O zaman senden de bi adım bekliyor olabilir belki.
Kendini hiç belli etmiyor musun ?
Eğer onun senden hoşlandığına dair işaret verdiğini görüyorsan sen de belli et kendini.
Eğer öyle bir işaret yoksa çok üzgünüm ama evet boşta kaldığından seninle uğraşıyor olabilir.
Sen şimdi onun hareketlerini bi gözden geçir. Sana bakışı, konuşmaları tavrı nasıl ? Anlarsın hoşlantı olup olmadığını.
Sonra da kendi davranışlarına bak. Çok soğuksan çocuk ne yapacağını bilemiyordur.
benimle dalgamı geçiyor yani şuana kadar benim bi sevgilim olmadı nasıl davrancağımı bilmiyorum
ya bunu ancak sen öğrenebilirsin direk onunla konuşmak varken böyle düşünüp kendine eziyet etme
....
çocuk bana zamana bırakalım dedim ben şimdi ona nasıl sorucamki bneimle dalgamı geçiyorsun diye
hayır soğuk değilim benim ondan hoşlandığımı biliyo ben onun bana karşı ne hissetiğini bilmiyorum bildiği içinmi bu kdr kendini çekiyor
direk öyle deme..
sözlerini unutuyorsun galiba falan de şakayla karışık ...
eğer siz tanıma aşamasındaysanız aklına takılanları sormandan daha doğal bi şey yok
O zaman sana ilgisi yok.
Sakın mesaj atıp halini hatrını soruyor diye seni istediğini düşünme lütfen.
Hoşlantı, sevgi, aşk bunlarla olmaz.
Yetmez yani bunlar. Tamam aramış, mesaj atmış vs ama sözünde durmuyor.
Yani davranışını bir temele oturtmuyor bu insan.
Senin ilgini kullanmak istiyor olabilir boştaysa, canı sıkılıyorsa vs.
Boşver bunu, sonra üzülürsün.
hmm o zmn ona dersini veriyim sonuçta benim duygularım kullanılcak ego kabartçak şeyler değil duygu bu en azından neden bağlıyorki kendine dimi ama
hmm o zmn ona dersini veriyim sonuçta benim duygularım kullanılcak ego kabartçak şeyler değil duygu bu en azından neden bağlıyorki kendine dimi ama
sen yinede olayı tam olarak bilmeden patlama çocuğa :))
her ihtimal olabilir ona göre
sadece neden sözünde durmadığını açık bir dille sor o da bi açıklama yapar
Böyle insanlar var canım. Sakın olumsuzluğa kapılma ama; yani bu erkek böyle diye bütün erkeklerin bencil, kötü diye düşünme.
Karşına çok iyi, düzgün insanlar çıkacaktır.
Üstüne düşme onun asla.
Hatta mesajlarına cvp verme bile. Ne sanıyor ki kendini ...
Neden cvp etmiyorsun diye sorarsa da dalgaya vurup umursamaz takıl.
Sen en iyilerini hak ediyorsun unutma. Kendine değer vermen çok hoşuma gitti.
Sen kendine değer verirsen etrafına da sana değer verecek insanlar gelecektir.
Arada bi böyle parazitler olabilir, onları da bi güzel atarsın kenara.
arayıp söyleyebilir yada msj atar açık bir nedeni var benimle dlga geçtiği artık kesinleşti
kesin olarak öğrenmek istiyorsan hemen şimdi bunlar bunlar benim aklıma takıldı de...
sen ona sebep sormayınca o da bunlardan rahatsz olmadığını düşünüyor işte
hayır sebep falan sormak istemiyorum şu saatten itibaren kimsenin oyuncağı olmak istemiyorum kendimi onun gözünde daha fazla küçük düşürmekde istemiyorum naparsa yapsın artık yeterince kafama taktığımı düşünüyorum iyiki zaman istemiş bide zmn istemeseymiş daha fazla oynancakmışım ne olduğunu çabuk gösterdi ALLAH tan
ne hissediyorsan o doğrudur inşallah çünkü kadınlar her şeyi hissederler buna inanıyorum
sonuçta olayın içinde olan sensin sen daha iyi bilirsin arkadaşım :{[/QUOTE
yardımcı olmaya çalıştığın için tşkr ederim arkadaşım evet böyle bi insanla daha fazla konuşmak istemem bnim hisslerimi kullanan onlarla oynayan bi insanı daha fazla hayatıma sokmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?