• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin bir kıza umut vermesi ve çekip gitmesi? Kız yalnız erkek mutlu?

Ben öyle düşünmüyorum. Karşı taraf bir şeyler hissetmiyor olabilir. Bunun için kimseyi suçlayamayoz. Kimse kimseye aşık olmak zorunda değil. Ama 5 yıl boyunca kızın kendine olan hislerini anlamıştır diye düşünüyorum. Madem karşılığı yok o zaman baştan mesafe koymalıydı. 5 yıl boyunca birine sevgili muamelesi yapıp sonra karşılıklı değildi diyip çekip gidemez kimse.
Kesinlikle öyle.Umut verip yarı yolda bırakmak en büyük günah bence.Ama inan çıkacak o adamdan bunun acısı belki 5 belki 10 yıl sonra.Kızın ne kadar sevdiğini anlayabiliyorum gözlerim doldu şu anda.Çünkü arkadaşınız gibi sevdim ben de zamanında.Herkes senin gibi seveni görmedik nasıl saf sevgi bu derdi.

Kızlar bu forumda arkadaşım diyip kendini çok anlatan var biliyorum. Ama bu gerçekten en yakın arkadaşımın olayı. Benim olaylarımı zaten biliyorsunuz. Anlatıyorum hemen. Benim en yakın arkadaşım yine bizim üniversitede sınıf arkadaşımız olan bir beyle yaklaşık 4-5 yıl kadar adı konulmamış bir ilişki yaşadı. Çok sevdi yaa. Ben şahidim. İçi titrerdi. Olayları objektif anlatmak için açıkca yazıcam. Ne olur ondan yargılamayın nasıl böyle dersin diye. En yakın arkadaşım maalesef öyle çok güzel bir kız değil. Gönlü ama dünyanın en güzeli. Bu olaydan sonra erkeklerin dış görünüşü ne kadar önemsediğini anlamış oldum. Erkeğimiz gidiyor ve başka kızla nişanlanıyor. Arkadaşımın hali içler acısı. O ara çalışıyorduk artık öğrenciliğimiz bitmişti. İstifa edip şehir değiştirmeyi bile düşündü. Dayanamıyorum onu görmeye diyordu. Sonra erkeğimizin nişanı bozuluyor. Ben hatta içimden ilahi adalet demiştim. Arkadaşım da tekrardan umutlandı. Belki olur diye. Sonra erkek tekrar nişanlanıyor. Nişanlandığı kızı görseniz. Çok güzel, çok naif, kırılgan. Çok mükemmel. Düğünleri de şubattaymış. Arkadaşım kızı instagramdan görünce şok oldu. Kızlar bunu yazmamım nedeni şu. Hani ne bileyim ilahi adalet filan diyoruz ya. Arkadaşım tüm bunları yaşadı ve yalnız hala. Bu süreç de 7 yıllık bir süreç. Yani ilişkileri ve erkeğin nişanları filan. Erkek ise çok mutlu mesut. Evleniyor filan. Ne bileyim bir düşündüm yani. Ne dersiniz, ne yorum yaparsınız?
Çok üzüldüm arkadaşınız için, eminim bir gün o da çok mutlu olur. Geçmişi bırakıp önüne baksın, üzülse de olan olmuş. Erkek kişisi muhtemelen arkadaşınızı değil de arkadaşınızın ona gösterdiği ilgi ve sevgiyi sevmiş. Benzer bir durumu yaşamıştım yıllar önce, bir de terk ederken dibine kadar aşağlamıştı beni. Çok üzüldüm , çok ağladım ama geçti. Emin olsun geçecek bugünler, yüreğini sevgiye kapatmasın.

ayrilmislar adam yoluna bakmis ne yapsaydi yani
bu dunyada ilahi adaletin yetim oksuz hakki yiyenler disinda kimseye isledigini gormedim

