bir erkek 4 gün boyunca niye bir bayanı aramaz?

Sevgilimle geçen hafta buluşup bi cafeye gittik oturduğumuz yerde eski sevgilim garson olarak işe başlamış onun orda olduğunu hiç bilmiyordum bilsem neden oraya gideyim karşılaştık tepki verince sevgilimede bunu açıklşadım neyse herşey yolunda akşam konuştuk sabah konuştuk hatta görüntülü aradı sonra hiç mesaj atmadı kaç mesaj attım sayısını bilmiyorum ilk gün sonra kestim mesaj atmayı 4 gündür ortada yok nedenini söylemeden neden böyle yapar bi insan anlayamıyorum..
Naz yapiyor olabilir.

Korkuyormuş evlilikten sanki ben açmışım da o konuları ben daha erken diyorum zaten hayallerinide alıp gitti..

Hmm konu kapandı diyince sorunu çözdünüz zannettim. İlişkiyi bitirdi yani.
Bilemiyorum bana olgun birisi gibi gelmedi. Açıkçası sorun gerçekten evlilik korkusu mu bilmiyorum. Öyle bile olsa bunu adam gibi söyleeybilir. 4 gün ulaşılamaz olma ne demek? Saçmalamış. Sizin için en iyisi olmuş.

Hmm konu kapandı diyince sorunu çözdünüz zannettim. İlişkiyi bitirdi yani.
Bilemiyorum bana olgun birisi gibi gelmedi. Açıkçası sorun gerçekten evlilik korkusu mu bilmiyorum. Öyle bile olsa bunu adam gibi söyleeybilir. 4 gün ulaşılamaz olma ne demek? Saçmalamış. Sizin için en iyisi olmuş.
Öyle oldu denebilir böyle daha çok kırıldım

Back
X