bir erkegin sizi 'çantada keklik ' olarak görmemesini nasıl saglarsınız...

1. On dakikada gelen mesaja dakkasında cevap vermemeliyiz
2.Günün her dakkasını naptığımızı yetiştirmemeliyiz(merak etsin)
3.Her buluşmateklifine dünden razıymış onu bekliyomuş gibi atlamamalıyız

valla muhalefet olmak icin yazmadigimi belirterek basliyim, yanlis anlasilma olmasin. erkek olsun, kadin olsun, ikili iliskiler, arkadasliklar, is iliskileri.. ne olursa olsun, bir insani bir konuda cantada keklik gormemenin nedeni, o kisinin kendine guvenli, durusu saglam biri olmasidir. kisinin gorusleri, davranislari, fikirleri net olur ona gore davranir, taktik yapmaz. burdan baglayacak olursam, bir erkek kendi icin taktik yapildigini, cantada keklik gibi gorunmemenin yollarinin arastirildigini gordugu, hissettigi anda zaten o kisiyi cantada keklik olarak gorur. cunku o kisi kendi fikrinden cok, erkegin ne dusundugunu onemser.. gercek sevgilerde ciftler birbirlerine taktik uygulayarak ayakta tutmaz iliskiyi. iliskinin icinde cesitli durumlara gore olusturulan dengeler vardir, ipleri elinde tutma cabalari vardir, belli seyler icin belli yollar uygulanir. ama iliskinin butununde sevgilinin gozunde cantada keklik gibi gorunme varsa zaten o iliski iliski degildir.

ben taktik değilde olması gerekeni söyleyeyim.(tabi bana göre olması gereken)
karşınızdaki kişiye vereceğiniz mesaj " ben sensiz yaşayamam " değil " ben sensiz de paşalar gibi yaşarım ama seninle yaşamayı tercih ediyorum." olsun.

Karşınızdaki insana hiç kimse vazgeçilmez değildir mesajını davranışlarınızla vermeyi başarmışsanız hiç kimse sizi çantada keklik olarak göremez..
Erkekler kadınlar üzerinde hakimiyet kurmak isterler, kadınların tahakkümleri altına aldıkları anda da davranışlarında belirgin değişiklikler gözlemlenmeye başlar..
Koruyucu, kollayıcı, sahiplenmeleri olması gereken ama bu durum davranışlarımızı yönlendiren emirlere gittiğinde, kadın devreden çıkar, yalnızca erkeğin yürüdüğü kadının salt itaatkar konumuna indirgendiği bir hale gelir ki çantada keklik olup ağzı açık ayran budalası gibi bakarız sonra ilişkiye...
Hep duygusal değil hep rasyonel değil, ikisinin arası, denge yani...
Sevdiğiniz insanı övebilirsiniz, şımartabilirsiniz ama anlamsız yere her defasında yelkenleri suya indirip pohpohlarsanız karşı cinse sizi yönetme yönünde bir koz daha vermiş olursunuz... Yani hakettiği kadarını vemek lazım, 1 bardak su lezizdir ama 10 bardak içerseniz su zehir olur, ne vereceğimizi biliyoruz hepimiz, adı sevgi ama nasıl vereceğimizi bilmiyoruz sanırım, nasıl verirseniz size yansıması da o şekilde olur..

ben taktik değilde olması gerekeni söyleyeyim.(tabi bana göre olması gereken)
karşınızdaki kişiye vereceğiniz mesaj " ben sensiz yaşayamam " değil " ben sensiz de paşalar gibi yaşarım ama seninle yaşamayı tercih ediyorum." olsun.

bi durum bu kadar güzel özetlenebilir:46::46::46:

Back
X