Bir erkeğin aşık olduğu kadına “kilo aldın” demesi doğru mu?

Kilo verip vermemem beni ilgilendirir. Kimse lafını edemez

Sizin madem ilginiz yok. Bukadar takmayın. Konuşmayın o zaman. Olur biter. Ayrıca burada biraz şaka yapmış gibi duruyor ama kilo gerçekten aldığımda sevgilim bunu söylese bence iyi birşey bu. Çünkü bende sevgilime söylerim dikkat et kilo aldın diye. Bu ille beğenmemek anlamına gelmez.

Kilo verip vermemem beni ilgilendirir. Kimse lafını edemez
o zaman bu kadar takılmaya ve atar yapmaya gerek yok canım bu arada bende kötü bir şey demedim. Bazen hayatımıza karışan insanlara teşekkür etmeliyiz onlar sayesinde sinirlenip bir şeye başlıyoruz.

Yoo her kadın bu konuda hassas değil. Ben mesela. Kilo almak neden Türk kadınları arasında ayıp karşılanılır hiçbir zaman anlam veremedim.. Ne oluyor kilo alınca mesela? Obez olmadıktan sonra sorun ne?

Yoo her kadın bu konuda hassas değil. Ben mesela. Kilo almak neden Türk kadınları arasında ayıp karşılanılır hiçbir zaman anlam veremedim.. Ne oluyor kilo alınca mesela? Obez olmadıktan sonra sorun ne?
valla nice kilolu kadınlar ve çok da güzeller kilo herkesin tercihi. Bazı insanlar yemekten değilde ilaçtan bile kilo alabiliyor. Dediğin gibi erkekler bu zihniyeti değiştirmesi lazım

Bazı hemcinslerimin kendini bulunmaz hint kumaşı sanma durumu... İstiyorsunuz ki çocuk sizi pohpohlasın dursun ama siz köpek çekin çocuğa hep. Yazık günah valla, terbiyesizlik onun yaptığı değil. Kilo almaya da herkes öcü gibi bakmıyor siz tam bir kilo kompleksli gibi davranmışsınız. Çocuk aklını başına alır inşallah

Aslında bende kurtulayım sürekli peşimde :)

Ne terbiyesizlik yapmış anlayamadım e siz de kilo almışsınız
Hahaha insanlar çok aşık diye doğru olanı söylemeyecek mi?

Ki ne kadar aşık olsam da söylerdim sanırım ya
Kimseye de köpek olacak değilim aşığım diye....

e zaten karşılık da vermiyormuşsunuz dememesi için hiç bir neden yok...

kiloya çok takılıyor ve alınıyorsanız eğer sağlık probleminiz yoksa kilo verebilirsiniz...

aynı yollardan geçtim ama ben zaten insanların dediği şeylerle ilgilenmiyordum özgüvenim her türlü olması gereken yerde

Allah başka dert vermesin. Madem sizin ilginiz yok buraya konu açmanız bile yersiz.

konu açmaya çalışmış sizinle iletişime geçmek için eline yüzüne bulaştırmış o kadar.

"Kilo mu aldın" diye sormak kimine göre hakaretmiş demek.
Ortak noktanız yok, tanımıyor sizi demek. Laf atıp biryerlerden muhabbet başlatmak istemiş zavallı adam, ne bilsin..

İlgilenmediginiz aşık olmadiginiz birinin lafına bu kdr da takılmaniz saçma olmuş

Madem.o size aşık siz değilsiniz bu konunun üzerinde durmamanız hatta gulup geçmeniz lazm

Kimseye katılmıyorum.
Söyleyemez, söylememeli. Arada bi samimiyet yok. Sanane kilomdan derler adama. Böyle bazı insanlar yapıyor her gördüğünde ay kilo vermişsin ay kilo almışsın sanane yaa diye çığlık atasım geliyor. Sanki soran var. Hele ki bu hoşlandığın kadınsa öküzlüğün alemi yok.
Hamileyken 30 kilo aldım. Eşime sorardım o zamanlar onda bile yok be ne kilosu hayatım derdi. Yersen tabi

Konuşmaya çalışmış. Ilgisinden rahatsız oluyosan mutaka konus.

sızı gorunce elı ayagına karısan bırı gorur gormez sen kılo aldın mı demez belkıde elının ayagına karısmıs olacagıyla alakalı yanılıyorsunuz kımı ınsanlar ay bu adam bana fena asık seklınde tuhaf hıslerle dolasır o gozle gordugunuzden yanlıs anladınız buyuk ıhtımal.
daha once boyle bır konusmada alındım demenıze ragmen tekrar soyledıyse zaten alının rahatsız olun dıye soylemıstır bunuda asık ınsanlar yapmaz sinir olan ınsanlar yapar

bu adam sıze cok asık oldugundan degıl sinir oldugundan sızı gorunce elı ayagı tıtrıyor bellıkı. konusmalarından rahatsız oluyorsanız mubbet etmeyın bırsey derse duymazdan falan gelın gecer gıder bır daha yanasmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…