Hiç İlgilenmeyeceksin..
Senden Haber Alamayacak..
Özleyecek..
Merak Ederse; 1 Adım Öndesin Demektir..
evet cok zor gercektenyani bişey yapmama gerek yok mu diyosun
hakaret mi ettin özür dile. hatalı olduğunu düşünüyorsan hatanı kabul et tekrarlanmayacağını söyle. ama bunları yaparken çok dik dur. kendini ezdirme. hatalı olabilirsin ama herkes hata yapar. ben ilişkimizi kazanmak istiyorum bu yüzden yanlışlarımı düzelticem de. özür dilemek de çok asil bi davranış. . onu dikkate aldığını göstermiş olursun.
yani peki kırıldıgı zaman bişey yapabilir miyiz ?? yoksa kendi haline bırakmak mı en iyisi ?
eğer sizin tarafınızdan kırılmışsa gercekten ciddi anlamda o zaman tabiki özürünü dile eskilerden konuşmaya çalış güzel sıcak ortam bi ortam bi çok şeyi değiştrebilir ama soğuma gibi bişey varsa bunlardan sonrada yerine gelmiycektr zaten ozaman oluruna bırakmak en doğrusu.sakın üzerine gitmeyin. mücadele etmedende oluruna bırakmak yanlış olur
aklım karıstı .. :44:
Hiç İlgilenmeyeceksin..
Senden Haber Alamayacak..
Özleyecek..
Merak Ederse; 1 Adım Öndesin Demektir..
yani peki kırıldıgı zaman bişey yapabilir miyiz ?? yoksa kendi haline bırakmak mı en iyisi ?
ben biraz karıştrdım galiba çok pardon şimdi eğer suçluluk duygun varsa ondan özür dile telafi etmeye calış mücadeleden kastım buydu. ama baktın gördün denedin çabaladın olmuyor ortada bi soğuma var. o zaman oluruna bırakıcaksın en doğrusu bu.umarım bu sefer anlaşıldım:)
Kendi haline bırakmak en iyisi canım, erkeklerin buna ihtiyacı oluyor, hem boşluğa düşüp seni özleyince akılları başına geliyor. Hiiiç üstüne gitme, sabret bekle bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?