- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
- Konu Sahibi noldiii_1900
Ben böyle oyunlar filan yapamam ki. Hiç beceremem.
Oyun değil zaten yapı meselesi
Ama bi gerçek var insanoğlu öyledir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle oyunlar filan yapamam ki. Hiç beceremem.
Evet guzellikten bahsettim cunku erkekler ilk once guzellige bakiyo disini begenmegi birinin icini hic merak etmiyolarBeğenmemekten kastınız güzellik herhalde. Aslında çok çirkin bir kız değilim. Çok da güzel değilim ama orta. Bakımıma da dikkat etmeye çalışıyorum ama bilmiyorum belki de beğenmiyorlardır.
Anladım. Bazı kadınlar çirkin olmalarına rağmen çok çekici olabiliyorlar. Ne demek istediğinizi anladım. Çekici olmak için bir yol var mıdır acaba, yoksa bu Allah vergisi birşey mi?Beğenmemekten kasıt güzellik değil. çekicilik, cazibe , hava başka bir şey.
siz tanıştığınız her erkeği beğeniyor musunuz mesela?
Her erkegin ilgi duydugu sey farkli olabilir. Kimi buyuk goguse onem verir kimi kalcaya.. kimi hic birine.. kimi zayifliga kimi balik ete.. kimi 37 numara guzel bi ayaga kimi yuz guzelligine..kimindede hepsi olsada konusmasiyla iter karsidakini. sence sen cekici biri misin mesela?İşte sorum da bu. Bir erkek neden bir kadından etkilenmez?
Ay aklıma sezercigin bir filmi geldi.O zaman özgüvenimi yerine getirmek için çalışmalar yapmam lazım![]()
çok doğru bir yorum. İşveli cilveli biri değilim bu doğru. Flörtöz bir yapım yok. Ama bunu yapmaya kalktığımda da bazı arkadaşlarım çok yapmacık oluyor diyorlar. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ki?Genel olarak erkekler sizden arkadaş olarak hoşlanıyorsa, erkeksi bir yanınız vardır, erkeklerin ilgi duyduğu (araba,spor,siyaset) gibi konularda konusuyirsunuzdur.
Sevgili olarak görmemeleri ise kadınsı özellikler tasimamanizdan olabilir, cilveli konuşma erkekler için önemli bir faktör..
Ben çok işveli cilveli değilim, flört etmeyi bilmem. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor demişti. Çok çirkin biri de değilim. Çok güzel de değilim. Ortalama. Ama nedense bir erkekle samimiyet kursam, kız arkadaşı olmasa bile o gözle bakmıyor bana. Arkadaşlığımı seviyorlar ama sevgili olmak istemiyorlar. Çekici bulmuyorlar herhalde bilmiyorum.Ayy kücük sandim seni kusura bakma, ben 27 yim
Kendini naisl bulursun o önemli bir de özgüven.
Kendini güzel satarsan güzelsindir aslinda, o konular cok karisik. Ha dogustan afet olanlar da var ama eneji cok önemli güzellikte.
Cekicilik iste.
Nasil birisin bilmiyorum ki tatlim, ne desem bos.
Kaba bir tabirler bi popo ve bir meme bile yetiyor evrimini tamamlamamis erkeklerin gözünde.
Belki ulasilmaz görüyorlar snei. Türlü türlü sebebi var yaklasamamalarinin.
Bir de ugrasmayi sevmezler, biz kizlar bir erkek icin hayli caba sarf ederiz, yarisiriz, ama onlar cok cok daha basit yollari tercih ederler. Oluyor mu ok, olmuyor mu ok rahatlar. Baska hedef..
