Bir Erkeğin Sizde Hangi Özelliği Hayranlık Uyandırır...

Kendini ağırdan satan her erkek ilgi uyandırır bende
Kolay hçbirşeyi sewmem
Tıpçıysa bide tıpçı sakalı varsa tamam bu iş:kedi:zemuszemus

Ayaklarının sağlam yere basması,
Kendine ve çevresine saygısı
Gülümsemesi
Sıcakkanlılığı..

Öfkeliyken öfkesine sahip çıkması

bulusacagımız kafeye benden önce gider ve mutlaka beni kapıda bekler bensiz içeri girmez bu beni çok etkilemiştir :asigim:

liderliği sahiplenmesi zekası anlayışlı olması yakışıklı olması temiz olması beyefendiliği asilliği konuşması ve daha bi çok şeyi hayranlık uyandırabilir. .seviceğim varsa hiçbişiyi olmasa da hayran olurum zatenzemuszemus

Kendi güvenicek,korkmuycak,konuşurken herkes dinliycek onu,herkes saygı duyucak,saçmalamıycak ve bi bakışı içini eritecek bi gülüşü yüreğini hoplatacak boylu poslu olucak bide işte ben bu erkeğe hayran olurummmm boshayallersmile

kendine güvenmesi.. ukalalık derecesinde değil tabiki. kendine güvenen insanları severim:) ilgisini, sevgisini belli etmesi, güven vermesi, dürüst ve samimi olması.. koruyup kollaması.. ha bide cıvık olmayıp ağırbaşlı olması.. yanımda ağırlığını hissettirmeli:)

Son düzenleme:
ohoooo hangısını yazayım ben şincik:delphin:
boylu poslu olması
omuzlarının genişligi
kasları
yürüyüşü
gülüşü
yanımda çocuk gibi davranıp her istedıgını çekınmeden söyleyıpkalabalık bır ortama gırdıgımzde birdenbire agır başlı olması =))
sahiplenmesi
keçi sakalınıı :kedi:
büyük olsun küçük olsun herkezle çok iyi anlaşabilmesi saygı gostermesi
hiç olmadık anda olmayan ortamda seni çok sevıyorum demesı seslı soyleyemese bile kulagıma fısıldaması
yanlız kaldıgımızda bana hep şarkılar soylemesi :)
sürekli bana birşeyler almak istemesi :D
tartıştıgımzda benden önce adım adıp özür dileyebilmesi
sadakati...bana olan baglılıgı..
sürekli güler yuzlu olup espri yapması insanları güldürmeyi çok sever :)
o kadar çok şey yazabılırım kii :)
bı baynla konuştugunda tokalaşmaması...nedenini sordugumda senden başka hiçkımsenın tenıne dokunmak istemiyorum demesi beni çok etkilemişti boshayallersmile
saglıgıma benden çok özen gostermesı
kişisel bakımına dıkkat etmesi
gibi ..daha bırçok sey :)

güven vermesi, ilgisini ve sevgisini her daim belli etmesi, ilgi alanları..:)

her zaman yanımda olması.. ameliyat olduğumda uyumadan başımda bekledi 2 gün boyunca çalışması gereken bi sınavı olmasına rağmen..
beni herşeyin ama herşeyin üstüne koyması. ailesi, arkadaşları, işi, hatta kendisi.
haksızlığa gelememesi.
kibarlığı
saygısı
açık görüşlü olması
zorluklardan kaçmaması
gururlu-onurlu olması
etrafındaki herkess kaypak olsa dahi kendini bozmaması
kavga ederken dahi elimi bırakmaması

güler yüzü
anlayışıı
dürüstlüğü
bide konuşkan olması hoşuma gider