Adını niye koymak istemez bir erkek çünkü sevmiyordur o kızı bunun başka bir açıklaması olamaz.beni sevmeyen adamla da işim olmaz.çok sevsemde yanında durmam yapım bu kaç kere bu nedenden dolayı ayrıldım ve sancılı oldu benim adıma karşı tarafa güçlü durdum çok yoruldum çok acı çektim instagramlardan facebooklardam adamın her eklediği kızın profilini incelemekten resimlerine bakmaktan yeni resim yüklemiş kız beğenmiş mi aralarında birşey var mı kız bunun resimine like atmış mı vs kendimi paraladım hep takipteydim
Ne oldu koca bir HİÇ.
Herkes hayatına devam etti mutlu oldu kendi kendimi mutsuz ettim hayatıma girmek isteyen başka fırsatları kişileri istemedim geri çevirdim çünkü eskiye takıntılı kaldım.
Bir sürü zaman kaybı o vakti kendimi geliştirmeye adasaydım oooo şimdi neler yapıyor olucaktım.
Bak sevmenin sevilmenin güzellikle ilgisi yok.arkadasım çok güzel değil o kız çok güzel falan saçma şeyler bunlar.biz çok güzel gördük evlendikten sonrası malum .o yüzden güzelliğe güvenmicen.hem çok güzel olmayan kızların yanında taş gibi çocuklar var emin ol.

Anlattiginiz seyleri ben de gecmiste yasadim ve simdi gozumun onune geliyor yaptiklarim. Deli gibi takip etmelerim, ruhumu kemiren kiskacliklarim ve en onemlisi zaman kaybi... Bir HIC ugruna harcanan onca zaman...

Yasadiklarimdan cikardigim ders su oldu: Suruncemede kalan hicbir iliskiye ve guven konusunda tereddute sebep olan hicbir insana bir daha sans vermeyecegim.

Adını niye koymak istemez bir erkek çünkü sevmiyordur o kızı bunun başka bir açıklaması olamaz.beni sevmeyen adamla da işim olmaz.çok sevsemde yanında durmam yapım bu kaç kere bu nedenden dolayı ayrıldım ve sancılı oldu benim adıma karşı tarafa güçlü durdum çok yoruldum çok acı çektim instagramlardan facebooklardam adamın her eklediği kızın profilini incelemekten resimlerine bakmaktan yeni resim yüklemiş kız beğenmiş mi aralarında birşey var mı kız bunun resimine like atmış mı vs kendimi paraladım hep takipteydim
Ne oldu koca bir HİÇ.
Herkes hayatına devam etti mutlu oldu kendi kendimi mutsuz ettim hayatıma girmek isteyen başka fırsatları kişileri istemedim geri çevirdim çünkü eskiye takıntılı kaldım.
Bir sürü zaman kaybı o vakti kendimi geliştirmeye adasaydım oooo şimdi neler yapıyor olucaktım.
Bak sevmenin sevilmenin güzellikle ilgisi yok.arkadasım çok güzel değil o kız çok güzel falan saçma şeyler bunlar.biz çok güzel gördük evlendikten sonrası malum .o yüzden güzelliğe güvenmicen.hem çok güzel olmayan kızların yanında taş gibi çocuklar var emin ol.

Affedersiniz yuh dedim okurken tam bi bensiniz ihtiyacım olan yorumdu okuduğum iyi oldu

Adam gayet dürüst davranmış, arkadaşınız anlamak istememiş. İlahi adalet gerektiren bir durum yok ortada.
Adam kızı kandırmamış ki, sevgiliyiz bile dememiş. "Bendeki mal bu, sana verebileceğim en fazla bu, benden daha fazlasını bekleme" demiş resmen 5 yıl boyunca ilişkinin adını koymayarak.
Sadece konuşuyorlar mıydı yoksa sevişiyorlar mıydı bilemem ama ortada bir kandırma yok. Bu şekilde bir ilişki arkadaşınıza uymuyorsa bitirmeliydi.

Şimdi de adamı takip etmeyi bırakıp kendi hayatına bakmalı. Yapacak başka bir şey yok.

Back
X