Bir erkeğin karekterimi önemlidir yoksa dış görünüşümü..

Benım görüşümce de, dış görünüş sadece aracılık nıyetını görür. :31:
Sonucta mantıklı düşünürsek ilk gördüğünüz fotoğraftan hoşlanıp konuşr görüşür tanısırsınız vs. :73:
Ama unutulmamalıdır ki, görünüşünle karsılanıp kişiliğinle uğurlaırsın. Bu yüzden ben karakter dıyorum. :75:

dış görünüş benim için en önemli şey bir erkekte.
çok yakışıklı erkeğin ufak tefek sorunlarını görmezden gelebilirim ancak karakterinde ciddi falsolar varsa yakışıklılık da yok olur. mesela oynak, görgüsüz, kaba, geri kafalı vs.

ancak mesela bir içim su ama palavracı erkek mi??
habire şiir okuyan ama çirkin bir erkek mi??

tabiiki de yakışıklı olan alınır:16:

hayatta hiç bi zaman büyük konuşmamak lasım. mesela ben daha önce bana aşık olmuş ama tipine bakıp reddettiğim insana(hayatta olmaz diye çok konuşmustum arkasından) zamanla sırıl sıklam aşık oldum ve su an onunla evliyim..:1:
ve benim gözümde şu an ondan daha sempatik, daha tatlı bi kişi daha yok..:16:

Babam hep der ''erkeğin çirkini olmaz'':27: bence olur
Azıcık eli yüzü düzgün olmalı, yüzüne bakılmayacak kadar çirkin olmamalı
Ama içi daha önemli tabii. Anlaşamayacağın insan yakışıklı olsa ne

Çirkin erkeğe meyilliyim ben,
karakteri yakışıklı olsuna bakarım.
Fikri parlasın, düşüncelerini konuşurken beni de çoğaltsın.

tabiki karakter... tipi olmayan bi insan, efendiliğiyle, oturup kalkmasıyla, adamlığıyla etkileyebilir... yakışıklı olup da aptal aptal davranan konuşmaktan aciz birini kim ne yapsın

önce dış görünüş dış görünüşünü beğenmediğimiz insanı nasıl seve biliriz yada karakterini tanımak isteriz önce zaten tipine bakrsın ama karakter denen bir şey yoksa ben ne yapayım onun güzelliğini önemli olan adam gibi adam olsun

Başkalarının dünyanın en çirkini bulacağı birini sevecek olsam bana öyle güzel gelir ki... Ama herkesin ölüp bittiği birinde hiç sevmediğim huylar varsa o da bana çok çirkin geliyor. Yani karakter her şeyi yener. Karakterini sevdin mi görünüşünü de seversin.

Kızlar birden aklıma geldi böyle yeni bir konu açayım dedim.. sizce bir erkeği sevebilmeniz için dış görünüşüne fiziğinemi önem verirsiniz yoksa kalbi güzel olsun yerlidir benim için diyenlerden misiniz..
Güzel bir sohbet oluşturalım arkadaşlar herkes katılsın lütfen fikirlerinizi merak ediyorum...:34:

Tabii ki karakteri.Ama dış görünüşü de güzel olursa daha bir güzel olur.Yakışıklı olup da karakterli kalabilmişse bir insan süper olur yani.Bende bir tane var mesela.Nazar değmez inşallah
Sevgilerimle:69:

Back
X