- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
- Konu Sahibi Felix_Felicis
Yok yok o tarz seyler benlik degil hic. Zaten annem babam da whatsapp profilime bakıyorlar sık sık, boyle bir çılgınlık yapamam[/QUOT
konu açıldığında istemediğini söylersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok o tarz seyler benlik degil hic. Zaten annem babam da whatsapp profilime bakıyorlar sık sık, boyle bir çılgınlık yapamam[/QUOT
konu açıldığında istemediğini söylersin
Kimse bi baskasinin kalbini kirmak istemezde her halukarda olmadigi icin cani yanacak sen ona uygun bir dille olmayacagini soylersen zaten kalbinin senden yana kirilacagini zannetmemZaten öyle bir sey olursa olmayacağını söylerim. Sürüncemede bırakmam asla, o da kenarda dursun başkaları da olsun demem. Korkarım birinin kalbini kırmaktan
Kimse bi baskasinin kalbini kirmak istemezde her halukarda olmadigi icin cani yanacak sen ona uygun bir dille olmayacagini soylersen zaten kalbinin senden yana kirilacagini zannetmem
Birde emin ol erkekler bu gibi duruara bizim gibi duygusal yaklasmiyor
Ona abi de. Birader de. Moruk de. Dünya ahiret biraderimsin de.
Eski sevgilimi çok özledim diye ağla salya sümük
Senin gibi dost bulunmuyor artık, hemen flört moduna geçiyorlar falan gibi bir cümle kurup devamında da bu durumu çok itici bulduğunuzu söylerseniz önüne set çekilmiş olur
Bu da iyiymişSenin gibi dost bulunmuyor artık, hemen flört moduna geçiyorlar falan gibi bir cümle kurup devamında da bu durumu çok itici bulduğunuzu söylerseniz önüne set çekilmiş olur
Cansucum seni bu yeni konularla görmek ne güzel
Tavsiyem onun yaklaşımına kibarlık ve nezaket ile karşılık vermemeye başla artık. Sadece mecburiyet olan durumlarda görüş. Yeri gelir, gülümsemesini bile kontrol etmesi gerekir insanın bunu önlemek için. Açılmasını kesin olarak hiç istemiyorsan soğukluk koyman şart gibi geliyor bana, yeni bir ilişkiyi asla düşünmediğini duyurabileceğin bir durum yoksa, başka yolu yok sanki. Mesajlarını da hep kısa ve soğuk yanıtla derim. Arkadaşça ya da ablaca da samimiyet göstermemeye çalış.
Ama yok ben bunları yapamam, soğukluğu beceremem dersen, açılır öyle reddedersin o zaman artık, dünyanın sonu değil. Ama zaten o zaman da ister istemez o mesafe girer...
Sınavlarında da başarılar dilerim, hepsinden geçtim diye haberini bekliyorum kuzum![]()
Aşkın sevginin nerden geleceği belli olmaz neyini begenmedin ki hem gül gibi cocukbence abla muhabbeti yapmadan bir konuş görüş.