Bir erkek bir kadına neden sevgili gözüyle değil de arkadaş gözüyle bakar?

Beğenmemekten kastınız güzellik herhalde. Aslında çok çirkin bir kız değilim. Çok da güzel değilim ama orta. Bakımıma da dikkat etmeye çalışıyorum ama bilmiyorum belki de beğenmiyorlardır.
Evet guzellikten bahsettim cunku erkekler ilk once guzellige bakiyo disini begenmegi birinin icini hic merak etmiyolar

Beğenmemekten kasıt güzellik değil. çekicilik, cazibe , hava başka bir şey.
siz tanıştığınız her erkeği beğeniyor musunuz mesela?
Anladım. Bazı kadınlar çirkin olmalarına rağmen çok çekici olabiliyorlar. Ne demek istediğinizi anladım. Çekici olmak için bir yol var mıdır acaba, yoksa bu Allah vergisi birşey mi?

İşte sorum da bu. Bir erkek neden bir kadından etkilenmez?
Her erkegin ilgi duydugu sey farkli olabilir. Kimi buyuk goguse onem verir kimi kalcaya.. kimi hic birine.. kimi zayifliga kimi balik ete.. kimi 37 numara guzel bi ayaga kimi yuz guzelligine..kimindede hepsi olsada konusmasiyla iter karsidakini. sence sen cekici biri misin mesela?

Genel olarak erkekler sizden arkadaş olarak hoşlanıyorsa, erkeksi bir yanınız vardır, erkeklerin ilgi duyduğu (araba,spor,siyaset) gibi konularda konusuyirsunuzdur.
Sevgili olarak görmemeleri ise kadınsı özellikler tasimamanizdan olabilir, cilveli konuşma erkekler için önemli bir faktör..
çok doğru bir yorum. İşveli cilveli biri değilim bu doğru. Flörtöz bir yapım yok. Ama bunu yapmaya kalktığımda da bazı arkadaşlarım çok yapmacık oluyor diyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ki?

Hiç aksiyona gerek yok bence
Seni gerçekten seven Hakeden adam yaklaşsın yeter.
Önemli olan doğru kişinin sevmesi.
Neden erkeklere kendini gösterme çabasına gireceksin ki!
Olduğun gibi davran çünkü farklı moda girmeye çalışırsan yorulursun birgün
Bana da genelde çok soğuk ve sertsin derlerdi hiçte umrumda olmadı
Hani boşver onların nE dediğini
Daha vakti zamanı gelmemiştir henüz

Ayy kücük sandim seni kusura bakma, ben 27 yim :oops:
Kendini naisl bulursun o önemli bir de özgüven.
Kendini güzel satarsan güzelsindir aslinda, o konular cok karisik. Ha dogustan afet olanlar da var ama eneji cok önemli güzellikte.
Cekicilik iste.
Nasil birisin bilmiyorum ki tatlim, ne desem bos.
Kaba bir tabirler bi popo ve bir meme bile yetiyor evrimini tamamlamamis erkeklerin gözünde.
Belki ulasilmaz görüyorlar snei. Türlü türlü sebebi var yaklasamamalarinin.
Bir de ugrasmayi sevmezler, biz kizlar bir erkek icin hayli caba sarf ederiz, yarisiriz, ama onlar cok cok daha basit yollari tercih ederler. Oluyor mu ok, olmuyor mu ok rahatlar. Baska hedef..
Ben çok işveli cilveli değilim, flört etmeyi bilmem. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor demişti. Çok çirkin biri de değilim. Çok güzel de değilim. Ortalama. Ama nedense bir erkekle samimiyet kursam, kız arkadaşı olmasa bile o gözle bakmıyor bana. Arkadaşlığımı seviyorlar ama sevgili olmak istemiyorlar. Çekici bulmuyorlar herhalde bilmiyorum.

Valla kiz gibi degilde ahbap gibi davranıyorsanız onlar da oyle görürler.

Davranışlarımızı gozden geçirin. Illa cok bakimli olmak zorunda degilsiniz ilgi cekmek icin.

