• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin para yemesi..

Kajmery34

Arrivederci KK❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2012
11.496
21.251
398
Ben bu durumu heralde tüm ömrüm boyunca anlayamayacağım..
Etrafımda da bu tür insanlar giderek çoğalmaya başladı, hatta burada bile o kadar çok ki..
Halbuki evlenmeden evvel hiç bilmezdim böyle erkeklerin varlığını..
Karılarının maaş kartlarını alıp içinden çok az miktar verenler, erkeğe harçlık verip onu besleyenler, telefon alanlar ve daha neler neler, adamlar evde keyfe keder oturuyor bazı kadınlar onları resmen ödüllendiriyor
bir tek bana mı garip geliyor bu durum?
Yoksa roller mi değişmeye başladı

Son düzenleme:
Hayat müşterektir. Bizde hesap bende durur, ekonomi konusunda daha becerikli olduğum için. Eşim içinden çok az bir miktar alıp bana gönderir. Ödemeleri yapar, bütçeyi ayarlarım. Ama tam tersi olsaydı da sorun etmezdim. Aldığım maaşı eşime göndermek, evin bütçesini onun ayarlaması koymazdı. Bu problem edilecek bir şey değil ki.

Diğer konuya gelince insanların kendi kararları. Eşine, sevgilisine hediyeler almak hoşuna gidiyordur belki. İmkanı varsa neden olmasın. Kadın parası, erkek parası diye bir şey söz konusu değil benim açımdan. Bir erkek sevgilisine, karısına hediye alınca ya da cebine harçlık koyunca yine bu gözle bakabiliyor, kadın para yiyor diyor musunuz?

Hayat müşterektir. Bizde hesap bende durur, ekonomi konusunda daha becerikli olduğum için. Eşim içinden çok az bir miktar alıp bana gönderir. Ödemeleri yapar, bütçeyi ayarlarım. Ama tam tersi olsaydı da sorun etmezdim. Aldığım maaşı eşime göndermek, evin bütçesini onun ayarlaması koymazdı. Bu problem edilecek bir şey değil ki.

Diğer konuya gelince insanların kendi kararları. Eşine, sevgilisine hediyeler almak hoşuna gidiyordur belki. İmkanı varsa neden olmasın. Kadın parası, erkek parası diye bir şey söz konusu değil benim açımdan. Bir erkek sevgilisine, karısına hediye alınca ya da cebine harçlık koyunca yine bu gözle bakabiliyor, kadın para yiyor diyor musunuz?
ama benim bahsettiğim durum ap ayrı..
ben zaten zorunlu olunursa elbetki kocana bakarsın ama kusura bakmayın bir erkek keyfe keder evde yayılıp oturuyorsa ona zırnık vermem...

Bize de cok ters böyle seyler. Yani cok itici ve onur kirici bence.. aslinda böyle kadinlar kendi degerlerini dusuruyorlar, ve erkegi sorumsuzluga itiyorlar. Evlilikler de zora giriyor...

benim maaş kartımda eşimde durur çünkü arkadaşın dediği gibi bütün ödemeleri o yapar aynı şekilde ev alışverişlerindede o öder parayı ben kendim için alışverişe çıkacağımda bi miktar para ve kredi kartını alırım gider gönlüm ne isterse onu alırım bence bunda kötü birşey yok ha bütün bu dediklerim zorla oluyor ve koca keyfine harcıyorsa o parayı ozaman sorun var demektir ona bende karşıyım

Genelleme yapmıyorum ama bazı bayanlar böyle ellerinde tutuyor erkeği, bazıları kendini mecbur hissediyor, hoş bir durummu kesinlikle hayır alıştırmamak lazım.

benim maaş kartımda eşimde durur çünkü arkadaşın dediği gibi bütün ödemeleri o yapar aynı şekilde ev alışverişlerindede o öder parayı ben kendim için alışverişe çıkacağımda bi miktar para ve kredi kartını alırım gider gönlüm ne isterse onu alırım bence bunda kötü birşey yok ha bütün bu dediklerim zorla oluyor ve koca keyfine harcıyorsa o parayı ozaman sorun var demektir ona bende karşıyım
hayır bende maaş kartımı veriyorum eşimde çekip bana getiriyor he ihtiyacı varsa içinden de alıyor tabii ki
ama benim anlatmak istediğim o değil...
evde keyfe keder oturup karısının sırtından geçinmek yada sevgilisinin yada ailesinin..

ama benim bahsettiğim durum ap ayrı..
ben zaten zorunlu olunursa elbetki kocana bakarsın ama kusura bakmayın bir erkek keyfe keder evde yayılıp oturuyorsa ona zırnık vermem...
E bir sürü kadın keyfekeder evde oturuyor. Kocaları da onlara zırnık vermesin o zaman. Ama kadın çalışmak zorunda değil değil mi?

bunun erkeği yada kadını olmamalı,kadında kendisi çalışıp kazanmalı,erkekte öyle.herkes kendi parasını kazansın,kimse kimsenin parasını yemesin arkadaş.
Hah senin yazdığın benimkinden çok daha mantıklı arkadaşım
ama kadın gene ev işi , çocuk derken zaten tüm gün çalışıyor..
ya erkek?

bence bu konu önemli erkek dediğin evine bakıcak geçimini sağlayacak :KK20:

yoksa benim gözümde bir hiç olur tabi sağlık sorunları yüzündense o farklı :KK66:

hayır bende maaş kartımı veriyorum eşimde çekip bana getiriyor he ihtiyacı varsa içinden de alıyor tabii ki
ama benim anlatmak istediğim o değil...
evde keyfe keder oturup karısının sırtından geçinmek yada sevgilisinin yada ailesinin..

tabiki o saçma ve önüne geçilemez bi durum genelde bayandan kaynaklanıyor ben maaş kartının kocasında durması deyince yanlış anladım böyle parazit milletten geçinen asalak erkeklerden kim nefret etmez ki genelde böyle erkek bozuntularının eşlerı şiddete de maruz kalıyor

E bir sürü kadın keyfekeder evde oturuyor. Kocaları da onlara zırnık vermesin o zaman. Ama kadın çalışmak zorunda değil değil mi?
bunu bir kadın olarak söylemen çok ilginç
kadın tüm gün yemek,çamaşır, ütü ,bulaşık ,temizlik işleriyle zaten sürekli meşgul
ve en zoruda çocuk büyütmekle
zaten en zor işi kadın sırtlıyor bir de çalışma işe eklenince kadının işi daha da zorlaşıyor

bence bu konu önemli erkek dediğin evine bakıcak geçimini sağlayacak :KK20:

yoksa benim gözümde bir hiç olur tabi sağlık sorunları yüzündense o farklı :KK66:
o başka bir şey tabii ki
hayatta herşey olur bir adam pazarda limon satsın ama gene de boş oturmasın..

Back
X