Bir erkeğin tokadi

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
Ona bir arkadaşı benim onu aldattığımı söylemiş.Halbuki öyle bir şey yapmadım.Bana sordu,bende hayır öyle bir şey yapmadım dedim.Arkadaşı yalan söylemiş ona,oda inanmış.Ne desem inanmadı,aldattın dedi.Bunları konuşurken bir anda bana tokat attı ve gitti.Ben hayatımda ne ailemden ne de bir başkasından en ufak bir şiddet bile görmedim.Sizce bu durumda ne yapmalı,bir gün suçsuz olduğumu anlayacak mı?Resmen iftiraya uğradım.Çok üzgünüm.Yediğim tokattan çok bu tokatı atan kişinin sevdiğim olması ve sebebinin bana atılan iftira olması yıktı beni.Geçer mi bu acı.Yapmadığım bir şey yüzünden neden acı çekiyorum bunu bana yapanlar cezasını çekmeyecek mi :(

Son düzenleme:
Ona bir arkadaşı benim onu aldattığımı söylemiş.Halbuki öyle bir şey yapmadım.Bana sordu,bende hayır öyle bir şey yapmadım dedim.Arkadaşı yalan söylemiş ona,oda inanmış.Ne desem inanmadı,aldattın dedi.Bunları konuşurken bir anda bana tokat attı ve gitti.Ben hayatımda ne ailemden ne de bir başkasından en ufak bir şiddet bile görmedim.Sizce bu durumda ne yapmalı,bir gün suçsuz olduğumu anlayacak mı?Resmen iftiraya uğradım.Çok üzgünüm.Yediğim tokattan çok bu tokatı atan kişinin sevdiğim olması ve sebebinin bana atılan iftira olması yıktı beni.Geçer mi bu acı.Yapmadığım bir şey yüzünden neden acı çekiyorum bunu bana yapanlar cezasını çekmeyecek mi :(

öncelikle erkek arkadaşının yaptığı kabul edilemez bir hareket ancak aldatılma konusunda erkekler son derece hassastır öldürecek kadar gözleri dönebilir asla onaylamıyorum ama tokattan ilerisini de yapabilirdi ama hayret yapmamış, bir de size iftira atanda hiç bi akıl yok bu çok ama çok büyük bir iftira ya arkadaşın şekip seni vursa öldürseydi iftira atan bunları hesap edemiyor mu.. ilginç gerçekten

Tokat atması kabul edilebilir birşey değil elbette ama en ağırı sevdiğin kişinin seni tanımamış olması.. Değil ki birinin lafı ile kendi gözüyle görse yakıştıramaz insan. Emin ol geçer bu hayatta neler geçmiyor ki.. Şimdiden sana güveni saygısı olmayanla ömür geçmez canım, hiç düşünme gözünün önüne bak, bu düzeltilebilecek ya da değişebilecek bir hata değil ASLA affetme...

Al buradan yak .
Bu erkekler ne ya hu .
Barisayim deme .
Suçlu o .

Bence arkadasiyla yuzles. Sonra da adami terket. Sakin affetme

Bence arkadasiyla yuzles. Sonra da adami terket. Sakin affetme

Ayrıldık zaten bitti artık.İnsanı bi tokat kendine getirir hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım.Zaten geri geleceğine inancım yok.Çünkü inanmış bir kere ben aldatan basit bir kadınım onun gözünde.Oysa tam tersi.Bunu ne zaman anlayabilirki?

Bİldiğin Türk filmi Ediz Hun falan :44: sana inanmayan bide üstüne tokat atan biri için üzülmek acı olmalı, ama üzülme üzüleceksen de kendine üzül, sana inanmamış ona üzül ama ona üzülme. Gitsin geri dönme sakın hatasını anlasa bile.

Onun da inanası varmış zaten. Arkadaş bahane...

Ayrıldık zaten bitti artık.İnsanı bi tokat kendine getirir hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım.Zaten geri geleceğine inancım yok.Çünkü inanmış bir kere ben aldatan basit bir kadınım onun gözünde.Oysa tam tersi.Bunu ne zaman anlayabilirki?

