Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son gunlerde uygulayıp meyvelerını topladıgm taktık
önceden ustune cok tıtrerm aslında hala öylee ama pek caktırmıyrm senı sevıyrm demek tam dılımn ucuna gelıyr susuyrm ama soguk davranmıyrm hep neselıyım telde konusurken faln amaa senı ozlem cok sevyrm demıyrm o demeden eskıen 3 cumlemen bırıydıı tabıkı o da rahatladı ıyıcee bu tatmdr dıye baktım hakettgm degerı vermıyr hıc bı ıkı kavga yaptm daha kötu oldu ıyıce havalandı oyleeee mı dedım pekı ozman
o aramadan aramadım msjlarına gec cvp verdm özlurm sevıyrm demedm ama tabıkı gene sıcak davranırm o ayrı en son bulusamayacagmz bı haftasonu ben gayet rahat olabılr tabıkı canm sorun yok dedım cok sasırdı nasıl sorun yok eskıden olsa kavga ederdn sana noldu dıye dıye kendını yedı :)))
şimdi durmadan bana senı özledım sevıyorum dedırtmeye çalısıyr benı sevıyrmusun dıye sordugunda evet canm yada sevıyorum tabı canm dıyorum ayyyyy askımmmm bıtanemmmm senıı cok sevıyrm dıye hemen gevsemıyorumkapişş
inş bu yöntem hep işee yarar yaa bunu cok sevdım
not: eger sevgılınz sıız sevıyorsa bencee bu işe yarar ama yok zaten önemsemıyorsa zaten pek de tınlamaz
hadi kızlar yokmu başka taktikler... hepiniz 'çantada keklik ' misiniz![]()
Ben çok içten davranan biriyim. Öyle taktik falan uygulayamıyorum. İlişkimde sadece bir kez ayrılmaya kalktım gerçekten çok kırılmış ve incinmiştim. ama ayrılmaya kalkmakta benim fikrim değildi. arkadaşlarımın itmesiyle oldu. Tabiki aynı gün hatta 2 saat sonra barıştık. Sevgilim defalarca aradı. Telefonunu kırdı hatta sinirdenBugüne kadar yaptıgım tek taktik buydu diyebilirim. Sonrasında çok üzüldüm neden yaptım diye ama saçma sapan kavgalarımız bu olaydan sonra sona erdi ve şimdi çok mutluyum huzurluyum. Kavga dahi etmiyoruz diyebilirim. Ben her zaman sevgimi dile getiririm hem sözlerimle hem davranışlarımla ama aynı sevgiyi hissediyor muyum tabi ki evet. Gerçekten sevgilim sevgisini bana olan düşkünlüğünü her zaman da hissettirir.
Canım sevgilim yan yanayken 1 saniye elimi bırakmaz. Ben nasıl kıyarım ona sevgimi göstermemSanırım karşınızdaki kişide şans işi. Bazen gerçekten umursamaz davranmak şart
![]()
Bilmem ki...
Belki de çantada kekliğimdir...
Bugün çok depresife bağladım sanırım..
Duygularıma çok çabuk yeniliyorum maalesef!![]()
canım şu sıralar yaptığım uygulamalardan bahsediyorsun tam da üstüne yani
canım ben ilgiye bayılırım.. sevdiğim adamdan ilgi göreyim tabiri caizse kölesi olurum
3 cümlemden 2 si aşkım aşkım sevgilim çok aşığımm falandı
baktım artık kendimi kaybediyorum.. ayyy bitanem ölürüm sana bitiyorum diyorum. ondan gelen cevap bende seni seviyorum..
yani düşünün beni seviyormusun diyorum.. evet diyor.. evet evet evet ! tek bir kelimeyle !
baktım beyefendii rahat ohhhhhhhhhhhhhh beni merak etmiyor...
neden mi ?
çünkü günü gününe ne günü ya resmen dakikası dakikasına haber veririm.. öyle çok dışarı çıkmam onun istediği gibi davranırım.
o bi mesaj atar hemen bir sonraki dakika cevabı atarm.. ama ilk ben mesaj attığımda 20 dk sonra falan döner cevabı..
baktım kendimi yiyorum bitiriyorum. aşkım niye böyle yapıyorsun dediğimde ne yapıyorum ki durmadan bi sorun yaratıyorsun diyor..
ağladım zırladım güzellikle anlattımm ağzıma geleni saydım... yok kardeşimm sorun çözülmüyor...
şimdilerde küsüm,ona dargınım,gücendim...mesaj atmıyorum o atınca aşkım sevgilim falan demiyorum ne soruyorsa yarım saat sonra gayet açık net cevabı gönderiyorum.
dün mesaj yazmışş.. vay be hiç mi merak etmiyorsun beni ? yazmışş... ee yola getiririm ben böyle..
çünkü ben önemliyim ben değerliyim !!!!!!!!!!! bitmiştir.. vicdanım rahat ben onun için elimden geleni yaptım varsın olmasınnn yine geziyorum,tozuyorum,okuyorum hayatımı yaşıyorum..şu 3 günlük güzel hayatımı bana ciddi anlamda değer verecek biriyle geçirmek istiyorum.. çok salaktım aklımm başıma geldi![]()
ya sevgıde tatktık olmamalı dıyorum doğal olunmalı dıyorum ama olmuyor,değer verdıkçe ustune dustukce kaçıyorlar ne bu ya,neden tatktık gereksınkı
ama lazımmış demekkı bu erkeklere![]()
yok kardeşim erkekler konusunda doğal olunmuyor,oldum da ne oldu Allah aşkına değer verdiğimi üstüne düştüğümü anladıkça ohh kafasına eserse arıyor.
sevgi mi istiyorum ilgi mi istiyorum yok ya yokk .. ama ne zaman küstüm artık desemm bakıyorum da aramayan adam vakit bulup da arıyor...
ki önceden vakit bulamadığını söylüyordu ilginç:![]()
Onlar genellikle egolarının peşinde oldukları için, tatmin oldumu bitiyor karşısındaki. Çok nadir önceki sayfada bir arkadaşın bahsettiği gibi sevgine senle aynı ölçüde karşılık vericek erkek. hem doğallığı severler, hemde doğal olunca değerin azalır, iyi olunca da salak yerine koyarlar, aslında kendileri aptal farkında değiller, peşinde oldukları ego dedikleri nedirki, biz onları bıraktı mı ego falan kalmıyor![]()
aynen ya .. baktım çok kötü oluyorum ağlıyorum kendime haksızlık ediyorum.. şimdi de ne hali varsa görsünn valla yazmıyorum etmiyorum![]()