bir erkeğin hamile bir bayana yaklaşımı nasıl olmalı

Bir daha boyle bir sey yaparsa onu o an bozun derim. Aa ne cabuk unuttun benim hamileligimi hatirla filan deyin. Bir de bu kadin muhabbetini birak da biz kadin kadina konusalim deyin.

Böyle yaparsa kendini küçültmüş, hamile kadını kıskanan bir kadın durumuna düşmez mi.
Eşi bir densizlik yapabilir bozabilir onu da hesaplamak gerekiyor.
Kendi kendimize konuşalım deyince iletişimini kesmeye çalışıyormuş gibi de görünebilir.

arkadaşın nasıl bırı ?
hamile kadınların erkeklere cok cekıcı geldıgını duymustum fakat
sizde yasamıssınız ve durum cok degısıkmıs ?
nedır bu durum? bu arkadastan uzaklasmanın yolu yokmu?

kızılcık asermıstım kocam asermenın ne manaya geldıgnı bıle bılmıyor artık annem kafasının etını kemıre kemıre bana kızılcık buldular ben kızılcıklara ulasamadan yarısınıda yemıs oldu öküz bu erkekler ya

NOT kısmına kadar normal diyordum. Bazı erkekler bu tarz konularda bu şekilde konuşabiliyor. Hatta siz varken sorması siz yokken sormasından iyidir diyecektim. Ama sizinle ilgilenmeyip de elin kadınına soruyorsa onda art niyet ararım. Hamilelik olmasına da gerek yok konunun. Misal saçımı kestirsem farketmez ama iş arkadaşımıza saçının gölgesinin tonunu soruyor desen de aynı. Çirkin ve anlamsız.

Biraz abartmış ama sizin yanınızda yapması durumun ard niyet yada başka anlamlar içermediğinin göstergesi bence. Asıl siz yokken yaparsa anormaldir ama sizi rahatsız ediyorsa; eşinize, sanane neden bu kadar soruyorsun, benimle bile bu kadar ilgilenmedin deyin. Bir daha ki sefere daha dikkatli olur.

Belki siz hamilelik döneminizde fazla hassassınızdır ve eşininzin sizle pek ilgilenmediğini düşünmüşsünüzdür. Halbuki eşiniz sizle fazla ilgilendiği halde size öle gelmştr. Tabikide bu durum biraz garip. Benm başıma gelse o arkadaşıda eşimide yolmuştm. Ben biraz fazla tepki veririm çünkü

ne gereksiz konuşmalar bunlar!ne ben yanındayken ne de yokken eşimin bir bayana böyle özel şeyler konuşmasına kesinlikle çok kızardım.hele de bir öğretmenin bu şekilde patavatsız konuşmalar yapması çok şaşırtıcı.peki karşıdaki bayan ne cevap verdi bu sorulara?o da pişkin pişkin cevap verdiyse vay halinize!İnşallah bunlar konuşulurken yanınızda dördüncü bir kişi yoktu.senin adına üzüldüm...

yuhhh

jinekolog olsaymış bu ne ya

bu erkeklere cazip gelmeyen kadın türü var mı acaba,hamileler dikkat ceker türbanlılar dikkat çeker sarısınlar dikkat ceker vs vs

Normal sartlarda boyle iki canli vs muhabbetleri yapilir der gecerdim .
Ama benin esim benim 2 hamileligimde de boyle ilgilenmeyip,
elin kadiniyla bu tur muhabbetlere gireydi,
bir de bunu benim yanimda yapsaydi,
caninina okurdum vallahi !

Abartmiyorsun esine ayar verme vaktin gelmis de geciyor !
Sonucta iyi niyetli bile olsa kadin yanlis anlayabilir...

sizin çocuklarınız olmasaydı normal gelebilirdi belki..
ama bu haliyle gerçekten tuhaf..

Arkadaslar tebrik ediyorum bu konuda bile sucu soru sorulan hamile kadina yikabildiz ya. O izin veriyorsa koca sorarmis. Nasil bir fikir dunyasi, ya gercekten neyin kafasi.

Arkadaslar tebrik ediyorum bu konuda bile sucu soru sorulan hamile kadina yikabildiz ya. O izin veriyorsa koca sorarmis. Nasil bir fikir dunyasi, ya gercekten neyin kafasi.

Suç hamile kadına yıkılmadı.
Kendi adıma ben hamileyken bir erkek arkadaşım bu tür sorular sorsaydı çok rahatsızlık duyardım.
Ve bu şekilde sorular sormasını engellerdim.
Bu kadar cıvıklığa gerek yok.

Aa Ona ne kii Derdi onu mu gerdi Allah'ımm Yarebbimm ...cıxx cıxx cıxx

2. Sayfadaki yorumlarin bir kismina bir daha goz atin isterseniz? Esi de yanindayken kadin belki terslemek istememistir. Belki yuzeysel cevaplar vermistir belki de karnindaki bebegim kipirtisinin civik bir muhabbet oldugunu dusunmuyordur. Uzgunum ama o kadina herhangi bir sey soyleyen kisi benim gozumde cok kotu kalpli ve niyetlidir.

Onu söyleyen normal değil. Hemfikiriz.
Ama dediğim gibi biri bana canın bişey istiyor mu dese, ya da kıpırdıyor mu gibi sorular sorsa haddini aşıyorsun derim.
Sorarken yanımdakilerden çekinmiyorsa ben de cevabını verirken yanımdakilerden hiç çekinmem.
Ayrıca bu soruları cıvık muhabbet olarak düşünmüyorsa kadın, adam da cıvık değil o zaman anlamına gelir.

Son düzenleme:
not kısmına kadar olabilir demiştim ama sende iki hamilelik geçirmişsin senle ilgilenmeyen adamın elin hamileliğiyle ilgili bu kadar soru sorması çok itici ve şüphe uyandırıcı

acilen çek kulaklarını çok sevimsiz bir durum

üstelik sen ne duruma düşüyorsun bunlar konuşulurken hiç düşünmüyor mu??

evet bana göre hamıle kadının da sucu var,kendisine sorulan bu kadar özel sorulara cevap vermek yerine ,soru soran kişiye lütfen bu konuları konusmayalım diyebilir ,buna regmen adam soruyorsa adamda sorun var demektir..

şunun kafası bence; bir hanım kendisiyle fazla ilgilenen her erkekde art niyet araması gerekmez yakın arkadaşı olabilir sonuçta ama kendisine yakışan bu seviyeyi ayarlayacak bakış soğuk ses tonu ve davranışlarla cevap vermektir, eğer hamile olan bir bayan eşi ve kendi kanı olmayan başka bir erkeğin fazla ilgisinden hoşlanıyorsa şımarıyorsa muhtemelen o erkek de bu karakteri içten içe hissettiği için o kadına bu kadar yakın ilgili davranıyordur. ben konusu geçen kişileri tanımadığım için kesin böyledir deme hakkına sahip değilim ama doğrusu da budur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…