Bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız?

minaaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
181
30
38
Evet ,başlığımdan da anlaşılacağı gibi bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız??

Geçenlerde konu açmıstım.Çocuktan etkilendim sanırım.:)
Ve en sonunda facede ekledım dayanamayıp.Kabul etti sonra konuştuk ve ben ılk sınır oldum konusmlarına havalanmıs gıbıydı onu ekleyıp yazınca yada ben onu cok onemsedıgım ıcın her lafın altında bırsey aradım.Neyse ama arada konusuyoruz ve cok hos sohbet edıyoruz onunda bana karsı hoslandıgını dusunuyorum.Ama emın olmak ıstıyorumm .Gerçekten hoşlandığını nasıl anlarım.Ve onunla uzak sehırlerdeyız sohbet ederken görüşmekten bahsetti ,buraya gelirsen görmek için falan dedı :) bende tabı kı kız gelmez erkek gelır bu işlerde falan dedim.Off cokkk etkılendım sankı mesajlasırken bıle onla konusmuyormusum gıbı degısık hıssedıyorummm..:) Nasıl anlarım yardım edın..

En büyük korkum ben eklersem havalara girer mi diye. Kaç kişiyi içimde bitirdim böyle. Biliyorum ki havalanacak bak seninki de havalanmış.
Yüzyüze görüşünce tam olarak anlarsın,uzaktan olmaz öyle.

Havası ılk guneydı gectı sonra ben havalı konusuyorum :) Ama ıste tatılde gelırse gorusuruz.Ama nasıl bellı olmaz kı hoslandıgını anlayamazmıyım yanı hıccc

Yüz yüze gelmek lazım önce.
Net ortamında sohbetini, fotoğraflarını beğenir ancak.
Ve telefonda da öyle.
Bu sanal hoşlantı olur ancak ki o da belki görene kadar olacak ama belki de yüz yüze gelince daha da bağlanacaksınızdır.
Çok ihtimal var.
Her şey belirsiz bu durumda.
O yüzden abartmaman lazım.

Havası ılk guneydı gectı sonra ben havalı konusuyorum :) Ama ıste tatılde gelırse gorusuruz.Ama nasıl bellı olmaz kı hoslandıgını anlayamazmıyım yanı hıccc
Ya başka kızlarla da konuşuyorsa öyle nerden bileceksin ki. Ben hiç güvenemem bu konuda. Sen de hemen güvenme. İlgini de çok belli etme.

sesinden tavrından bile anlaşılır...eh buna konuşma içeriği de katarsan anlaşılmayacak şey ddğil...

Sevgili konularını aç üstü kapalı,hiç şanslı değildim filan derken konu gelir heralde zaten baya ilerlemişsiniz

Bir de ayağına mı çağırıyor
anlamak için bir kaç gün sessiz kal açma bakalım face ini ne yapacak
ona göre anlarsın belki

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için..Tabiki görüşmeden hiç bişe anlasılmaz ama oda konusurken benı gormeye gelırsın gıbı bıse dedeı.Bende sen gel falan dedım burda herseyı kısaltıyorum :).
İnsallah gorusuruz cok uzak olmasaydı ıyı olurdu ama herseyde bır hayır vardır.
Kapılmamam gerekkk :/

şimdiye kadar anlamadısysan çocuk hoşlantısını belli edecek bi harekette pek bulunmamış demekki. hoşlanmıyor olabilir mi?

Neden havalı konuştuğunuzu anlamadım.

Onu ekleyerek ondan hoşlandığınızı belli etmişsiniz zaten...

Yani o sizin ilginizden emin ama siz emin olamıyorsunuz.

Olmamalısınız da çünkü başkalarıyla da konuşuyor olabilir.

Aranızdaki durumun adı olmadığı ve sizin ilginizi bildiği için sevgili bulana kadar alakanız sayesinde kendini iyi hissedebilir.

Şu noktada adım atan siz olduğunuz için bekleyeceksiniz.

Çünkü zaafınızın farkında olduğu için arada ışık yakıp söndürecek, şımaracak.

Yani şu an top onda, iş iyi niyetine ve karakterine kalmış...

Bir de ayağına mı çağırıyor
anlamak için bir kaç gün sessiz kal açma bakalım face ini ne yapacak
ona göre anlarsın belki
Öyle konustu ama olay şu:
Bana naptıggımı soyledı bende cay ıcıyorum gel birlikte olsun dedım :)).Olabılır bak aslında dedı.
Olabilmek mümkün mü ki dedim .
Ordan acıldı konu ayagına cagırmak gıbı degıl dedı.vs konustuk ıste de .Hanı onun meslegı gelmesıne musaıt degıl bır gun ıznı oluyor.
Keşke burada olsaydı işi.

Ben olsam gelip açılmadığı sürece teşhisi koyamam bunun sonunda boşuna umutlanmak ta var

Senelik izin kullansın ne olacak sevdikten sonra hiç bişey engel olamaz
bence sen dediğim gibi bir kaç gün face girme bakalım ne yapacak
telefon numaranı istemedi mi ?

şimdiye kadar anlamadısysan çocuk hoşlantısını belli edecek bi harekette pek bulunmamış demekki. hoşlanmıyor olabilir mi?
Anladımm aslında ama daahaa neler olabılır dıye sormak ıstedımmm.Var tabıkı bıseler ama hıssettım ama kesın kanıt bıseler .İlla şimdi hemen olcak dıye bırsey yok sevgili vs için ama ileriisi icin düşünüyorm acıkcası.Nasip olursaa

Sevgili konularını aç üstü kapalı,hiç şanslı değildim filan derken konu gelir heralde zaten baya ilerlemişsiniz
Aslında çokk ilerlemedik daha konuşalı 3 -4 gun oluyor yani.Bu çocugu en yakın arkadasım soledı bana ilk.Ve tanıyor aılesını ,ailesi cok ıyı fln dıyor ve çocuk benı cok etkıledı ya. inanmıyorum kendıme suann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…