• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin sizi sevdiğinden emınsınız ve ayrıldınız

busegor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
66
0
36
İstanbul
bi erkeğin sizi sevdiğinden adım gıbı emınsınız ve ayrıldınız ayrılan o neyse hataların var dönemem dıo ama baya yalvarıyosunuz erkek dönmuyo sonra sana hep msj atıyo hayatında bırı var mı dıye sonra ıste laf arasında hayatına bırının gırmesınden korkuyorum dıyo daha sonra işte dönemem cok uzdun benı dıyo neyse zaman bırak dıyo sonra mesaj atmayı kesıyosunuz 5gun sonra msj atıyo nasılsın dıye sonra yıne bı kavga bıdaha msj atmıycam dıyo sonra 6 gn konusmuyosunuz annenın dogm gunun bnım yerıme kutlrmısn ıyı geceler dıyosunuz cevapta hıc gelmıyo sızce bu kısıye bıdaha mesaj atmasam merak edıp atar mı yada döner mı yardım edın

bi erkeğin sizi sevdiğinden adım gıbı emınsınız ve ayrıldınız ayrılan o neyse hataların var dönemem dıo ama baya yalvarıyosunuz erkek dönmuyo sonra sana hep msj atıyo hayatında bırı var mı dıye sonra ıste laf arasında hayatına bırının gırmesınden korkuyorum dıyo daha sonra işte dönemem cok uzdun benı dıyo neyse zaman bırak dıyo sonra mesaj atmayı kesıyosunuz 5gun sonra msj atıyo nasılsın dıye sonra yıne bı kavga bıdaha msj atmıycam dıyo sonra 6 gn konusmuyosunuz annenın dogm gunun bnım yerıme kutlrmısn ıyı geceler dıyosunuz cevapta hıc gelmıyo sızce bu kısıye bıdaha mesaj atmasam merak edıp atar mı yada döner mı yardım edın

Niye ayrıldınız?
Hatalarınız neler?
Adam sonunda patlamış ki sevdiği halde dönemiyor..
Bence üzerine gitmeyin,zaten nasibinizde varsa döner gelip sizi bulur..

Niye ayrıldınız?
Hatalarınız neler?
Adam sonunda patlamış ki sevdiği halde dönemiyor..
Bence üzerine gitmeyin,zaten nasibinizde varsa döner gelip sizi bulur..

ya hep o çabalıyodu bı kavga oldugunda ben hıc duzeltmeye calısmıyordum ama sızce sımdı mesaj atmamam aramam en ıyısı dımı?

ya hep o çabalıyodu bı kavga oldugunda ben hıc duzeltmeye calısmıyordum ama sızce sımdı mesaj atmamam aramam en ıyısı dımı?

Zaten ayrılmışsınız ne yazacaksınız ki?
Kendi hayatınıza dönün bence..

Bu nasıl bir konu?
Nasıl bozuk bir anlatım!
Arkadaşım Türkçe'de sesli harflerde var. Bilmem haberin var mı?
Katlettiniz Türkçe'mizi, ayıp ya!!

arkdasim bir cok yerde ayri ayri ama icerikligi ayni olan konular aciyorsun, bence bir konu ac ve derdini acik net ve dogru bir tukce ile anlat yoksa "erkekleri umarsamadiginiz nasil gosterirsiniz" veya "geri donerse" gibi tek tek acma lutfen.. bir SIKICI geliyor!!

Son düzenleme:
Bu nasıl bir konu?
Nasıl bozuk bir anlatım!
Arkadaşım Türkçe'de sesli harflerde var. Bilmem haberin var mı?
Katlettiniz Türkçe'mizi, ayıp ya!!

arkadaşın sesli harf düşünecek hali kalmamış..bende anlayanada kadar çok uğraştım yazıyı..

arkadaşın sorununa gelince böyle yaşanmışlıklar tavırlar hep çocuklukdan olgun olamamakdan kaynaklanıyor..ne dediği ne yaptığı belli değil..bi arıyo bi vazgeçiyo..karakter tam oturmamış..

eminim yaş 18-21 aralığıdır..yaş buysa bekle biraz daha büyüsün.. eğer yaş daha büyükse ve hep böyleyse ardınada bakma kaç..ömür geçermi gel gitli adamla..

Sevgilinizin kafası karışık bence. Mantıken ilişkinin sorunlu olduğunun farkında ama duygularına söz geçiremiyor olabilir. Biraz zamana bırakın. Sorunlar aşılabilecek gibiyse aşılır. Değilse zaten yapacak birşey yok. Herkes kendi yoluna gider.

arkdasim bir cok yerde ayri ayri ama icerikligi ayni olan konular aciyorsun, bence bir konu ac ve derdini acik net ve dogru bir tukce ile anlat yoksa "erkekleri umarsamadiginiz nasil gosterirsiniz" veya "geri donerse" gibi tek tek acma lutfen.. bir SIKICI geliyor!!

Kesinlikle! :47: Konu kirliliği resmen, insaf yahu!

Son düzenleme:
Back
X