- Konu Sahibi blackgirl3434_34
kızlar böyle acı tarif edilemez
acının yanında haksızlıga ugramıslık, ezilmenin acısı küçümsenmenin kandırılmanın acısı var
aldatıldım demiyorum bakın
kandırıldım ezildim yıkıldım yok sayıldım
biriyle 2 senedir hoşlanıyoduk birbirimizden en sonda 7-8 aydır telde msnde konuşuyoduk ama tam olarak adı yoktu :26: aramzda aşk vardı kısknclık sevgı ılgı vb.. vardı
evlilik hayalleri bile kuruyoduk herşeyini her sırrını anlatıyodu bana.. veeee bir gün bana evlenecegını soyledı bende saka sandım..baskalarından duydumkı bı kızı ıstemeye gıtmıs. dunyam basıma yıkıldı.. gururum kırıldı kendımı ezık kandırılmıs hıssettım
ınanamadım
bana o kısıyle arasını baskası yaptıgını cok ısrar ettıgını soyledı...bende ona ahım oldugunu soyledım. kaale almadı. amasanırım ahımcıkıyo
kızın aılesı ıstememıs bızımkını. bızımkısı aılelerıne uygun degılmıs kotuymus falan fılan
cevresındekıler ve ısyerındekıler duydu rezıl oldu.suanda depresyonda
sımdı tekrar bana yaklasmaya calısıyo.
ilahi adalet diyorumbaska bısı demıyorum
bakın unutamıyorum aman unutamıyorum aklımda ooff falan fılan da demıyorum ..sadece bu yaptıgını sindiremiyorum
kendımı aptal gıbı hıssedıyorum gururum kırıldı
kendıme rezıl oldum
aileme arkadaslarıma rezıl oldum
ona rezıl oldum
ama daha beter olsun dıyorum.allahıma dua ettım o benı yıktı sende onu yık dedım. sızde belasını bulurmu
bu yazıyı 1 ay önce yazmıstım.son durum şöyle
nişanlandılar ...ama herkes lafını ediyo mutsuz yüzü gülmüyo neden böyle falan filan.....inanamıyorum başıma gelenlere....artık tükeniyorum

bakın unutamıyorum aman unutamıyorum aklımda ooff falan fılan da demıyorum ..sadece bu yaptıgını sindiremiyorum

ama daha beter olsun dıyorum.allahıma dua ettım o benı yıktı sende onu yık dedım. sızde belasını bulurmu

bu yazıyı 1 ay önce yazmıstım.son durum şöyle

Son düzenleme: