Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hoşlandığım çoçuk bu ama kim için demiş acab aadam ayrılırız nasıl olsa diye başlamak istemiyor o derece üşengeç
Okunmuyo kı .
Okumaya calıştım kör oluyordum![]()
ya o bizim tanıdık ben ondan uzun süredir hoşlanıyorum ama o beni yeni ekledi resimlerimi beğeniyor yorumda konsuyoruz ama özelden yaşızmadık hiç birde söyle birşey oldu resmine yorum yazayım dedim sonra bizim ortak tanıdıklar var aynı apart. Onlarla çatıda çay keyfi diye resim paylasmis bende alt kattayız haberimiz yok yazdım oda sizin için sobayı yaktık yazmış sonra ne kadar dusuncelisiniz teşekkür yazdım başka bir kız altına aa niye alt komsunuzuda cagirsaydiniz yazmış oda aklıma gelmedi valla yazmis kizz da aaa olurmu bidakine adımı yazarak... ciğinizide alın yazmış ve o tüm yorumları silmiş ilk baş üzüldüm ama herkes beni düşündüğü için dedi ve çoçuk bu olaydan sonra hala resimlerimi beğeniyorsizden hoşlandığına dair işaretler var mı
yani görüdğümüzde konusuyoruz ama her zman denk gelemiyoruzvalla ben burdan pek anlam çıkaramadım yüz yüze konuşmadınız mı hiç
Bunları yazan kız eski sevgilisi mi? Resmen seni kıskanmışya o bizim tanıdık ben ondan uzun süredir hoşlanıyorum ama o beni yeni ekledi resimlerimi beğeniyor yorumda konsuyoruz ama özelden yaşızmadık hiç birde söyle birşey oldu resmine yorum yazayım dedim sonra bizim ortak tanıdıklar var aynı apart. Onlarla çatıda çay keyfi diye resim paylasmis bende alt kattayız haberimiz yok yazdım oda sizin için sobayı yaktık yazmış sonra ne kadar dusuncelisiniz teşekkür yazdım başka bir kız altına aa niye alt komsunuzuda cagirsaydiniz yazmış oda aklıma gelmedi valla yazmis kizz da aaa olurmu bidakine adımı yazarak... ciğinizide alın yazmış ve o tüm yorumları silmiş ilk baş üzüldüm ama herkes beni düşündüğü için dedi ve çoçuk bu olaydan sonra hala resimlerimi beğeniyor
aynen kıskanmış hayır sevgilisi değilmiş hatta kıza sinir oluyormus kızıda silmiş sanırım bir daha görmedim :)Bunları yazan kız eski sevgilisi mi? Resmen seni kıskanmış
Bende bunu yazicaktim TamBunları yazan kız eski sevgilisi mi? Resmen seni kıskanmış
hayır sevgilisi değilmiş hatta kıza sinir oluyormus kızıda silmiş sanırım bir daha görmedim :)Bende bunu yazicaktim Tam
O kizla aralarinda bisey var belli bence o kiz oyle yazdi diye yorumlari silmistir ustunuze alinmayin konu sahibi
Yirmili yaşlarda hayat daha kolaydı. Özellikle de konu aşk olduğunda. Biriyle tanışıyordun, sen onları seçiyordun, onlar seni seçiyordu. Birlikte dünyayı fethedebilirdiniz. Paris'e taşınabilirdiniz. Bir sürü çocuk sahibi olabilir veya çiftçilik yapabilirdiniz. Günlük tuttuğunuz zamanlarda yazdığınız her şeyi yapabilirdiniz. Hayaller, parlak, çarpıcı renklerde yaşanacaktı. Hayat sizindi, ikinizindi. Her şeye birlikte göğüs gerip birlikte yaşayabilirdiniz. Hayatınızı birine bağlardınız ve gerisi önemini kaybederdi. Peki ya şimdi? bugunde bunu paylaşmış yabir ilişkiye hazır değilim demek istemiş