• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin aşık olduğu kadına “kilo aldın” demesi doğru mu?

Evet alınganım daha öncede ben hiç evlenmicem umudu kes benden demiştim bana “nasıl cinsel ilişki yaşayacaksın” dedi.. benden1 ay yüzüne bakmadım işyerine birsürü çiçek yolladı adam paravatsız
Evet alınganım daha öncede ben hiç evlenmicem umudu kes benden demiştim bana “nasıl cinsel ilişki yaşayacaksın” dedi.. benden1 ay yüzüne bakmadım işyerine birsürü çiçek yolladı adam paravatsız
Çüş falan deseydin keske

Çok terbiyesiz, kaçarak uzaklaş.Belli etmiş kendini işte. Evlenince de eleştirilirsin ne var ki falan diyenlere katılmıyorum. Eleştirecek adama kapı orada. Çok şeye katlanırım ama beyfendi beni beğenmeyecek eleştirecek 10 çocuğum olsa kimi beğeniyorsan ona git derim. Herkesin hassas noktası farklı işte.

Kilo her kadının hassas olduğu konu demişsiniz de katılmıyorum, kilo da alabiliriz zayıflayadabiliriz, neticede insanız. Çocuk bir terbiyesizlik yapmamış, sadece kilo sizin takıntılı olduğunuz bir konu olduğu için size öyle gelmiş.

Adam sana küfür etmiş gibi tepki vermişsin de kilo almak ayıp birşey mi, utanılacak birşey mi? Adam sana aşık olmasaydı mesela o zaman bunu söylemesi normal olacaktı ama aşık diye mi anormal?

Çok terbiyesiz, kaçarak uzaklaş.Belli etmiş kendini işte. Evlenince de eleştirilirsin ne var ki falan diyenlere katılmıyorum. Eleştirecek adama kapı orada. Çok şeye katlanırım ama beyfendi beni beğenmeyecek eleştirecek 10 çocuğum olsa kimi beğeniyorsan ona git derim. Herkesin hassas noktası farklı işte.
Ya kültürsüz boş herif mecbur müdür yolluyo arada çay aldırmaya falan yüzüne bakmıyorum o yapışıyor zor kadınmışım aşık olmuş bla bla..

Adam sana küfür etmiş gibi tepki vermişsin de kilo almak ayıp birşey mi, utanılacak birşey mi? Adam sana aşık olmasaydı mesela o zaman bunu söylemesi normal olacaktı ama aşık diye mi anormal?
Demek istediğim karşında sevdiğin biri varsa daha dikkatli olmalısın:)

Çüş falan deseydin keske
Doğduğuna pişman oldu :) evlenmeden girdim sanane yobaz dedim şok oldu :) defalarca aradı kapıma geldi git dedim en sonunda baktım çiçek yolladı iş arkadaşıyla neyse sadece arkadaşız dedim şimdide bu

Sizin hassas noktanizin bu oldugunu bilememis.
Kilo aldin demek hakaret degil ki
Hani dese ki hayvan gibi oldun,balon gibi sistin, tamam terbiyesizmis diyecegim de
Su anki durumda sadece çam devirmis

Bana aşık olan biri var aylardır peşimde çalıştığım yerin oradaki markette çalışıyor iyi biri aslında ama benim kanım ısınmıyor sevemedim karşılık vermedim ama kendisi aşırı aşık bugün kahve alacaktım oda oradaydı beni gördü eli ayağı birbirine girdi çok heyecan yaptı farkettim tam gider ayak bana (bol kazak giydim) sen biraz kilo mu aldın dedi çok sinirlendim zaten hassas noktam ve bir erkeğin bir kadına bunu demesine kesinlikle karşıyım her kadın bence bu konu hassas. Terbiyesiz dedim çok üzüldü çok özür diledi tamam dedim gittim ama bundan sonra arkadaş olarak bile konuşmam..
Neden küfürmü etmişde terbiyesiz dediniz kilo mu aldın diye bir şey sormuş gayet normal gayet insani hayır neden bir erkek bir kadın ça bunu soramaz diye Düşündüğünüzü anlayamadım . Belliki beyefendi ilgi ve alakasıyla sizin egoyu fazlaca şişirmiş bence terbiyesiz olan sizsiniz

Neden küfürmü etmişde terbiyesiz dediniz kilo mu aldın diye bir şey sormuş gayet normal gayet insani hayır neden bir erkek bir kadın ça bunu soramaz diye Düşündüğünüzü anlayamadım . Belliki beyefendi ilgi ve alakasıyla sizin egoyu fazlaca şişirmiş bence terbiyesiz olan sizsiniz
Düzgün konuş onun gibilerin ilgisi beni şişirmez sadece kilo konusunda hassasım benim 4 senelik sevgilim bir gün bile kilolusun demedi o hiç diyemez

Düzgün konuş onun gibilerin ilgisi beni şişirmez sadece kilo konusunda hassasım benim 4 senelik sevgilim bir gün bile kilolusun demedi o hiç diyemez
SiZinle gayet düzgün konuştum oysaki sadece sizin terbiyesiz olduğunuzu söyledim size ilgi duyan konuşmaya çalışan biri nasıl terbiyesiz oluyorsa bence sizin yaptığınızda son derece terbiyesizce . Aşırı tepki veriyorsunuz “hala” . kimsenin sizi eleştirmesini karşıt görüş belirtmesini istemiyorsanız konu açmayacak kabuğunuzda yaşayacaksınız

E madem umursamıyorsunuz, hem sizin kalitenizde de değilmiş, üstelik patavatsızmış ta neden "kilo aldın” demesini bu kadar dert edindinizki?

ben de çook hassastım hatta üzüntüden kilo vermiştim bir aralar. şimdi yine kilo aldım fark edildi tabii. dalga geçmek için "kilo mu aldın yine" dendi ben de bir kahkaha patlattım "ee bütün gün yiyip yatıyorum tabi kilo alıcam" dedim. şaşırdılar tabi böyle bi şeyi arkamdan konuşmalarındansa ben direkt yüzlerine söyledim. bi daha konusu geçmedi.
zaten bu tepkinizden sonra bi daha yapmaz yapmaya cesaret edemez

kötü bir şey dememiş ki doğal bir şey ben olsam güler geçerim. Benim sevgilim bana hep der senin gıdıkların var orayı erit der bende gülerek derim erimiyor ben ne yapım derim oda bazen gıdıklım benim der sıkar gıdığımı. Çok takılma derim yani. Ama kilon var gibi ise de kilo vermeyi deneyebilrisin güzelim

Back
X