Bir erkeğin,eşini mutlu etmesi için ?

rcanr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
2
0
86
40
İzmir
Selam arkadaşlar,

:1hug:Sizce Bir erkeğin,eşini mutlu etmesi için neler yapması gerekli?

Sonuçta insanların ihtiyaçları kişilikleri farklıdır ve o yüzden de mutluluk kişiye göre değişir. Tabi karşılıklı sevgi, saygı, dürüstlük önemli faktörler.

bu kadının kişiliğiyle alakalıdır
kimini parktan bahceden koparilmiş tek bi cicek havalara ucururken kimini bilmem kaç karatlı pırlanta bile doyurmaz...

bu kadının kişiliğiyle alakalıdır
kimini parktan bahceden koparilmiş tek bi cicek havalara ucururken kimini bilmem kaç karatlı pırlanta bile doyurmaz...
haklı söze ne denir
öyle valla bu kadına göre degişen bir faktör :1closedeyes:
kimi ufak seylerle mutlu olmayı bilir :1rolleyes:
kimi ise ver ver doymazz :mymeka:
bana canım demesi bile içimi titretmeye yetiyo:asigim:
beyazgülüm bende sendenim yerimseniben
aşkım seni seviyorum demesi titretmek ne demek donduruyo resmen :asigim:
içimizi titretmeye tek lafları yetiyo hınzırların

kişinin mutluluk çizgisine bağlı kimi ağzınla kuş tutsan beğenmez ..kimi ise bi kere arayıp karıcığım nasılsın dese dünyalar onun olur..
örnek verim eşim işinden dolayı yaklaşık 6 aydır gece yarısından sonra gelemk zorunda..sabah gidip gece geliyor..dün aniden akşam üzeri çıktı geldi kapıyı açınca sevinçten boynuna sarıldım hele çocuklarımın baba baba senmi geldin diyerek ona koşması ....elim ayağıma dolandı mutfakta sanki ilk defa beraber yemek yicez ..
beraber akşam yemeği yedik ve okadar mutlu oldumki anlatamam ..
anladım ki eşimle bir akşam yemeği yemek bile bana dünyalara değiyo.
eşim benim yanımda başımda olsun her zaman başka bişi istemem.. .
Allah asker eşlerinin ve gurbette eşin olanlara sabır versin çok zor akşam herkesin eşi eve gelirken sizinki gece yarısı eve gelmesi..

Bende bir kadınım ve bizi mutlu etmek çok zor acıyorum bazen erkeklere ya kaydirigubbakcemile3 aşk verirsin para ister ,parası olur aşk isterler,hem aşkı olur hem parası çocuk isterler,aşkı parası çocuğu olur ilgi isterler,hepsi olur bu sefer derdi kalmaz dertsizliği dert eder farketmeden adamın başının etini yer ayy biz kadınlar harikayız ya,hepimizin kültürü,zevki,kişiliği farklı dolayısıyla mutlu edilmelerinin yollarıda farklı.

BENı ÖNEMSEDıGıNı HıSSETTıRSıN,AGUCUK MUGUCUK SEVSıN BENı,ıŞTEN EVE GELıRKEN ÇıKOLATA ALSIN BANA,MıNı ETEK GıYMEME ıZıN VERSıN BENDE BÖYLE MUTLU OLURUM HA BıRDE ŞU MUTFAGIN MUSLUGUNU TAMıR ETSE TAM SÜPER OLUCAK MUTLU MESUT YAŞAYIP GıDıCEZ:roflol:

Walla sebepsiz kavga çıkarmasın isteklerim ihtiyaclarım olunca kaçmasın
uzaklasmasın dayak yıycegı zaman da savunmaya gecmesın paşa paşa yesın sımdılık yeter -tatlicadiarzu-
şu an pek saglıklı düşünemıyorum onun hakkında, bunlar şu anki yeterlılıklerım...

göreceli bi kavram her kadın bir olmaz.
kimi ilgi sever kimi sevmez.
romantık ilgili.çocuk gibi birini herkes sever ama böyle birirnin bulmak biraz zor sanırım. bu devirde..

bana seni seviyorum desin aşkım desin mutlu ben kocaman sarılsın bana yeter:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…