princesss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Şubat 2011 1.946 1.072 198 Ankara 30 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suzeynomm #21 sevdiğim adamın şehrine 540 km gittim sürpriz yaptım, işyerinin yakınındaki parka çağırdım. banka oturdu, ben de yanındaydım. ayrılmıştık. seni çok seviyorum eğer bir hata yaptıysam affet diyerek önünde diz çöküp ağladım. o da sarıldı. acizlik asla değil. hak eden kişiye yapıyorsan.
sevdiğim adamın şehrine 540 km gittim sürpriz yaptım, işyerinin yakınındaki parka çağırdım. banka oturdu, ben de yanındaydım. ayrılmıştık. seni çok seviyorum eğer bir hata yaptıysam affet diyerek önünde diz çöküp ağladım. o da sarıldı. acizlik asla değil. hak eden kişiye yapıyorsan.
C casper85 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Kasım 2014 332 169 48 30 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suzeynomm #22 erkek babanız ise herşeye ağlayın,sev beni diye çığlık atın.. ama sevgiliniz yada kocanızsa sadece mutluluktan ağlayın.
erkek babanız ise herşeye ağlayın,sev beni diye çığlık atın.. ama sevgiliniz yada kocanızsa sadece mutluluktan ağlayın.
Menesa Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2013 8.080 7.070 198 30 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi suzeynomm #23 Hangi durunda agladigina bagli aslinda , yalvaripta karaisinda ahlamak benin icin gurursuzluktur .. Ama sevgini ifade ederken , aglamak gayet dogal .. Ben cok aglarim mesela :)
Hangi durunda agladigina bagli aslinda , yalvaripta karaisinda ahlamak benin icin gurursuzluktur .. Ama sevgini ifade ederken , aglamak gayet dogal .. Ben cok aglarim mesela :)