Bir erkeğin aşık olduğu kadına “kilo aldın” demesi doğru mu?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Bana aşık olan biri var aylardır peşimde çalıştığım yerin oradaki markette çalışıyor iyi biri aslında ama benim kanım ısınmıyor sevemedim karşılık vermedim ama kendisi aşırı aşık bugün kahve alacaktım oda oradaydı beni gördü eli ayağı birbirine girdi çok heyecan yaptı farkettim tam gider ayak bana (bol kazak giydim) sen biraz kilo mu aldın dedi çok sinirlendim zaten hassas noktam ve bir erkeğin bir kadına bunu demesine kesinlikle karşıyım her kadın bence bu konu hassas. Terbiyesiz dedim çok üzüldü çok özür diledi tamam dedim gittim ama bundan sonra arkadaş olarak bile konuşmam..

Bahane yaratmış gibi, amaç konuşmaya çalışmak bence. Aklısıra bir kadının en gıcık olduğu şeyi söyleyerek ters köşe yapma durumu gibi de düşünebilirsin. ☺️
Nefret ettirdi çok patavatsız

Terbiyesiz birsey dememis ki
Kilo.aldin dememis,amma şiştin dememiş,camis gibi oldun dememiş...
Dedigi tek sey "kilo mu aldin?" Diye sormak.
Bence ozguvensiz bir cevap vermissiniz.
Bana cok asik oyle asik boyle asik halleri de bana komik geliyor. Türk kizi karşısındaki kisi ona ölüp bitmezse,kizin paspasiymis gibi davranmazsa bir iliskiye baslamiyor. Yillardir bunu gorup bunu bilen turk erkekleri de iliskinin basinda cook asik olan birine evriliyorlar.
Bkz: saginiz solunuz
Bkz: kadinlar kulübündeki tum.konularda gecen "ama bana cok asikti" cumlesi....

Bana cok asik oyle asik boyle asik halleri de bana komik geliyor. Türk kizi karşısındaki kisi ona ölüp bitmezse,paspasiymis gibi davranmazsa bir iliskiye baslamiyor. Yillardir bunu gorup bunu bilen turk erkekleri de iliskinin basinda cook asik olan birine evriliyorlar.
Ahaha kahkaha attım :D evet doğru bende kilo aldım çok alınganım ama bir huyum var bana aşık olanlar hep itici gelir beni köpek edicek kendine bana anca onlar yaranır :)

Zaten alındığını farkettiği için tekrarlamış bence, insanlara sinir olduğumuz şeyleri hiç belli etmemeli bence. İnadına yapıyor kimileri.
O zaman beni kaybetmeye razı oldu

Ohooo adam saçı farketmese,kiloyu farketmese benimle hiç ilgilenmiyosun bana hiç bakmıyosun bile olur baksa ilgilense başka dert olur ne diyelim boşboğazlık de geç.

Bana cok asik oyle asik boyle asik halleri de bana komik geliyor. Türk kizi karşısındaki kisi ona ölüp bitmezse,kizin paspasiymis gibi davranmazsa bir iliskiye baslamiyor. Yillardir bunu gorup bunu bilen turk erkekleri de iliskinin basinda cook asik olan birine evriliyorlar.
İnanamıyorum!
Heyhat!
Kadınlar Kulübü'nde objektif, mantıklı, doğru bir yorum okudum sonunda.
Artık huzur içinde ölebilirim :)

Arkadaşım çok zayıf ve bu konudan oldukça muzdarip biri ona kilo almışsın dediğinde havalara uçuyor define bulmuş gibi seviniyor diyeceğim o ki her kadın kilo almışsın lafına üzülmez..Sizinle konuşmak için laf atmış zaten heyecanlıymış siz ayıp etmişsiniz

Yaşınız küçük gibi hissettim. Öyle özgüvenli durmakla falan alakası yok. Haklısın. Kadınlarla öyle konuşulmaz. Yok yaşın kaç yok kilon kaç, görgüsüz mü ne. Hadi sen de hoşlanıyor istiyor olsan belki de. Boşver ya böylesiyle normal arkadaş bile olmam ben. Bana kızacaklar olacaktır ama. Ne yapayım. Ben hassasım bu konuda. Sen de hassas olabilirsin. Varsın arkamdan kompleksli desinler. Her gün yüzüme abuk subuk konuşmalarından iyidir.

Bana aşık olan biri var aylardır peşimde çalıştığım yerin oradaki markette çalışıyor iyi biri aslında ama benim kanım ısınmıyor sevemedim karşılık vermedim ama kendisi aşırı aşık bugün kahve alacaktım oda oradaydı beni gördü eli ayağı birbirine girdi çok heyecan yaptı farkettim tam gider ayak bana (bol kazak giydim) sen biraz kilo mu aldın dedi çok sinirlendim zaten hassas noktam ve bir erkeğin bir kadına bunu demesine kesinlikle karşıyım her kadın bence bu konu hassas. Terbiyesiz dedim çok üzüldü çok özür diledi tamam dedim gittim ama bundan sonra arkadaş olarak bile konuşmam..
Ben bi terbiyesizlik görmedim siz konuşmamak için bahane aramışsınız gibi geldi bana

Yaşınız küçük gibi hissettim. Öyle özgüvenli durmakla falan alakası yok. Haklısın. Kadınlarla öyle konuşulmaz. Yok yaşın kaç yok kilon kaç, görgüsüz mü ne. Hadi sen de hoşlanıyor istiyor olsan belki de. Boşver ya böylesiyle normal arkadaş bile olmam ben. Bana kızacaklar olacaktır ama. Ne yapayım. Ben hassasım bu konuda. Sen de hassas olabilirsin. Varsın arkamdan kompleksli desinler. Her gün yüzüme abuk subuk konuşmalarından iyidir.
Evet alınganım daha öncede ben hiç evlenmicem umudu kes benden demiştim bana “nasıl cinsel ilişki yaşayacaksın” dedi.. benden1 ay yüzüne bakmadım işyerine birsürü çiçek yolladı adam paravatsız

Back
X