• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek bir kadına neden sevgili gözüyle değil de arkadaş gözüyle bakar?

Söylediğiniz gibi erkekler çok evet de ben hiç tanışmadım mesela onlarla. Benim dünyamda evlilik dışı ilişki olamaz, kabul edilemez. Halbuki hiç sert bir mizacım yok. Herkese selam verir, gülümserim. Ama nedense ben bu düşünceye sahip insanlarla bir ilişki yaşamadım hiç.

Daha değişik bir örnek vereyim. Eşimde genelde buna meyilli insanlarla birlikte olmuş olmasına rağmen, cinsel ilişki yaşamamış. Bir ilişkisi bu talebe karşılık vermediği için bitmiş.

İster yetişme biçimi diyin ister Allah korkusu, birileri için bunlar zaten kırmızı çizgiler. Doğal olarak birçok insan ilişkisine cinsellik yaşamak için değil, evlilikle sürdürmek için başlıyor.

:halay: Sen harbiden ne dediginin farkinda degilsin, acaba kim asagiliyor dön bir bak yazdiklarina.
Sana iyi kafalar diliyorum, beyninin kivrimlari halay cekiyor. Bilsem böyle bir kafa oldugunu arkasinda tek kelime yazmaya ugrasmazdim.
Esini anlatmisken ben esimin ilk sevgilisi, elini tuttugu tek kadinim. Degil iliski yasamak benden önce baska biri hayatina girmedi adamin.
Ama simdi ben erkekler memeye, kalcaya bakiyorum dedim diye seni anlayisindan cok uzaklarda tü kak bir kanimdir da dimi yaa, cinsellik de yasamisimdir.
Ay simdi gercekten sapittim galiba, sevisin, öpüsün rahatlayin ey insanlar. Sinir stres alir. Bu kafadaki insanlara tahammül etmenin baska yolu yok.
Nedense sizin yazinizdan sonra otobüste sort giyen kiza tekme atan adam belirdi gözümün önünde. Midem bulandi.

Bir erkekten böyle tepki alsam anlarım ama bu olay bir kaç kez başıma gelince bende bir sorun mu var diye düşünmeye başladım.
özgüvenin mi eksik ki? mesela eğri büğrü oturan özgüvensiz mıymıy konuşan birisini ne kızlar ne erkekler beğenir karşı cinste

:halay: Sen harbiden ne dediginin farkinda degilsin, acaba kim asagiliyor dön bir bak yazdiklarina.
Sana iyi kafalar diliyorum, beyninin kivrimlari halay cekiyor. Bilsem böyle bir kafa oldugunu arkasinda tek kelime yazmaya ugrasmazdim.
Esini anlatmisken ben esimin ilk sevgilisi, elini tuttugu tek kadinim. Degil iliski yasamak benden önce baska biri hayatina girmedi adamin.
Ama simdi ben erkekler memeye, kalcaya bakiyorum dedim diye seni anlayisindan cok uzaklarda tü kak bir kanimdir da dimi yaa, cinsellik de yasamisimdir.
Ay simdi gercekten sapittim galiba, sevisin, öpüsün rahatlayin ey insanlar. Sinir stres alir. Bu kafadaki insanlara tahammül etmenin baska yolu yok.
Nedense sizin yazinizdan sonra otobüste sort giyen kiza tekme atan adam belirdi gözümün önünde. Midem bulandi.
Tanımadığı birine şu uslüple mesaj yazan bir kadını ciddiye alamayacağım. Saygınızın seviyesi bile yok.

Back
X