Cok guzel bir arkadasim vardi. En iyi yerden giyinirdi ama tanistigi her erkege ahbap gibi davranırdı. O erkekler arkasindan ayşe de cok erkeksi ya derlerdi. Herseyi o kontrol etmeye calisiridi mesala. Sohbey acmaya o gayret ederdi. Ortami eglendirmek espiri yapmak onun gorevi gibi.

Hani derler ya erkek güldürmekten hoslanir. Bu biraz da ortami kontrol altinda tutmakla alakali birsey doye düşünüyorum.

Yani illaki bizler de espiri yapar guleriz ama ortami eglendirmek bizim gorevimiz degil. Erkege biracaksin onu. Boyle seviyorlar diye düşünüyorum.

Bir kez Ben ve bir yakin arkadasim ankaraya gezmeye . diger cok yakin oldugumuz arkadasimizin evine gitmistik. Arkadasimin bir de ev arkadasi vardi. 4 kizdik toplamda

Arkadaşımın ev arkadasi olan kiz cok alımlı guzel hoppa dediğimiz bol erkek cevresi olan kiz. Adi nilay olsun.

Gece disari cikalim dedik nilay dur bir erkek cagirayim da bizi arabasiyla gezdirsin dedi. Birde cift olrak gelen baska arkadsslar da vardi. Nilayin çağırdığı ortamdaki erkek arkadasi gece sonunda bana yazmaya basladi. Chavrolet eski ama Luks dizayn edilmis bir araci vardi çocuğun. Baabasinin doğum günü hediyesiymis cocuga. Hepimiz sigdik arabaya. Ben de severim böyle antik guntik modifiye arabaları. Bayıldım arabana felan dedim. Gayet erkek muhabetti olarak. Açıkçası biz 3 yakin kiz arkadas nilayin elinin kiri diye bahsettigi erkekten cok aramış ama bulamamistik. 3 umuzde kazulet diye takiliyorduk. :KK70: biraz hayiflandik zengin ve yakisikli cocugu gorunce :))) Bende asla nilden ya da diger 2 ( biri doktor digeri de ogretmenlik okuyor iyi giyinmesini bilen guzel kizlar) yakin dostlarimdan guzel değilim. Yuzum kemiklidir. Bol tsortler giyerim. Oyle cok kadınsı giyinmem. Ama hep gülümserim dislerim güzeldir onlari gösteririm. Millet disi mi görünce gözlerin parlıyor diyorlar. Nan gözlerim degil onlar dislerim cok beyaz diyorum icimden :KK70:

Neyse biraz sessiz ve naif durusum ayni zamanda guler yüzlü oluşum onu bana cekti sanirim. Yolda 4 kiz bir erkek yürürken yanima yaklasti üşüdün mu hirkami vereyim dedi. Nilaya baktim onden yürüyordu hayir tesekkur ederim dedim gülümsedim ama sonucta centilmenlik de yapıyor olabilirdi. Ondan sonra yakinimda yürüdü hep. Gece sonunda bara gittigimiz de nilay bu cocuga kucak dansi yapıyordu neredeyse. Umursamadik bir ara gicik oldum bunlara bu denli sevişgen davranmalarina. Cocuga off biraz uzakta durun hatta gidin baska yerde sevişin dememle ipler koptu.

Cocuk hepten nilayi bıraktı bana sardi. Ben nilay gibi kizlardan hoşlanmıyorum . Beni yanlış tanima lutfenler. rahatsiz olduysan cikalim bilmem ne bir sürü laf sayıyor. Diger 3 kiz da tepemde duruyor . Ne anlatiyor diyorlar sana beni sıkıştiriyorlar. Hepsi ayni anda konuşuyor ama :)))) garip bir ortamdi. Cocuk elimi tutmaya çalışıyor . Istersen yarin konusalim diyor.

