- 5 Eylül 2018
- 6.514
- 7.436
- 83
Ahhaha zayıflayıp evlenicemKonu sahibi sen nbir de böyle muhabbetleri evlenince görBu kadar kirilgansan işin iş valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhaha zayıflayıp evlenicemKonu sahibi sen nbir de böyle muhabbetleri evlenince görBu kadar kirilgansan işin iş valla
Evet alınganım daha öncede ben hiç evlenmicem umudu kes benden demiştim bana “nasıl cinsel ilişki yaşayacaksın” dedi.. benden1 ay yüzüne bakmadım işyerine birsürü çiçek yolladı adam paravatsız
Çüş falan deseydin keskeEvet alınganım daha öncede ben hiç evlenmicem umudu kes benden demiştim bana “nasıl cinsel ilişki yaşayacaksın” dedi.. benden1 ay yüzüne bakmadım işyerine birsürü çiçek yolladı adam paravatsız
Çok terbiyesiz, kaçarak uzaklaş.Belli etmiş kendini işte. Evlenince de eleştirilirsin ne var ki falan diyenlere katılmıyorum. Eleştirecek adama kapı orada. Çok şeye katlanırım ama beyfendi beni beğenmeyecek eleştirecek 10 çocuğum olsa kimi beğeniyorsan ona git derim. Herkesin hassas noktası farklı işte.Evet alınganım daha öncede ben hiç evlenmicem umudu kes benden demiştim bana “nasıl cinsel ilişki yaşayacaksın” dedi.. benden1 ay yüzüne bakmadım işyerine birsürü çiçek yolladı adam paravatsız
Aşıkkende kötü sevmediğim adamların bana aşık olmasını hiç istememaşıkken iyiydi kilo mu aldin diye sorunca mi sorun oldu?
Ya kültürsüz boş herif mecbur müdür yolluyo arada çay aldırmaya falan yüzüne bakmıyorum o yapışıyor zor kadınmışım aşık olmuş bla bla..Çok terbiyesiz, kaçarak uzaklaş.Belli etmiş kendini işte. Evlenince de eleştirilirsin ne var ki falan diyenlere katılmıyorum. Eleştirecek adama kapı orada. Çok şeye katlanırım ama beyfendi beni beğenmeyecek eleştirecek 10 çocuğum olsa kimi beğeniyorsan ona git derim. Herkesin hassas noktası farklı işte.
Demek istediğim karşında sevdiğin biri varsa daha dikkatli olmalısın:)Adam sana küfür etmiş gibi tepki vermişsin de kilo almak ayıp birşey mi, utanılacak birşey mi? Adam sana aşık olmasaydı mesela o zaman bunu söylemesi normal olacaktı ama aşık diye mi anormal?
Doğduğuna pişman oldu :) evlenmeden girdim sanane yobaz dedim şok oldu :) defalarca aradı kapıma geldi git dedim en sonunda baktım çiçek yolladı iş arkadaşıyla neyse sadece arkadaşız dedim şimdide buÇüş falan deseydin keske
Sizin için yok hükmünde birinin lafini ne diye dert ediyorsunuz ki? Kilolu musunuz?Aşıkkende kötü sevmediğim adamların bana aşık olmasını hiç istemem
Evet basen çok o umrumda değil aslında kilo almam belkide beni üzdüSizin için yok hükmünde birinin lafini ne diye dert ediyorsunuz ki? Kilolu musunuz?
Neden küfürmü etmişde terbiyesiz dediniz kilo mu aldın diye bir şey sormuş gayet normal gayet insani hayır neden bir erkek bir kadın ça bunu soramaz diye Düşündüğünüzü anlayamadım . Belliki beyefendi ilgi ve alakasıyla sizin egoyu fazlaca şişirmiş bence terbiyesiz olan sizsinizBana aşık olan biri var aylardır peşimde çalıştığım yerin oradaki markette çalışıyor iyi biri aslında ama benim kanım ısınmıyor sevemedim karşılık vermedim ama kendisi aşırı aşık bugün kahve alacaktım oda oradaydı beni gördü eli ayağı birbirine girdi çok heyecan yaptı farkettim tam gider ayak bana (bol kazak giydim) sen biraz kilo mu aldın dedi çok sinirlendim zaten hassas noktam ve bir erkeğin bir kadına bunu demesine kesinlikle karşıyım her kadın bence bu konu hassas. Terbiyesiz dedim çok üzüldü çok özür diledi tamam dedim gittim ama bundan sonra arkadaş olarak bile konuşmam..
Düzgün konuş onun gibilerin ilgisi beni şişirmez sadece kilo konusunda hassasım benim 4 senelik sevgilim bir gün bile kilolusun demedi o hiç diyemezNeden küfürmü etmişde terbiyesiz dediniz kilo mu aldın diye bir şey sormuş gayet normal gayet insani hayır neden bir erkek bir kadın ça bunu soramaz diye Düşündüğünüzü anlayamadım . Belliki beyefendi ilgi ve alakasıyla sizin egoyu fazlaca şişirmiş bence terbiyesiz olan sizsiniz
SiZinle gayet düzgün konuştum oysaki sadece sizin terbiyesiz olduğunuzu söyledim size ilgi duyan konuşmaya çalışan biri nasıl terbiyesiz oluyorsa bence sizin yaptığınızda son derece terbiyesizce . Aşırı tepki veriyorsunuz “hala” . kimsenin sizi eleştirmesini karşıt görüş belirtmesini istemiyorsanız konu açmayacak kabuğunuzda yaşayacaksınızDüzgün konuş onun gibilerin ilgisi beni şişirmez sadece kilo konusunda hassasım benim 4 senelik sevgilim bir gün bile kilolusun demedi o hiç diyemez