun, siz de evladınız ve esinizle cok mutlu olursunuz insallah :)

Bence cidfi ciddi dikkat et ileride pisman olmayasin

Tam olarak neye dikkat edeyim anlamadm pisman olmamak icin?

üniversite 2. sınıfta 9 yıllık ilişki .... kaç yaşında çıkmaya başladınız eski sevgilinizle merak ettim

13, 8.sınıfta basladk.

Kızlar merhaba, cok şüküryavas yavas dertlerim eski sevgilim olmaktan çıkmaya başladı. Baya baya hayata karıştım artık içim hala acısa da.

Şimdi söyle bir özet geceyim; 9 yıllık iliskim 1 bucuk ay önce bitti. Ve su durumda artık bir olası durumu da yok.

Ben de 2.sınıf üniversite ögrencisiyim. Yani üniversiteye başladığımda da sevgilim vardı ve herkese bunu anlatıyordum (biraz fazla aşk böceğiydim, fazla fazla hatta). Dolayısıyla çevremde benimle ilgilendigini düşündüğüm kişiler olsa da bir şekilde iliskim oldugu icin ve ben de bunu hissettirdigim icin vazgeciyorlardı kendilerini cok belli etmeden. :) ama şu durumda belli edebilecegim bir sevgilim olmadığı için ben nasıl bu yaklaşmaları engelleyebilirim bilmiyorum, çünkü kendimi bildim bileli biten iliskimin icindeydim.

Bir bucuk aylık süreçte cok muhabbetim olmayan kişiler türlü bahanelerle benle iletisime gectiler, ben de zaten onlarla mesafeli oldugum icin cok yüz bulamadılar ve ilgilenme dozlarını azalttılar.

Ama şimdi birlikte bitakim işler yaptığım ve gercekten iyiliginden şüphe etmediğim bi arkadasım benimle ilgilendigini belli etmeye başladı. Cidden cok iyi anlaştığım ve gercekten ortak noktalarımızın oldugu biri. Ben onunla olan arkadaşlıgımdan cok memnunum ama gitgide onun bana karşı olan durumunun degistigini farkettim. Whatsapp profil fotografımı ya da durumumu degistirdigimde hemen biseyler yazmaya basladı, iste bana iltifatlara basladı ne biliyim "seni üzenleri tutma hayatında, kıymetini bilenler vardr muhakkak :) " tarzında konusmalar.. direk sevgilinden ayrılmıssn konusu gecmedi, ama bildigini biliyorum. Ben hep tertip muhabbetine bağlıyorum bu konusmaları, yok be oğlum tarzı cümleler kuruyorum. Şuanda da final sınavı nedeniyle hep bir sohbet konusu buluyor.

ben cidden onunla arkadaslıgmdan cok memnunum ve bunu kaybetmek istemiyorum, ama gitgide de sanki ilgilenme dozunu arttırıyor gibi geliyor bana. Bunu nasıl engelleyebilirim kalbini kırmadan? Kendi kalp acımı unutamadm ve bu durumdayken de birilerine umut vermek ya da onlarn da kalbini acıtmak istemiyorum. Bunun yolu yordamı nedir?

Not: bu arkadasimla aramda direk bi eski sevgilim konusu gecmiyor, o yüzden de "henüz bir iliski düşünmüyorum " cümlesini kuracak ortam olmuyor. Hatta hiç eski sevgilimle ve onunla olan ayriligimla ilgili biseydeb bahsetmiyor direk. Genellikle derslerden konusurken arada iltifat ediyor sonra hemen isi geyiğe çeviriyor. Tepki verecek durumum olmuyor, hani bisey desem kendi kendime gelin güvey oluyorum gibi bir durum olabiliyor. Nasıl yapıyor bunun ayarını bilmiyorum ama kalakaliyorum ne cevap vericem diye bakarken.

Bir genc kiz olarak bir erkege soguk mesafeli ciddi nasil davranilir bilmiyormusun ? Ben bir kadinin bir erkege mesafe koyamamasini anlamiyorum bana bahane geliyor, baktin karsindaki sana karsi arkadaslik niyetinden ote davraniyor uzaklas gorusma muhabbeti kisa kes, kakara kikiri yapma, bu kadar da zor degil birine istemedigini hissettirmek yapma Allah askina.
Duyanda sanacak ki cumle alem sana asik sen red et et bitirememissin.

Canim azicik ciddi oturakli insanlarla mesafeli olursan inan bana kimse sana mic mic imali mesajlar yazmaz.

su bahsettigin cocukda zaten sirf sen birgun ayrilirsin diye pesinde dolasiyor senin arkadasin falan da degil yani ondan arkadas olmaz kendini kandirma derim..

Açılsın ne olacak,yani duyguları varsa barizse ve sende bunu biliyorsan açılmasa da rahatsız olmayacak mısın

Insallah sagolun, siz de evladınız ve esinizle cok mutlu olursunuz insallah :)

Tam olarak neye dikkat edeyim anlamadm pisman olmamak icin?

13, 8.sınıfta basladk.

Şoyle söyleyeyim ilerde aslinda kacirilmayacak biriymis o beni mutlu edermis nasil onu reddettim diye pisman olmamak icin

Yani gelecekte bunun gibi seyler dusunmeyeceginize eminmisiniz

Bir erkeğin açılmasını engellemek icin ilk önce ek yerlerine jopan sürüp yapıştır sonra üfle iyice kurusun.

