Bir erkeğin fiziksel olarak beğendiği birine duygusal hissi olmaması mümkün mü?

Mümkün bence.
Kaç yıllık erkek dostlarım var.
Çok beğenirler fiziğimi.
Hep dile getirirler; "beyaz yakışmış,elbisen güzelmiş.." vs.
Hatta biri yorum bile yapar;"zayıflamışsın bak belin ortaya çıkmış,çok yeme,göbeğin şişiyor,yakışmıyor" der.
Açıkçası onların bana karşı duygusal olarak sadece kardeşlik hissi olduklarına inanıyorum.

Fiziksel olarak beğenmekten kastım cinsel olarak istemek, tabi ki birinin karşı cinsten birisini beğenmesi için duygusal bir şeyler olmasına gerek yok. Benim sormak istediğim birini istemek ve aynı zamanda kişilik olarak da beğenmek.

Hatunlar, buna bir kadın erkek kadar doğru cevap veremeyecek olsa da sizlere sormak istedim. Bir erkeğin fiziksel olarak çok istediği, insan olarak da değer verdiği bir kadına duygusal olarak zerre kadar bir şey hissetmemesi mümkün mü? Şunu biliyoruz ki erkekler hatta bazı kadınlar bile duygusal bir şey hissetmediği biriyle cinsel birliktelik yaşayabiliyor, yalnız hem fiziksel hem karakter olarak beğendiği birine ufacık bile olsa duygusu olmaması ne kadar mümkün? Aynı başlıktan varsa affola :30:

Çok mümkün...

Angelina Jolie fiziğiyle erkeklerin başını döndürüyor... Sadece bu kadar da değil... Karakteri de pek güzel; yardımsever, dünya çapında hayır işlerine destek veriyor ve kimsesizleri evlat edinip koruyor, kolluyor... Tanıdığım (hatta tanımadığım) birçok erkek sadece görüntüsüne değil karakterine de hayran... Peki bu hayranlık duygusal mı, aşıklar mı ona? Hayır... Tanışma imkanı bulsalar "Karakteriniz harika, çok da güzelsiniz" dedikten sonra tokalaşıp ayrılmaktan ziyade onunla "bir şeyler" yaşamak isterler... :24:

Örnek çok uç ve alakasız gelebilir... Fakat erkekler her karakteri güzel, fiziği düzgün kadına özel duygular beslemezler... Zaten hem karakterini hem de fiziğini beğendikleri kadınlara ciddi niyetlerle adım atarlar, duygularını açıklarlar ve böyle ayırt edebilirsiniz onları... Diğerleri "karakteri ve fiziği düzgün" "bacı kategorisindeki" hanım arkadaşları yahut "güzel vakit geçirmek istedikleri" "potansiyel hoş hatun"lardır... :34:

Bence duygu beslemesi mümkün. Çünkü erkekler için karakterin önemli olduğunu düşünüyorum ee madem ki karakterinide beğeniyor duygusal olarak birşeyler hissediyordur. Ama sadece fizikselse pek duygusal bakımdan birşey hissedeceklerini sanmıyorum.

Back
X