- 27 Haziran 2015
- 6.300
- 19.487
- 448
- Konu Sahibi noldiii_1900
Bir kadın bir erkekten neden hoşlanmazsa aynı sebepten,yani kendinizi göz önünde bulundurun. Beğenmediğiniz birini neden beğenmiyorsunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir türlü açılmayan erkeğe ne yapılmalı peki panpa![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim. Ama neredeyse 8 ay olmuştu ve herkes dedikodumuzu yapmaya başlamıştı. Yani bu durum uzadıkça bana zarar veriyordu. Ayrıca benimle görüşmek isteyenleri de geri yolluyordu. İyice izol bir hale dönüşmeye başlamıştım. Ondan dolayı ben artık bu işi açıklığa kavuşturmak istedim ama olmadı.Şimdi konu sahibinin birkaç yazdığı şeyi inceledim. Sanırım sıkıntısı fazla aceleci davranması. Bizim Türk erkekleri cesur, adım atan kadın sevmiyor bana kalırsa. Bu benim gözlemim, tartışılabilir, başka bir üye bana gelip de "Aaa niye ben açıldım şu an 10 senelik bir ilişkimiz var" da diyebilir. Ama genel olarak fikrim, erkekler bir kadının açıldığını gördüğünde ondan otomatik olarak bir soğuyor, kafadan "elde edilmiş kadın" statüsüne düşürüyor. Kendi ilişki deneyimlerimde hep açılan karşı taraf oldu. Ben de flörtleşirim bu süreçte ama asla karşı tarafa ilk olarak ilan eden ben olmam. Topu bana atsa bile salağa yatarım, açılması için teşvik ederim ama kendim açılmam.
Ben de bunu merak ediyorum.Bir türlü açılmayan erkeğe ne yapılmalı peki panpa![]()
Ben eğitimli biri olmasını isterim. Eğitim derken diplomadan bahsetmiyorum. Kendini geliştirmiş, genel kültürlü. Oturup saatlerce konuşup sohbet edebileceğim dolu dolu bir insan olsun. Ve görünüş tabi önemli önemsiz diyemem.Bir kadın bir erkekten neden hoşlanmazsa aynı sebepten,yani kendinizi göz önünde bulundurun. Beğenmediğiniz birini neden beğenmiyorsunuz ?
Aslında bunu yapmıştım şöyle ama. Gerçekten benimle görüşmek isteyen biri vardı. Arkadaşımın bir arkadaşı. Fotomu göstermiş çocuk da beğenmiş. Ortak arkadaşım seninle tanışmak istiyor diye gelmişti. Sonra ben bu durumu bu arkadaşa anlattım. Birden bir köpürdü. Sinirlendi. Çocuğu kötülemeye başladı. Sen biraz kendinle vakit geçir dedi. Ve kesinlikle görüştürmedi. Daha sonra madem arkadaş olarak görüyordun o çocukla neden görüşmemi istemedin dediğimde sana layık değildi, seni düşündüğüm için öyle dedim dedi.Valla bu dozunu iyi ayarlaman gereken bir taktik ama bende işe yaramıştı. :) "Sen açıldın açıldın yoksa elden gidiyorum ben" mesajını almasını sağlamalısın. Seninle ilgilenen başka biri olduğunu belli ediyormuş gibi yap ama biraz da anlamamışa yat. Yani misal "Yaa X de bana mesaj atıp duruyor geçen ısrarla kahve içmeye çağırdı neden acaba bu ısrarı anlamadım" gibi. Dozunu iyi ayarla diyorum çünkü dozunu iyi ayarlayamazsan "Bu kız herkese yüz veriyor" algısı yaratabilirsin.
Arkadaş olarak niye görürler işte asıl sorum bu? Bir erkek hayatında kimse yok ve kızla samimiyet kuruyor. O kıza arkadaş olarak veya sevgili adayı olarak neye göre bakmaya başlar. Bakış açısı neye göre şekillenir?
Çekicilik kişiden kişiye değişir; bazıları özgüvenli kafınları çok çekici bulurken bazılarına korkutucu gelebilir.Anladım. Bazı kadınlar çirkin olmalarına rağmen çok çekici olabiliyorlar. Ne demek istediğinizi anladım. Çekici olmak için bir yol var mıdır acaba, yoksa bu Allah vergisi birşey mi?
Çok teşekkür ederim. Mutlaka okuyacağım.Çekicilik kişiden kişiye değişir; bazıları özgüvenli kafınları çok çekici bulurken bazılarına korkutucu gelebilir.
siz hep aynı kısır döngüyü yaşıyorsanız hep aynı tip insanları çekici buluyorsunuz ve o tarzdakilere siz çekici gelmiyorsunuz.
şu an halihazırda bir ilişkiniz yokken bence Her Aşk Tatlı Başlar adlı kitabı okuyun. yazarı Serdar Yabancı diye hatırlıyorum. bi bakın bakalım neden siz o tarz kişilere saplanıp kalmışsınız, geçmiş neler getirmiş önünüze.
İnsan kendini ne kadar tanımadığını görünce çok şaşırıyor.
o zaman ben çekici güzel ve seksi değilimEtkilenmiyordur cekici guzel seksi bulmuyordur bunlar gibi sebeplerden arkadas olarak.gorur
Kime gore??? Size denk gelip arkadasimsin diyen.erkeklere gore evet ama belki bir baska erkek.gozunde cok cekicisizdr ama henuz ona rastlamamasindiro zaman ben çekici güzel ve seksi değilim
belki deKime gore??? Size denk gelip arkadasimsin diyen.erkeklere gore evet ama belki bir baska erkek.gozunde cok cekicisizdr ama henuz ona rastlamamasindir
Natal haritanda venüs ve satürn bağlantısı varsa, dünya güzeli ol, erkekler senin güzelliğini görmez. Satürnün sert ve soğuk yüzünü görürler. Sen yaklaştıkça kaçarlar, kaçarsan kovalanırsın fakat bu seferde yanına geldikleri anda satürn soğuk yüzünü gösterir, birden soğuyup arkalarına bakmadan kaçarlar.
Satürn bağlantısı geç evlilik verir. Önce olgunlaş, piş, bol bol darbe ye. Kendini sevmeyi öğren, değerini bil ,olgunlaş vb. Ondan sonra bakalım. aşk ve evlilik kapısı aralanır. Belki açılır. Özün sözü "vermemiş mabud neylesin sultan mahmut" Sabır sabıf sabır..
Şimdi baktım internetten çıkardım doğum haritamı ama okuduklarımdan hiçbirşey anlamadımNaber panpa doğum haritama bakmak ister misin![]()
Natal haritanda venüs ve satürn bağlantısı varsa, dünya güzeli ol, erkekler senin güzelliğini görmez. Satürnün sert ve soğuk yüzünü görürler. Sen yaklaştıkça kaçarlar, kaçarsan kovalanırsın fakat bu seferde yanına geldikleri anda satürn soğuk yüzünü gösterir, birden soğuyup arkalarına bakmadan kaçarlar.
Satürn bağlantısı geç evlilik verir. Önce olgunlaş, piş, bol bol darbe ye. Kendini sevmeyi öğren, değerini bil ,olgunlaş vb. Ondan sonra bakalım. aşk ve evlilik kapısı aralanır. Belki açılır. Özün sözü "vermemiş mabud neylesin sultan mahmut" Sabır sabıf sabır..
Aşk evi hangisi oluyor. Ben evlere baktım ama sayılar var sadece.Benim aşk evim Satürnde bizzatO kazıkların hepsini yedim dersleri de teker teker aldım da eter artık yani bunca çileye ben de insanım modundayım
![]()