Şaka bir yana güzel Türkçemize noldu arkadaşım.

Noldu bende bilmiyorum ama ne oldu ? belki soyleyebilirim.
Elestiri yapacaksan bari elestirini kontrol et bizde burda elestiriye elestiri yapmak yerine sana destek atalim tatlim.

Noldu bende bilmiyorum ama ne oldu ? belki soyleyebilirim.
Elestiri yapacaksan bari elestirini kontrol et bizde burda elestiriye elestiri yapmak yerine sana destek atalim tatlim.

Canim ben burda eski uyeyim. Yeni uyeligim bu. Senelerdir takip edip yardım etmeye çalıştığım insanlar var. Ben ciddi uzucu bir konu olsaydi böyle Şakacı tavırla yazmazdim zaten yanlis anlama. Ama yinede yanlis anlasildiysa Özür dilerim.

Bir genc kiz olarak bir erkege soguk mesafeli ciddi nasil davranilir bilmiyormusun ? Ben bir kadinin bir erkege mesafe koyamamasini anlamiyorum bana bahane geliyor, baktin karsindaki sana karsi arkadaslik niyetinden ote davraniyor uzaklas gorusma muhabbeti kisa kes, kakara kikiri yapma, bu kadar da zor degil birine istemedigini hissettirmek yapma Allah askina.
Duyanda sanacak ki cumle alem sana asik sen red et et bitirememissin.

Canim azicik ciddi oturakli insanlarla mesafeli olursan inan bana kimse sana mic mic imali mesajlar yazmaz.

su bahsettigin cocukda zaten sirf sen birgun ayrilirsin diye pesinde dolasiyor senin arkadasin falan da degil yani ondan arkadas olmaz kendini kandirma derim..

Ben zaten mesafeli biriyimdir. Öyle el kol sakası dahi yapmam. Yani arkadaslarımla olan mesafeye dikkat ettigimi düşünüyorum. Simdiye kadar böyle birseyle karşılasmadigimi söylüyorum zaten, yani öyle herkesin peşimden kosma durumu da yok dogal olarak. Zaten böyle alenen bir sey de yok bu kisiden, cok duygularının da kuvvetli oldugunu zannetmiyorum. Egerki bu bir tür begenmeyse, bunu dile getirmeden nasıl engelleyebilirim bunu soruyorum. Yani şuanki davranıslarm herkese karşı aynı, yine de bu tarz yaklasim olunca demekki yeterli degilmis bunun icin de size sormak istedim.

Kakara kikiri de yapmıyorum aksine, konu uzadiginda neyse benim isim var konuda uzayıp gidiyor diyip bitiryorum konusmayı.

Ben iyi bir arkadaşm ortak projede çalışıyoruz diye kaybetmek istememistim gelip geciciyse duyguları diye. Ama zaten boyle biriyse de kendini belli eder o zaman da tabiki cevabım ters olur.

Açılsın ne olacak,yani duyguları varsa barizse ve sende bunu biliyorsan açılmasa da rahatsız olmayacak mısın

Iste bariz degil, ben bunun bir duygu mu yoksa öyle bi begenme mi oldugunu anlamıyorum. Önemsedigim bir konu da cok fazla aynı ortamda olucaz, o yüzden hic bu konular acılmadan kapansn benim de düzeni bozulmasn. Yoksa oyle bir kankiligim falan yok hic, ya da oturup biseyler yiyip icmisligim de yok.

Şoyle söyleyeyim ilerde aslinda kacirilmayacak biriymis o beni mutlu edermis nasil onu reddettim diye pisman olmamak icin

Yani gelecekte bunun gibi seyler dusunmeyeceginize eminmisiniz

Evet evet eminim.

Ben zaten mesafeli biriyimdir. Öyle el kol sakası dahi yapmam. Yani arkadaslarımla olan mesafeye dikkat ettigimi düşünüyorum. Simdiye kadar böyle birseyle karşılasmadigimi söylüyorum zaten, yani öyle herkesin peşimden kosma durumu da yok dogal olarak. Zaten böyle alenen bir sey de yok bu kisiden, cok duygularının da kuvvetli oldugunu zannetmiyorum. Egerki bu bir tür begenmeyse, bunu dile getirmeden nasıl engelleyebilirim bunu soruyorum. Yani şuanki davranıslarm herkese karşı aynı, yine de bu tarz yaklasim olunca demekki yeterli degilmis bunun icin de size sormak istedim.

Kakara kikiri de yapmıyorum aksine, konu uzadiginda neyse benim isim var konuda uzayıp gidiyor diyip bitiryorum konusmayı.

Ben iyi bir arkadaşm ortak projede çalışıyoruz diye kaybetmek istememistim gelip geciciyse duyguları diye. Ama zaten boyle biriyse de kendini belli eder o zaman da tabiki cevabım ters olur.

Iste bariz degil, ben bunun bir duygu mu yoksa öyle bi begenme mi oldugunu anlamıyorum. Önemsedigim bir konu da cok fazla aynı ortamda olucaz, o yüzden hic bu konular acılmadan kapansn benim de düzeni bozulmasn. Yoksa oyle bir kankiligim falan yok hic, ya da oturup biseyler yiyip icmisligim de yok.

Evet evet eminim.

O zaman sorun yok bence acilirsada direk olmayacagini acik net soyle bu kadar kasma kendi bence

Back
X