Bir erkeğin tokadi

Şiddeti sevmem, şiddet uygulayan erkekten nefret ederim, bilip bilmeden araştırıp soruşturmadan bir iftiraya inanan erkekten ise tiksinirim:19:
Sineye çekme derim bunu, yoksa arkası kesilmez. :31:

Bu ne be boyle :47: Arkadasiyla sevgili olsaymis ona guveniyorsa.Siz hayir diyorsunuz,inanmiyor bir de tokat yapistiriyor.O babasinin ogluysa ben de babamin kiziyim.Vallahi aynisinin fazlasini yer benden.Solagim ben bir de,iyi cakarim cinlar yani :47::47: Ayrilmak istiyor da bunu bahane ediyorsa adam degilmis.Siddete ne gerek var,adam gibi bitir.

Son düzenleme:
kesınlıkle arkadasa katılıyorum.. bırak arama zaten ne halı varsa gorsun.. allaha havale et o bılıyor nede olsa er yada gec ogrenıcektır. ama iş işten gecmıs olucaktır. gerı gelırsede sakın affedeyım deme sana annen baban kıyamıyor o kimki onun ne haddine tokat atmak

Tokat atması kabul edilebilir birşey değil elbette ama en ağırı sevdiğin kişinin seni tanımamış olması.. Değil ki birinin lafı ile kendi gözüyle görse yakıştıramaz insan. Emin ol geçer bu hayatta neler geçmiyor ki.. Şimdiden sana güveni saygısı olmayanla ömür geçmez canım, hiç düşünme gözünün önüne bak, bu düzeltilebilecek ya da değişebilecek bir hata değil ASLA affetme...

Sevgilin sana bir Tokat atmamis , 2 tane Tokat atmis..
En agiri ise , Baskasina inanip sana inanmasi ..

O hepsinden daha agir ...

Ayrica bir arkadasi , seni aldati dedi diye ... Hemen inanmasi
Ne kadar sacma , Hic bisey gormeden sadece duymaktan..

Seni anliyabiliyorum... birinin sana inanmasi cok zor birsey
Heleki bu sahis sevdigin , Deger verdigin bir insansa...

Beklemekten baska caren yok , birgun elbet gercekler
ortaya cikar , ozamanda sen affetme onu ....

Ama senin yerinde olsam , o Arkadasinin yanina gider
iki cift laf ederdim o densize ... bune bicim terbiyesizliktir
isi gucumu yok millete iftira atiyor dengesiz....

Ya arkadaşına sizden çok daha fazla güveniyor yada arkadaşı fotoğraf vb gösterdi.Belkide ateş olmayan yerden duman çıkmaz diye düşündü.Siz daha iyi tanırsınız ama ayrılmak istediği için yaptığını sanmıyorum.Tokat atması yanlış tabi ama aldatılan kadınlar da tokat atabiliyor.

Sen de çaksaydın ya suratına bir tane. Bir de sevdiğim deme şuna lütfen. Bahane arıyormuş resmen.. :ssz:

erkek arkadaşın meğer senden ayrılamak için bahane arıyormuş ve bulmuş.tokatıda atmış ve gitmiş.bu ne yaa.
eğer böyle birşey bana yapılsaydı varya onu oracıkta ne hale getirirdim:47:.yada polise verirdim.o kim ki bir kadına el kaldıra biliyor.ne hakla.

Ortada Arkadaş Filan Yok Uydurma Tamamen Bahane Aramış Ayrılmak İçin Böyle Bi Yol Bulmuş Kim Sadece Arkadaşının Duyduğundan Sevgili Terkeder Tokat Atar Birde İftira :19: Ama Şu Gerçek Sevgilin Çok Alçakmış Bahane Araması Kabul Edilemez Derdi Neymiş Ayrılmak İçin Onu Bilemem Bılduğun Yerde 2 Tokat da Sen At

Back
X