Bir daha boyle bir sey yaparsa onu o an bozun derim. Aa ne cabuk unuttun benim hamileligimi hatirla filan deyin. Bir de bu kadin muhabbetini birak da biz kadin kadina konusalim deyin.
Merhaba
Dert değil de benim sorum sadece meraktan Biz normal bir aile miyiz diye soruyorum.Benim tepkim çok mu abartı sadece özeleştiri yapacağım yorumlarınıza göre.
Eşimle aynı okulda çalışıyoruz.Bir arkadaş hamile.Eşim isim konusunda sorular soruyor.Tamam bu normal bence de.
Bebek kımıldıyor mu,ne yerse daha çok kımıldıyor,canının istediği bir şey var mı,tatlı mı çekiyor canı,ekşi mi? Şimdi şurda bir İskender olsa veya çiğ köfte olsa yer miymiş?(Özellikle bu soru okul çıkışında nerede yemek yiyeceğimizi belirlemeye yönelik.)
Sizce abartıyor muyum?Normal diyenleriniz olacak biliyorum.Peki bu sorular benim yanımda soruluyorsa da normal mi sizce?
NOT:Ben iki çocuk annesiyim.Eşim 2.çocuğumuz 4 aylık oluncaya kadar hamileliğim de dahil ilgilenmedi.Bu kadar hassas olmamda bunun da etkili olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba
Dert değil de benim sorum sadece meraktan Biz normal bir aile miyiz diye soruyorum.Benim tepkim çok mu abartı sadece özeleştiri yapacağım yorumlarınıza göre.
Eşimle aynı okulda çalışıyoruz.Bir arkadaş hamile.Eşim isim konusunda sorular soruyor.Tamam bu normal bence de.
Bebek kımıldıyor mu,ne yerse daha çok kımıldıyor,canının istediği bir şey var mı,tatlı mı çekiyor canı,ekşi mi? Şimdi şurda bir İskender olsa veya çiğ köfte olsa yer miymiş?(Özellikle bu soru okul çıkışında nerede yemek yiyeceğimizi belirlemeye yönelik.)
Sizce abartıyor muyum?Normal diyenleriniz olacak biliyorum.Peki bu sorular benim yanımda soruluyorsa da normal mi sizce?
NOT:Ben iki çocuk annesiyim.Eşim 2.çocuğumuz 4 aylık oluncaya kadar hamileliğim de dahil ilgilenmedi.Bu kadar hassas olmamda bunun da etkili olduğunu düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Rahatsız edici bir durum tabi ki. İş arkadaşları(erkekler) biraz özensiz davranabiliyor bu konuda. Benim oda arkadaşım herkesin düşüğüyle, aş ermesiyle, pkosuyla ilgileniyorduEşi duysa kalp krizi gecirir herhalde
arkadaşın nasıl bırı ?
hamile kadınların erkeklere cok cekıcı geldıgını duymustum fakat
sizde yasamıssınız ve durum cok degısıkmıs ?
nedır bu durum? bu arkadastan uzaklasmanın yolu yokmu?
kızılcık asermıstım kocam asermenın ne manaya geldıgnı bıle bılmıyor artık annem kafasının etını kemıre kemıre bana kızılcık buldular ben kızılcıklara ulasamadan yarısınıda yemıs olduöküz bu erkekler ya
yuhhh
jinekolog olsaymış bu ne ya
Arkadaslar tebrik ediyorum bu konuda bile sucu soru sorulan hamile kadina yikabildiz ya. O izin veriyorsa koca sorarmis. Nasil bir fikir dunyasi, ya gercekten neyin kafasi.
Merhaba
Şimdiden teşekkürler.
Suç hamile kadına yıkılmadı.
Kendi adıma ben hamileyken bir erkek arkadaşım bu tür sorular sorsaydı çok rahatsızlık duyardım.
Ve bu şekilde sorular sormasını engellerdim.
Bu kadar cıvıklığa gerek yok.
Suç hamile kadına yıkılmadı.
Kendi adıma ben hamileyken bir erkek arkadaşım bu tür sorular sorsaydı çok rahatsızlık duyardım.
Ve bu şekilde sorular sormasını engellerdim.
Bu kadar cıvıklığa gerek yok.
2. Sayfadaki yorumlarin bir kismina bir daha goz atin isterseniz? Esi de yanindayken kadin belki terslemek istememistir. Belki yuzeysel cevaplar vermistir belki de karnindaki bebegim kipirtisinin civik bir muhabbet oldugunu dusunmuyordur. Uzgunum ama o kadina herhangi bir sey soyleyen kisi benim gozumde cok kotu kalpli ve niyetlidir.
Arkadaslar tebrik ediyorum bu konuda bile sucu soru sorulan hamile kadina yikabildiz ya. O izin veriyorsa koca sorarmis. Nasil bir fikir dunyasi, ya gercekten neyin kafasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?