Ya başka kızlarla da konuşuyorsa öyle nerden bileceksin ki. Ben hiç güvenemem bu konuda. Sen de hemen güvenme. İlgini de çok belli etme.Havası ılk guneydı gectı sonra ben havalı konusuyorum :) Ama ıste tatılde gelırse gorusuruz.Ama nasıl bellı olmaz kı hoslandıgını anlayamazmıyım yanı hıccc
Havası ılk guneydı gectı sonra ben havalı konusuyorum :) Ama ıste tatılde gelırse gorusuruz.Ama nasıl bellı olmaz kı hoslandıgını anlayamazmıyım yanı hıccc
Evet ,başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız??Geçenlerde konu açmıstım.Çocuktan etkilendim sanırım.:)
Ve en sonunda facede ekledım dayanamayıp.Kabul etti sonra konuştuk ve ben ılk sınır oldum konusmlarına havalanmıs gıbıydı onu ekleyıp yazınca yada ben onu cok onemsedıgım ıcın her lafın altında bırsey aradım.
Öyle konustu ama olay şu:Bir de ayağına mı çağırıyor
anlamak için bir kaç gün sessiz kal açma bakalım face ini ne yapacak
ona göre anlarsın belki
Senelik izin kullansın ne olacak sevdikten sonra hiç bişey engel olamazÖyle konustu ama olay şu:
Bana naptıggımı soyledı bende cay ıcıyorum gel birlikte olsun dedım :)).Olabılır bak aslında dedı.
Olabilmek mümkün mü ki dedim .
Ordan acıldı konu ayagına cagırmak gıbı degıl dedı.vs konustuk ıste de .Hanı onun meslegı gelmesıne musaıt degıl bır gun ıznı oluyor.
Keşke burada olsaydı işi.
Anladımm aslında ama daahaa neler olabılır dıye sormak ıstedımmm.Var tabıkı bıseler ama hıssettım ama kesın kanıt bıseler .İlla şimdi hemen olcak dıye bırsey yok sevgili vs için ama ileriisi icin düşünüyorm acıkcası.Nasip olursaaşimdiye kadar anlamadısysan çocuk hoşlantısını belli edecek bi harekette pek bulunmamış demekki. hoşlanmıyor olabilir mi?
Aslında çokk ilerlemedik daha konuşalı 3 -4 gun oluyor yani.Bu çocugu en yakın arkadasım soledı bana ilk.Ve tanıyor aılesını ,ailesi cok ıyı fln dıyor ve çocuk benı cok etkıledı ya.Sevgili konularını aç üstü kapalı,hiç şanslı değildim filan derken konu gelir heralde zaten baya ilerlemişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?