Yani çok çirkin değilim bence. Orta güzellikteyim. Bakımlıyım aslında. Ama erkeksi sert bir yanım olabilir. Cilve işve yapmaya kalkınca yapmacık duruyor herhalde.Evet guzellikten bahsettim cunku erkekler ilk once guzellige bakiyo disini begenmegi birinin icini hic merak etmiyolar
Bilmiyorum . Bence çok çekici biri olmayabilirim. Çirkin olduğumu düşünmüyorum. Ama işveli cilveli değilim. Aksine ağır oturaklı sert biriyim. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor demişti.Her erkegin ilgi duydugu sey farkli olabilir. Kimi buyuk goguse onem verir kimi kalcaya.. kimi hic birine.. kimi zayifliga kimi balik ete.. kimi 37 numara guzel bi ayaga kimi yuz guzelligine..kimindede hepsi olsada konusmasiyla iter karsidakini. sence sen cekici biri misin mesela?
Ben çok işveli cilveli değilim, flört etmeyi bilmem. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor demişti. Çok çirkin biri de değilim. Çok güzel de değilim. Ortalama. Ama nedense bir erkekle samimiyet kursam, kız arkadaşı olmasa bile o gözle bakmıyor bana. Arkadaşlığımı seviyorlar ama sevgili olmak istemiyorlar. Çekici bulmuyorlar herhalde bilmiyorum.
Belki de. Ama iş işten geçiyor, yaşlanıyorum. Yaşıtım erkekler benden daha genç kızlara yöneliyorlar. Ondan üzülüyorum.Hiç aksiyona gerek yok bence
Seni gerçekten seven Hakeden adam yaklaşsın yeter.
Önemli olan doğru kişinin sevmesi.
Neden erkeklere kendini gösterme çabasına gireceksin ki!
Olduğun gibi davran çünkü farklı moda girmeye çalışırsan yorulursun birgün
Bana da genelde çok soğuk ve sertsin derlerdi hiçte umrumda olmadı
Hani boşver onların nE dediğini
Daha vakti zamanı gelmemiştir henüz
Olabilir.. ilk adimi atip ilerisi gelmiyosa..ama hic adim atmiyolarsa bakimla ilgili filan bi sorun olabilir mi?Bilmiyorum . Bence çok çekici biri olmayabilirim. Çirkin olduğumu düşünmüyorum. Ama işveli cilveli değilim. Aksine ağır oturaklı sert biriyim. Bir arkadaşım erkekler senden korkuyor demişti.
E ben napıcam peki hayatım boyunca yalnız mı yaşicamCekiniyorlar iste, bende de öyleydi. Sululugu sevmem, bazi kizlar flörtöz olur ayak üstü birileriyle sürekli konusur, sonra herkes bana aaasik derler. Ben konusmam mesela ne münasebet. Ama erkekler de tabi yaklasmiyor normal.
Şöyle bir kere adı konulmamış bir ilişki yaşadım. Bir sevgili nasıl olursa öyleydi bana. Ama ad koyamadık hemen arkadaşlığa çevirdi.Olabilir.. ilk adimi atip ilerisi gelmiyosa..ama hic adim atmiyolarsa bakimla ilgili filan bi sorun olabilir mi?
Niyetide farkliydi belki.. senden faydalanmak gibi.. belki o adim gelmeyince senden degsmistir.Şöyle bir kere adı konulmamış bir ilişki yaşadım. Bir sevgili nasıl olursa öyleydi bana. Ama ad koyamadık hemen arkadaşlığa çevirdi.
Bilmiyorum. Umarım öyle değildir.Niyetide farkliydi belki.. senden faydalanmak gibi.. belki o adim gelmeyince senden degsmistir.
Muhtemelen karsiniza dogru kisi cikmamistr diye dusunuyorum zaten kendini degistrmeye calisma seni seven boyle sevsin cunku ne zamana kadar kendini saklicaksin eninde sonunda gercek sen ortaya cikicak seven oldugu gbi sevmeliYani çok çirkin değilim bence. Orta güzellikteyim. Bakımlıyım aslında. Ama erkeksi sert bir yanım olabilir. Cilve işve yapmaya kalkınca yapmacık duruyor herhalde.