canım şu sıralar yaptığım uygulamalardan bahsediyorsun tam da üstüne yani
canım ben ilgiye bayılırım.. sevdiğim adamdan ilgi göreyim tabiri caizse kölesi olurum
3 cümlemden 2 si aşkım aşkım sevgilim çok aşığımm falandı
baktım artık kendimi kaybediyorum.. ayyy bitanem ölürüm sana bitiyorum diyorum. ondan gelen cevap bende seni seviyorum..
yani düşünün beni seviyormusun diyorum.. evet diyor.. evet evet evet ! tek bir kelimeyle !
baktım beyefendii rahat ohhhhhhhhhhhhhh beni merak etmiyor...
neden mi ?
çünkü günü gününe ne günü ya resmen dakikası dakikasına haber veririm.. öyle çok dışarı çıkmam onun istediği gibi davranırım.
o bi mesaj atar hemen bir sonraki dakika cevabı atarm.. ama ilk ben mesaj attığımda 20 dk sonra falan döner cevabı..
baktım kendimi yiyorum bitiriyorum. aşkım niye böyle yapıyorsun dediğimde ne yapıyorum ki durmadan bi sorun yaratıyorsun diyor..
ağladım zırladım güzellikle anlattımm ağzıma geleni saydım... yok kardeşimm sorun çözülmüyor...
şimdilerde küsüm,ona dargınım,gücendim...mesaj atmıyorum o atınca aşkım sevgilim falan demiyorum ne soruyorsa yarım saat sonra gayet açık net cevabı gönderiyorum.
dün mesaj yazmışş.. vay be hiç mi merak etmiyorsun beni ? yazmışş... ee yola getiririm ben böyle..
çünkü ben önemliyim ben değerliyim !!!!!!!!!!! bitmiştir.. vicdanım rahat ben onun için elimden geleni yaptım varsın olmasınnn yine geziyorum,tozuyorum,okuyorum hayatımı yaşıyorum..şu 3 günlük güzel hayatımı bana ciddi anlamda değer verecek biriyle geçirmek istiyorum.. çok salaktım aklımm başıma geldi![]()
aynen bende öyleyim biraz ilgi gösterse kölesi olurum bunu onada söyledim anlamıyo. anlamak istemiyo belkide... tam beni anlatmışsın sanki agladımda bagırdım çagırdım da yok yok anlamıyo adam laftan düzelmiyo bende bu sıralar küsüm yeter aklı başına gelsin gelecekde bu sefer çok kararlıyım. aynn dedign gibi 3 günlük dünyayı kendime zehir edemem.