bir erkegin kalbini yeniden nasıl kazanabiliriz ?

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
seLamLar herkesLere :87: :87: :87: :87:

bir erkegin kalbini yeniden nasıl kazanabiliriz ? fikrinizi alabilir miyim ? örnegin kendi yaptıgınız hatalardan dolayı cok yıprandı ve kırıldı . yeniden ask atesini ve o heyecanı yasatabilmek için ; onu eski haline döndürmek eskisi gibi çok sevmesini saglamak için neler yapardınız?
şimdiden okuyanlara ve yorum yazanlara coooook tesekkürler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu kalben ve mantıken tatmin etmek gerekir..Size güvenmeli,değiştiğinize,sağlam duruşunuza,pişmanlığınıza,doğru kişi olduğunuza emin kılmalısınız.

bence ilk once biraz kendinde bazi degisiklikler yap ornegin sacini degistir vs vs...onun gezdigi bulundugu yerlere git arkadaslrinla slm ver gulumse vs ama ck ileri gitme:)birkac hafta sonra firsatini bulup onla konus ne bileyim biseyler icin cafeye gidip...onla konus bence ama icindekileri soleme ona solettir :)ne bileyim teoriye gelince pek iyi anlatamiyorum galiba:)umarim ne demek istedigmi anlamissindr..ise yaramaz belki ama denemeden anlayamayz:)bol sans

Tek bir şey yapınız fikrimce ... İlk günleri düşünün siz nasılken sizi sevdigini hangi hareketlertle onu kırdıgınızı ve eski siz olun sadece...

anlamadım ama sen baska bişey anlatmaya calıstın heralde canım ..tesekkürler yinede tatlımmm

Tek bir şey yapınız fikrimce ... İlk günleri düşünün siz nasılken sizi sevdigini hangi hareketlertle onu kırdıgınızı ve eski siz olun sadece...

evet haklısın .. ama eskisi gibi olmam için biraz ugrasmam gerekliiii:44:

ayrılık oldu mu peki? çok ağır sözler geçti mi aranızda? eğer bunlar olmadıysa pek bi sorun yok demektirr

aşıksa şayet kalbi zaten sendedir ve gerçekten değerliyseniz onun için sizi onsuz bırakıp üzmeyecektir tecrübeyle sabit:)

erkeklerin heyecanı geri çok zor geliyor bence zorr işin çok zor. ben ne zaman karşı tarafın üstüne düşsem daha çok uzaaklaştı. bence özel bi çaba içine girmeden sadece kendin ol. inan ancak gerçek seni tanır ve severse o yaşananları unutur.

evet cok zor gercekten yani bişey yapmama gerek yok mu diyosun

bir erkek gercekten aşıksa eğer size asla değişmez değişmiş gibi yapabilir sadece kırıldığı yerlerde,belkide oda öyle bir tavır takınmak istemiş olabiliir.eğer duyguları değiştiysede bunu neyazıktırki asla geri getiremiyoruz. heyecanı bittiyse ilşkinizi oluruna bırakın bence

Hiç İlgilenmeyeceksin..
Senden Haber Alamayacak..
Özleyecek..

Merak Ederse; 1 Adım Öndesin Demektir..

yani peki kırıldıgı zaman bişey yapabilir miyiz ?? yoksa kendi haline bırakmak mı en iyisi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…