Bir erkek bunu yaparsa?

_tuba_21

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
300
50
53
32
arkadaşlar resmi ekleyemedim o yüzden profil resmimnden paylaşıyorum bakarsanız bir erkek bunu neden paylaşır hoşlandığım biri bunu paylaşmış?

adam ayrılırız nasıl olsa diye başlamak istemiyor o derece üşengeç

sizden hoşlandığına dair işaretler var mı

tekrear eklemeye çalıştım ama ?????

sizden hoşlandığına dair işaretler var mı
ya o bizim tanıdık ben ondan uzun süredir hoşlanıyorum ama o beni yeni ekledi resimlerimi beğeniyor yorumda konsuyoruz ama özelden yaşızmadık hiç birde söyle birşey oldu resmine yorum yazayım dedim sonra bizim ortak tanıdıklar var aynı apart. Onlarla çatıda çay keyfi diye resim paylasmis bende alt kattayız haberimiz yok yazdım oda sizin için sobayı yaktık yazmış sonra ne kadar dusuncelisiniz teşekkür yazdım başka bir kız altına aa niye alt komsunuzuda cagirsaydiniz yazmış oda aklıma gelmedi valla yazmis kizz da aaa olurmu bidakine adımı yazarak... ciğinizide alın yazmış ve o tüm yorumları silmiş ilk baş üzüldüm ama herkes beni düşündüğü için dedi ve çoçuk bu olaydan sonra hala resimlerimi beğeniyor

valla ben burdan pek anlam çıkaramadım yüz yüze konuşmadınız mı hiç

size ilgisi varsa eğer bu sözü üzerinize alınmanız lazım bence . ama sanki genel yazmış gibi geldi bana

bi umut yok diyorsunuz yani altınada biri sormuş işte hayırdır filan buda yazmış son bi şansım kaldı onunda günaha girmeden ele ele turuşmadan sinemada buluşmadan olsun istiyorum demiş

Bunları yazan kız eski sevgilisi mi? Resmen seni kıskanmış

aynen kıskanmış hayır sevgilisi değilmiş hatta kıza sinir oluyormus kızıda silmiş sanırım bir daha görmedim :)

Bende bunu yazicaktim Tam

O kizla aralarinda bisey var belli bence o kiz oyle yazdi diye yorumlari silmistir ustunuze alinmayin konu sahibi

Bende bunu yazicaktim Tam

O kizla aralarinda bisey var belli bence o kiz oyle yazdi diye yorumlari silmistir ustunuze alinmayin konu sahibi
hayır sevgilisi değilmiş hatta kıza sinir oluyormus kızıda silmiş sanırım bir daha görmedim :)

Bende bisey sorabilirmiyim:) ben 3 aydir biriyle çıktım onun beni sevdiginden deger verdiginden adım gibi eminim fakat bulustuk biz ve ben onu umursamaz davranmışım aksini iddia ettim duzelttik sayılirdi ve sonra ben hastaykn o gün beni aramadi bu çok içime battı ve ayrildm çünkü ondan beklemedigim biseydi cok ilgilidir ama boyle yapması üzdü beni ayrılık mesaji attm sonra ne cevap verdi nede aradi. Sizce ararmi yani aramamasinin amaci ne olabilir sizce cok sevdiginden eminim ama nie boyle oldu. Görüşlerinizi bekliyorum akıl verin bana lütfen

Yirmili yaşlarda hayat daha kolaydı. Özellikle de konu aşk olduğunda. Biriyle tanışıyordun, sen onları seçiyordun, onlar seni seçiyordu. Birlikte dünyayı fethedebilirdiniz. Paris'e taşınabilirdiniz. Bir sürü çocuk sahibi olabilir veya çiftçilik yapabilirdiniz. Günlük tuttuğunuz zamanlarda yazdığınız her şeyi yapabilirdiniz. Hayaller, parlak, çarpıcı renklerde yaşanacaktı. Hayat sizindi, ikinizindi. Her şeye birlikte göğüs gerip birlikte yaşayabilirdiniz. Hayatınızı birine bağlardınız ve gerisi önemini kaybederdi. Peki ya şimdi? bugunde bunu paylaşmış ya

bir ilişkiye hazır değilim demek istemiş
Yirmili yaşlarda hayat daha kolaydı. Özellikle de konu aşk olduğunda. Biriyle tanışıyordun, sen onları seçiyordun, onlar seni seçiyordu. Birlikte dünyayı fethedebilirdiniz. Paris'e taşınabilirdiniz. Bir sürü çocuk sahibi olabilir veya çiftçilik yapabilirdiniz. Günlük tuttuğunuz zamanlarda yazdığınız her şeyi yapabilirdiniz. Hayaller, parlak, çarpıcı renklerde yaşanacaktı. Hayat sizindi, ikinizindi. Her şeye birlikte göğüs gerip birlikte yaşayabilirdiniz. Hayatınızı birine bağlardınız ve gerisi önemini kaybederdi. Peki ya şimdi? bugunde bunu paylaşmış ya

bugunde bunu paylaşmış sizce neden ?**

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…