Daha öncede dedi alındım dedim birdaha söylemesi saçmalıkAbartma muhabbet açmak icin laf açmış. Heyecan da girince öyle demiş bence
Nefret ettirdi çok patavatsızBahane yaratmış gibi, amaç konuşmaya çalışmak bence. Aklısıra bir kadının en gıcık olduğu şeyi söyleyerek ters köşe yapma durumu gibi de düşünebilirsin.
Zaten alındığını farkettiği için tekrarlamış bence, insanlara sinir olduğumuz şeyleri hiç belli etmemeli bence. İnadına yapıyor kimileri.Daha öncede dedi alındım dedim birdaha söylemesi saçmalık
Ahaha kahkaha attımTerbiyesiz birsey dememis ki
Kilo.aldin dememis,amma şiştin dememiş,camis gibi oldun dememiş...
Dedigi tek sey "kilo mu aldin?" Diye sormak.
Bence ozguvensiz bir cevap vermissiniz.
Bana cok asik oyle asik boyle asik halleri de bana komik geliyor. Türk kizi karşısındaki kisi ona ölüp bitmezse,paspasiymis gibi davranmazsa bir iliskiye baslamiyor. Yillardir bunu gorup bunu bilen turk erkekleri de iliskinin basinda cook asik olan birine evriliyorlar.
Bkz: saginiz solunuz
Bkz: kadinlar kulübündeki tum.konularda gecen "ama bana cok asikti" cumlesi....
O zaman beni kaybetmeye razı olduZaten alındığını farkettiği için tekrarlamış bence, insanlara sinir olduğumuz şeyleri hiç belli etmemeli bence. İnadına yapıyor kimileri.
Bilemiyorum orasını, ama kimileri daha dikkat çekmek için ya da üstüne daha çok düşürmek için yapıyorlar bunu.O zaman beni kaybetmeye razı oldu
İnanamıyorum!Terbiyesiz birsey dememis ki
Kilo.aldin dememis,amma şiştin dememiş,camis gibi oldun dememiş...
Dedigi tek sey "kilo mu aldin?" Diye sormak.
Bence ozguvensiz bir cevap vermissiniz.
Bana cok asik oyle asik boyle asik halleri de bana komik geliyor. Türk kizi karşısındaki kisi ona ölüp bitmezse,kizin paspasiymis gibi davranmazsa bir iliskiye baslamiyor. Yillardir bunu gorup bunu bilen turk erkekleri de iliskinin basinda cook asik olan birine evriliyorlar.
Bkz: saginiz solunuz
Bkz: kadinlar kulübündeki tum.konularda gecen "ama bana cok asikti" cumlesi....
Aynen bende ilk kez gördüm :)İnanamıyorum!
Heyhat!
Kadınlar Kulübü'nde objektif, mantıklı, doğru bir yorum okudum sonunda.
Artık huzur içinde ölebilirim :)
Ben bi terbiyesizlik görmedim siz konuşmamak için bahane aramışsınız gibi geldi banaBana aşık olan biri var aylardır peşimde çalıştığım yerin oradaki markette çalışıyor iyi biri aslında ama benim kanım ısınmıyor sevemedim karşılık vermedim ama kendisi aşırı aşık bugün kahve alacaktım oda oradaydı beni gördü eli ayağı birbirine girdi çok heyecan yaptı farkettim tam gider ayak bana (bol kazak giydim) sen biraz kilo mu aldın dedi çok sinirlendim zaten hassas noktam ve bir erkeğin bir kadına bunu demesine kesinlikle karşıyım her kadın bence bu konu hassas. Terbiyesiz dedim çok üzüldü çok özür diledi tamam dedim gittim ama bundan sonra arkadaş olarak bile konuşmam..
Evet alınganım daha öncede ben hiç evlenmicem umudu kes benden demiştim bana “nasıl cinsel ilişki yaşayacaksın” dedi.. benden1 ay yüzüne bakmadım işyerine birsürü çiçek yolladı adam paravatsızYaşınız küçük gibi hissettim. Öyle özgüvenli durmakla falan alakası yok. Haklısın. Kadınlarla öyle konuşulmaz. Yok yaşın kaç yok kilon kaç, görgüsüz mü ne. Hadi sen de hoşlanıyor istiyor olsan belki de. Boşver ya böylesiyle normal arkadaş bile olmam ben. Bana kızacaklar olacaktır ama. Ne yapayım. Ben hassasım bu konuda. Sen de hassas olabilirsin. Varsın arkamdan kompleksli desinler. Her gün yüzüme abuk subuk konuşmalarından iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?