Kilo verip vermemem beni ilgilendirir. Kimse lafını edemezkötü bir şey dememiş ki doğal bir şey ben olsam güler geçerim. Benim sevgilim bana hep der senin gıdıkların var orayı erit der bende gülerek derim erimiyor ben ne yapım derim oda bazen gıdıklım benim der sıkar gıdığımı. Çok takılma derim yani. Ama kilon var gibi ise de kilo vermeyi deneyebilrisin güzelim
o zaman bu kadar takılmaya ve atar yapmaya gerek yok canım bu arada bende kötü bir şey demedim. Bazen hayatımıza karışan insanlara teşekkür etmeliyiz onlar sayesinde sinirlenip bir şeye başlıyoruz.Kilo verip vermemem beni ilgilendirir. Kimse lafını edemez
valla nice kilolu kadınlar ve çok da güzeller kilo herkesin tercihi. Bazı insanlar yemekten değilde ilaçtan bile kilo alabiliyor. Dediğin gibi erkekler bu zihniyeti değiştirmesi lazımYoo her kadın bu konuda hassas değil. Ben mesela. Kilo almak neden Türk kadınları arasında ayıp karşılanılır hiçbir zaman anlam veremedim.. Ne oluyor kilo alınca mesela? Obez olmadıktan sonra sorun ne?
Aslında bende kurtulayım sürekli peşimde :)Bazı hemcinslerimin kendini bulunmaz hint kumaşı sanma durumu... İstiyorsunuz ki çocuk sizi pohpohlasın dursun ama siz köpek çekin çocuğa hep. Yazık günah valla, terbiyesizlik onun yaptığı değil. Kilo almaya da herkes öcü gibi bakmıyor siz tam bir kilo kompleksli gibi davranmışsınız. Çocuk aklını başına alır inşallah
Ee defolsun o zaman?Begenmiyodur kilolu kadin..
Soyledin mi bunu boyle onaEe defolsun o zaman?
DefalarcaSoyledin mi bunu boyle ona
Konuşmaya çalışmış. Ilgisinden rahatsız oluyosan mutaka konus.Bana aşık olan biri var aylardır peşimde çalıştığım yerin oradaki markette çalışıyor iyi biri aslında ama benim kanım ısınmıyor sevemedim karşılık vermedim ama kendisi aşırı aşık bugün kahve alacaktım oda oradaydı beni gördü eli ayağı birbirine girdi çok heyecan yaptı farkettim tam gider ayak bana (bol kazak giydim) sen biraz kilo mu aldın dedi çok sinirlendim zaten hassas noktam ve bir erkeğin bir kadına bunu demesine kesinlikle karşıyım her kadın bence bu konu hassas. Terbiyesiz dedim çok üzüldü çok özür diledi tamam dedim gittim ama bundan sonra arkadaş olarak bile konuşmam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?