Nilay kudurdu. Cikalim dedi. Cocuk da bana hadi canim cikiyoruz diyor.:))))
Arabada ben ve 2 kiz arkadasim . Diger cift olan arkadaslarla arkada nilay önde eve gittik. Menemen yaptik . Cocuk bir arti bir evde bir dakika , ben seninle konusmak istiyorum dedi. Elimden tuttu diger odaya götürdü. Oturduk bana geçmişini anlatıyor. Cok kiz tanidigindan bahsediyor. Babasiyla iliskisinden bahsediyor. Ben de ne acayip ortam nan bu diyorum icimden. Hiç alengirlu iliskileree alisik degilim. Adamin takildigi kiz icerde ama o bana sarıyor. Diger 2 arkadasimda kiskandi tabi biraz da .

Neyse bu konuşurken nilay dayanamadi pat odaya girdi. Cocugun dizine uzandı. Cocugun yine umrunda değil. Hala bana laf anlatamaya calisiyor. Ben şok tabi. Hicbirsey anlamiyorum durumdan. Gormemis kazulet ben bu isler nasil yürür. Kizin sevgilisini elinden alsam mi acaba. Ne tepki verir ayip olur mu diye kendimi sorguluyorum ama bir yandan da nilay gayet sakin davranıyor.

Sonra soyle kendimi bir yokladim. Ne sacma seyin içindeyim ya dedim . Yine gülümsedim. Canim siz takılın. Sevin sevişin ben menemen yemeye gidiyorum dedim. Çıktım odadan.

Diger yakin arkadaslarim. Noldu ne dedi diye yine sıkıştirdilar. Manyaklar kizim bunlar dedim.

Diger gun cocuk numarami yakin kiz arkadaslarimdan istemiş vermeyin dedim. Sakat iliskilere gelemem ben.

Nilay diger gün bizi yine gezdirdi ama sağolsun. Onun sehrine gitmistik. Evinde kalmıştık. Kiz herseyi gayet soğuk kanlilikla karşılamıştı.

Boyle sacma ama benim kadınlık gururumu oksayan bence hos bir olay yasamistim. O adam neden o 3 guzel kiz arasindna bana yazmıştı diye düşünup sirri çözünce. Kazuletligi birakmistim. Gulumsemeyi öğrendim. Yeri gelince rahatsiz oldugum konulari acikca dile getirmeyi ogrendim. Bir de kendime guvenmek cok onemli guzellik veya bakim veya seksapellik degil olay. Erkekler de kendilerine hayat da dayanacak bir eş ariyorlar. Biraz guler yuzlu biraz idareci. Akıllı ve kendini bilen.

Cocuk dönum noktam olmuş beee. Sonralari doktorundan pilotuna cok erkek kostu peşimden. :KK70:

Neyse bende şuan küs kırgın olduğum. Biricik esimle tanismistim. Oyle alengirlu isleri olmamis biriydi. Cok şükür.

Son düzenleme:
Evet guzellikten bahsettim cunku erkekler ilk once guzellige bakiyo disini begenmegi birinin icini hic merak etmiyolar
Yani çok çirkin değilim bence. Orta güzellikteyim. Bakımlıyım aslında. Ama erkeksi sert bir yanım olabilir. Cilve işve yapmaya kalkınca yapmacık duruyor herhalde.

Her erkegin ilgi duydugu sey farkli olabilir. Kimi buyuk goguse onem verir kimi kalcaya.. kimi hic birine.. kimi zayifliga kimi balik ete.. kimi 37 numara guzel bi ayaga kimi yuz guzelligine..kimindede hepsi olsada konusmasiyla iter karsidakini. sence sen cekici biri misin mesela?
Bilmiyorum . Bence çok çekici biri olmayabilirim. Çirkin olduğumu düşünmüyorum. Ama işveli cilveli değilim. Aksine ağır oturaklı sert biriyim. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor demişti.

Ben çok işveli cilveli değilim, flört etmeyi bilmem. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor demişti. Çok çirkin biri de değilim. Çok güzel de değilim. Ortalama. Ama nedense bir erkekle samimiyet kursam, kız arkadaşı olmasa bile o gözle bakmıyor bana. Arkadaşlığımı seviyorlar ama sevgili olmak istemiyorlar. Çekici bulmuyorlar herhalde bilmiyorum.