Hiçbir yalan sonsuza dek sürmeyecektir, bu çok ama çok doğru mutlaka öğrenecek gerçeği, belki hemen belki 5 sene sonra.Bunun sana ne faydası var ki. Hemen öğrense nolur, 5 sene sonra öğrense nolur. Ona geri dönmeyeceğine göre süreninde anlamı yok artık kendi hayatına bak içinde temizle herşeyi boşver :ssz:

Kesinlikle haksız.

Acaba arkadaşı tam olarak ne demiş? O kadar çok değişik kafa yapısı var ki, bir arkadaşın vardır onunla şakalaşırken görmüştür sonra da gidip aldattığını söylemiştir ne biliyim

Bunun ne yapayımımı var tabi ki bir daha görüşme.
Olayın elle tutulur tek bir tarafı yok.

Attığı tokat değil sevdiğinin bu iftiraya inanmasin a üzülüyorum diyorsun nasıl bu Tokat'ın bahanesi ni kabul ediyorsunuz bunun bahanesi nasıl olur aldatmis olsan bile bunu kabul edemezsin biz kadınlar bunu hafiflettigimiz için kadına şiddet tirmaniyor yapmayin

Ben gider o arkadasin bogazina yapisirdim ardından o saygisiz adami cagirip durumu anlatmasini isterdim.. Konu çözüme kavuşunca da sana simdi attigin tokadi iade ederdim ama o boyle iğrenç birine elim degsin bile istemiyorum ders bir bardak suyu kafasina bosaltir eve gelir ayaklarimi uzatir keyfime bakardim...

Kesinlikle haksız.

Acaba arkadaşı tam olarak ne demiş? O kadar çok değişik kafa yapısı var ki, bir arkadaşın vardır onunla şakalaşırken görmüştür sonra da gidip aldattığını söylemiştir ne biliyim

Benim öyle birileriyle şakalaştığım falanda yok.Düpedüz ya birini bana benzetmiş,yada iftira atmış.

Ben gider o arkadasin bogazina yapisirdim ardından o saygisiz adami cagirip durumu anlatmasini isterdim.. Konu çözüme kavuşunca da sana simdi attigin tokadi iade ederdim ama o boyle iğrenç birine elim degsin bile istemiyorum ders bir bardak suyu kafasina bosaltir eve gelir ayaklarimi uzatir keyfime bakardim...

vaovv süper :D bencede bunu yap yapabiliyosan.:51:

Attığı tokat değil sevdiğinin bu iftiraya inanmasin a üzülüyorum diyorsun nasıl bu Tokat'ın bahanesi ni kabul ediyorsunuz bunun bahanesi nasıl olur aldatmis olsan bile bunu kabul edemezsin biz kadınlar bunu hafiflettigimiz için kadına şiddet tirmaniyor yapmayin

Hayır tokadı kabullendiğim yok.İnanmaması,iftiraya inanması ve bide üstüne tokat atması beni üzüyor demek istedim orda.

O arkadaşı tanımıyorum keşke tanısam suçsuz olduğum anlaşılırdı ama böyle olunca hiçbir zaman anlaşılamaycak.İftira atıldığı ortaya çıkmayacak ve ben basit kadın durumunda olacağım.Bu yüzdende bir an önce ortaya çıkmasını istiyorum atılan iftiranın.

O kişiyi tanısaydım yapardım ama tanımıyorum :( kim olduğunu bilsem bulurdum ama adını bile söylemedi savundu resmen onu bana.

o zaman belkide adam senden senden ayrılmak için öyle bir kurgu hazırlamış olmasın... bu kadar kolaymı yaa. sevgiline biri aldattı dicek, sende inanacaksın... peh.

Ortada bi delil yokken kulaktan duyma bilgiyle gelip sizi dinleyip anlamadan tokatladysa ee her duydugu lafta size degil baskalarina inanp şiddete başvuracak anlaşılan :20:

Back
X