Erkekler dayak attıktan sonra kadınıyla sevişmek istiyor

hem şiddeti hem de ardından gelen sevişme istediğini sevgilerini ifade ediş biçimi olarak gösteriyolar... bu aşamaya hemen gelinmiyo tabi.. mesela ben şuursuz deilim bunları yapan adamla nişanlanmaya evlenmeye kalkayım ama önce aşırı sahiplenici tavırlar sergiliyolar.. sonra psikolojik şiddet başlıyo bu safhada anlamak lazım ilerde başımıza neler gelebileceğini.. sonra kıskandım seni elimde değil gibi bi bahaneyle siz de eğer ilişkiyi bitirmek istemişseniz bi tokatla başlıyor sonra yalvarmalar yakarmalar sonrasında da asla azalmıyor tam tersi artıyor.. ben en büyük hatayı düzelir diye beklemekle yaptım her ayrılmak istediğimde şiddet gördüm hepsinin ardından da öpüp koklamak istedi sevişerek bastırmaya bendeki izleri yok etmeye çalıştı.. bu konuda en büyük iş ailelere düşüyo sanırım.. ben ailem sayesinde kurtuldum.. onun ailesi bunun için ayrılamazsın biz sana neler yaptık ne deriz ele güne erkektir döver de sever de dövüyosa sende suç vardır sen kendini dövdürüyosundur dedi.. düşünün bunu 27 yasındaki yengesi bile söyledi.. amann sen bahane ariyosun ayrılmak için eşler arasında bunlar olur sen hayal dünyasında yaşiyosun dedi.. ama ailem duydukları anda önce bana kızdılar neden ilk tokat attiğinda bize söylemedin diyerek sonrasında da anında bittiğini söylediler.. aman allahım uzak etsin böylelerinden... düzelir yapmaz diye bişey yok.. adam akıllı bi psikolojik tedavi görürse ve düzelirse bitirmeyeceğimi söylediğim halde asla kabul etmedi benim tedaviye ihtiyacım yok dedi.. allah evleneceği insana yardım etsin.. ufacık bi sinir anında el kaldıracak potansiyele sahiptir ama asla belli etmez bunu sevgiliyken =((

iyi kurtulmuşsunuz. yengesi gibi kadın gerek ona. vücudunda güller açtırsın bitanesi
delikafadulden

Back