Kızlar bu forumda arkadaşım diyip kendini çok anlatan var biliyorum. Ama bu gerçekten en yakın arkadaşımın olayı. Benim olaylarımı zaten biliyorsunuz. Anlatıyorum hemen. Benim en yakın arkadaşım yine bizim üniversitede sınıf arkadaşımız olan bir beyle yaklaşık 4-5 yıl kadar adı konulmamış bir ilişki yaşadı. Çok sevdi yaa. Ben şahidim. İçi titrerdi. Olayları objektif anlatmak için açıkca yazıcam. Ne olur ondan yargılamayın nasıl böyle dersin diye. En yakın arkadaşım maalesef öyle çok güzel bir kız değil. Gönlü ama dünyanın en güzeli. Bu olaydan sonra erkeklerin dış görünüşü ne kadar önemsediğini anlamış oldum. Erkeğimiz gidiyor ve başka kızla nişanlanıyor. Arkadaşımın hali içler acısı. O ara çalışıyorduk artık öğrenciliğimiz bitmişti. İstifa edip şehir değiştirmeyi bile düşündü. Dayanamıyorum onu görmeye diyordu. Sonra erkeğimizin nişanı bozuluyor. Ben hatta içimden ilahi adalet demiştim. Arkadaşım da tekrardan umutlandı. Belki olur diye. Sonra erkek tekrar nişanlanıyor. Nişanlandığı kızı görseniz. Çok güzel, çok naif, kırılgan. Çok mükemmel. Düğünleri de şubattaymış. Arkadaşım kızı instagramdan görünce şok oldu. Kızlar bunu yazmamım nedeni şu. Hani ne bileyim ilahi adalet filan diyoruz ya. Arkadaşım tüm bunları yaşadı ve yalnız hala. Bu süreç de 7 yıllık bir süreç. Yani ilişkileri ve erkeğin nişanları filan. Erkek ise çok mutlu mesut. Evleniyor filan. Ne bileyim bir düşündüm yani. Ne dersiniz, ne yorum yaparsınız?