sırf bunu merak ettiğin için mi üye oldun canım??
Kimse cevap vermemiş ben vereyim o zaman. Bunlar malesef hayatta başımıza gelebilen şeyler. Karşındaki kişi senin için doğru sanırsın ama değildir. Ona güvenirsin bir şeyler yaşarsın vs vs.
Bunlar başıma geldi. Evet sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Neyseki ben hemen toparlanmıştım, daha doğrusu toparlanmama yardımcı olan biri vardı.
Ve şuan ona baktığımda evet bu doğru kişi diyorum ne ilginçAma şöyle bir fark var seni hayal kırıklığına uğratacak erkek zaten sözleriyle veya davranışlarıyla zaten belli ediyor. Ama senin o ara gözünü aşk veya her neyse o işte bürüdüğünden görmek istemiyorsun.
Hele ki aşıkken mantığını duygularının gerisine itebilen biriysen (benim gibi). Aslında bağırıyor, "ben doğru değilim! bak neler diyorum, neler yapıyorum!" diye ama, insan kabullenmek istemiyor. İçten içe "nasılsa geçer, düzelir" diyoruz. Ama hata, çok büyük hata.
Eğer bunu gördüğüm halde bitiremiyorsam yaşanmışlıkların ardından toparlanamayacağım için olur sanırım. Keşke böyle masum ve hassasken incitmesek kalplerimizi.
Aynen canım aslında o süre içinde karşındakinin birçok hatasını görüyorsun ama düzelir umuduyla göz yumuyorsun. Sonra kendinden ödün veriyorsun hiç hak etmediği halde. Ama doğru kişiyi hissetmek gerçekten çok farklıymış şuan ki ilişkimde anladım. Bir kere o kişiye karşı sonsuz güven duymalısın. Ona bakınca o bunu asla yapmaz diyebilmelisin. İçinden küçük bir acaba bile geçiyorsa o doğru kişi değildir..
"O yapmaz" derken onun "yaparım" demesi, daha çok koyuyor...
Ne mutlu sana inşallah hep mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?