Bir erkeğin doğru kişi olduğuna inanmak, ilkler..

Louder

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
3 Ağustos 2012
5.292
15.319
448
"Doğru kişi" olduğuna inandığınız biriyle yaşadığınız ilkler (ilk öpüşme, ilk cinsel deneyimler gibi), daha sonra onun doğru kişi olmadığını hissettiğinizde sizi nasıl etkiler? Tabi ki hayal kırıklığı olur ama, kendinizi suçlar mısınız, daha fazla tanımadan yaşadığınız için?

Sevgilinizin olaylara verdiği tepkiler sonucu onun doğru kişi olmadığı düşüncesine kapılırsanız ayrılık kararı alır mısınız, bir hata yapmamış olsa bile?

ve doğru kişi kriteriniz nedir? :)

Karşı tarafa bağlı değildir yaşadıklarım yaşamak istersem yaşarım ileri de ayrılık olursada etkilemez olmuyorsa zorlamam ki mecbur hissetmem kendimi.

Kimse cevap vermemiş ben vereyim o zaman. Bunlar malesef hayatta başımıza gelebilen şeyler. Karşındaki kişi senin için doğru sanırsın ama değildir. Ona güvenirsin bir şeyler yaşarsın vs vs.
Bunlar başıma geldi. Evet sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Neyseki ben hemen toparlanmıştım, daha doğrusu toparlanmama yardımcı olan biri vardı.
Ve şuan ona baktığımda evet bu doğru kişi diyorum ne ilginç (: Ama şöyle bir fark var seni hayal kırıklığına uğratacak erkek zaten sözleriyle veya davranışlarıyla zaten belli ediyor. Ama senin o ara gözünü aşk veya her neyse o işte bürüdüğünden görmek istemiyorsun.

Kimse cevap vermemiş ben vereyim o zaman. Bunlar malesef hayatta başımıza gelebilen şeyler. Karşındaki kişi senin için doğru sanırsın ama değildir. Ona güvenirsin bir şeyler yaşarsın vs vs.
Bunlar başıma geldi. Evet sonrasında büyük bir hayal kırıklığı oluyor. Neyseki ben hemen toparlanmıştım, daha doğrusu toparlanmama yardımcı olan biri vardı.
Ve şuan ona baktığımda evet bu doğru kişi diyorum ne ilginç (: Ama şöyle bir fark var seni hayal kırıklığına uğratacak erkek zaten sözleriyle veya davranışlarıyla zaten belli ediyor. Ama senin o ara gözünü aşk veya her neyse o işte bürüdüğünden görmek istemiyorsun.

Hele ki aşıkken mantığını duygularının gerisine itebilen biriysen (benim gibi). Aslında bağırıyor, "ben doğru değilim! bak neler diyorum, neler yapıyorum!" diye ama, insan kabullenmek istemiyor. İçten içe "nasılsa geçer, düzelir" diyoruz. Ama hata, çok büyük hata.
Eğer bunu gördüğüm halde bitiremiyorsam yaşanmışlıkların ardından toparlanamayacağım için olur sanırım. Keşke böyle masum ve hassasken incitmesek kalplerimizi.

Hele ki aşıkken mantığını duygularının gerisine itebilen biriysen (benim gibi). Aslında bağırıyor, "ben doğru değilim! bak neler diyorum, neler yapıyorum!" diye ama, insan kabullenmek istemiyor. İçten içe "nasılsa geçer, düzelir" diyoruz. Ama hata, çok büyük hata.
Eğer bunu gördüğüm halde bitiremiyorsam yaşanmışlıkların ardından toparlanamayacağım için olur sanırım. Keşke böyle masum ve hassasken incitmesek kalplerimizi.

Aynen canım aslında o süre içinde karşındakinin birçok hatasını görüyorsun ama düzelir umuduyla göz yumuyorsun. Sonra kendinden ödün veriyorsun hiç hak etmediği halde. Ama doğru kişiyi hissetmek gerçekten çok farklıymış şuan ki ilişkimde anladım. Bir kere o kişiye karşı sonsuz güven duymalısın. Ona bakınca o bunu asla yapmaz diyebilmelisin. İçinden küçük bir acaba bile geçiyorsa o doğru kişi değildir..

Aynen canım aslında o süre içinde karşındakinin birçok hatasını görüyorsun ama düzelir umuduyla göz yumuyorsun. Sonra kendinden ödün veriyorsun hiç hak etmediği halde. Ama doğru kişiyi hissetmek gerçekten çok farklıymış şuan ki ilişkimde anladım. Bir kere o kişiye karşı sonsuz güven duymalısın. Ona bakınca o bunu asla yapmaz diyebilmelisin. İçinden küçük bir acaba bile geçiyorsa o doğru kişi değildir..

"O yapmaz" derken onun "yaparım" demesi, daha çok koyuyor...
Ne mutlu sana inşallah hep mutlu olursunuz

kendi adıma söyleyim insan çıkarken artık aşktanmıdır nedir gözü bişey görmez oluyo..eşimin evlenmeden kırıcı davranışları olmuştu...görmezden geldim vs..şimdi düşünüyorum ben alttan ala ala o hep üste çıktı...sorunlar büyüdü...sorun olduğunu düşünüyosan yürümediğini sana uygun olmadığını seni üzen kıran yanlış davranışları tekrarlanıyosa yol yakınken vazgeç derim...evlenince düzelmiyo çünkü daha da büyüyo dertler...ilk olması falan önemli değil...bende bunlara önem verirdim ama hayat bu illa ilk çıktığımızla evlencez diye bişey yok doğru yapcam diye mutsuz etme derim kendini..

Maalesef bunu evlenmeden once bilemiyoruz.
Evlilik Piyango'ya benzer: Ya ikramiye cikar ya amorti yada hic birsey.
Hakkimizda hayirlisi olsun.

Selam canım.Öncelikle erkeklere pek güven olmuyor ististanalar vardır tabi.Cinsel deneyim öpüşme falan demişsin.Çıkarken dudaktan dudağa öpüşebilirsin ama doğru erkek olduğunu inandığında yapmalısın bunu.Öpüşürken hormonların harekete geçeciğinden cinsel yakınlaşmada sağlayabilirsin.Buna dikkatli olmasın.Cinsel olarak birleştikten sonra ayrılan birçok sevgili gördüm.Erkeklerin birçoğunun amacı cinsel ilişki yapmaktır.Yaptıktan sonrada kelek yapabiliyorlar.Doğru erkeği bulman için kalpin sana doğruyu söyleyecektir.

Yok canım, cinsel ilişki falan değil evlenmeden yaşamayı düşünmüyorum, hayalim vardı işte çocukluktan beri beni ilk öpen erkekle evlenmek gibi... Ama onun doğru erkek olmadığını hissetmeye başladım. Bu hayalim yıkılmış gibi hissettim, falan filan...

Back
X