Cekiniyorlar iste, bende de öyleydi. Sululugu sevmem, bazi kizlar flörtöz olur ayak üstü birileriyle sürekli konusur, sonra herkes bana aaasik derler. Ben konusmam mesela ne münasebet. Ama erkekler de tabi yaklasmiyor normal.

Hiç aksiyona gerek yok bence
Seni gerçekten seven Hakeden adam yaklaşsın yeter.
Önemli olan doğru kişinin sevmesi.
Neden erkeklere kendini gösterme çabasına gireceksin ki!
Olduğun gibi davran çünkü farklı moda girmeye çalışırsan yorulursun birgün
Bana da genelde çok soğuk ve sertsin derlerdi hiçte umrumda olmadı
Hani boşver onların nE dediğini
Daha vakti zamanı gelmemiştir henüz
Belki de. Ama iş işten geçiyor, yaşlanıyorum. Yaşıtım erkekler benden daha genç kızlara yöneliyorlar. Ondan üzülüyorum.

Bilmiyorum . Bence çok çekici biri olmayabilirim. Çirkin olduğumu düşünmüyorum. Ama işveli cilveli değilim. Aksine ağır oturaklı sert biriyim. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor demişti.
Olabilir.. ilk adimi atip ilerisi gelmiyosa..ama hic adim atmiyolarsa bakimla ilgili filan bi sorun olabilir mi?

Cekiniyorlar iste, bende de öyleydi. Sululugu sevmem, bazi kizlar flörtöz olur ayak üstü birileriyle sürekli konusur, sonra herkes bana aaasik derler. Ben konusmam mesela ne münasebet. Ama erkekler de tabi yaklasmiyor normal.
E ben napıcam peki hayatım boyunca yalnız mı yaşicam

Olabilir.. ilk adimi atip ilerisi gelmiyosa..ama hic adim atmiyolarsa bakimla ilgili filan bi sorun olabilir mi?
Şöyle bir kere adı konulmamış bir ilişki yaşadım. Bir sevgili nasıl olursa öyleydi bana. Ama ad koyamadık hemen arkadaşlığa çevirdi.

Ben de erkeksiyim biraz, çok duygusal konuları konuşmayı sevmem ve genelde ilk tanıştığım kişiler hep benim ne kadar soğuk ve ciddi durduğumu söylerler çünkü bir ortama ve ordaki insanlara alismadan rahat edemiyorum, kendim olamıyorum. Peki ben ne yaptım? Açıkçası kendimi zorladım. Hoşuma gitmese bile daha güler yüzlü olmaya sohbet etmeye çalıştım, ne çok çekingen ne de cok burnu havada soğuk durdum. Bir de ilgiyi sadece bir kişi üstünde tutmak çok önemli sanki dünyada sadece o kişi varmış gibi hehe. Ama şimdi sevgilim var çok mutluyum beni en erkeksi halimle seviyor hatta arada baya kanka moduna giriyoruz. ben seviyorum çünkü benim ilişki anlayışım bu. Kanka gibi en iyi arkadaş gibi rahat olabileceğim bir ilişki. :halay::KK60: Ancak sevgilimle tanıştığımda da bu kim ya hic konuşmak için kendimi kasamam desem o gün biterdi herhalde.

Bir de fizik çok önemli. Yani tabi ki her sey degil ama çok etkiliyor o ilk zamanlardaki anı. Umarım sizi olduğunuz gibi sevecek birini bulursunuz.

Yani çok çirkin değilim bence. Orta güzellikteyim. Bakımlıyım aslında. Ama erkeksi sert bir yanım olabilir. Cilve işve yapmaya kalkınca yapmacık duruyor herhalde.
Muhtemelen karsiniza dogru kisi cikmamistr diye dusunuyorum zaten kendini degistrmeye calisma seni seven boyle sevsin cunku ne zamana kadar kendini saklicaksin eninde sonunda gercek sen ortaya cikicak seven oldugu gbi sevmeli

Back
X