Bir erkek çok sevmesine rağmen neden evlenmek istemez?

aslında seni değil senin sevgini seviyor olabilirmi?
bence brz yokluğunu hissetmeli, seni kaybettiğini hissetmeli, o zmn anlarsın sana bakış açını gerçekten seninle mi bi problemi var yoksa evlilikle mi

Aslında olabilir çünkü bana hep beni sevmeni bana karşı bu hırsını seviyorum derdi.

Diğer konulardan biliyorsunuz nerdeyse 3 yıl oldu birlikteliğimiz daha önce kendisi evlenmiş boşanmıştı. Neyse konuya gelince birlikte otururken bi anda ya ben seni çok seviyorum senden asla vazgeçemem hattaa herşeye senin için katlanıyorum ama ben evlenmek istemiyorum dedi. Neden çıktın ki sanki karşıma falan dedi. Bende eğer istemiyosan bu sana zor geliyorsa ayrılalım dedim ilerde daha mutsuz olacağımıza şimdi bitsin dedim. Hayır asla senden ayrılamam öyle bir düşüncem yok diyor ama evlenmekte istemiyor anlamadım gitti canım çok sıkıldı bu duruma son zamanlardada bunu çok tekrarlar oldu sıkıntıda bu aralar acaba oyüzden böyle yapıyor :S

Asla evlenmem demiyor zaten. Evlensemde 2 3 sene sonra olur anca diyor. Zaten benimde öyle hemen olsun diye bir niyetim yokki .. Çocuk konusunda da sırf benim o heyecanı yaşamam için istiyor senin o heyecanını isteğini elinden alamam diyor.

Bence bu durumun hazır hissetmemekle veya korkmakla alakası yok.
Adam boşanmış,özgür kalmış.Şimdi yeniden başını bağlamak istemiyor.

Kendisi söylemiş zaten.2-3 sene sonra evlenebilirim,nerden çıktın karşıma vs...
Yani 2-3 sene daldan dala gezip tozmayı düşünüyormuş.
Karşısına sen çıkınca durması gerekmiş.

Şimdi bocalıyor çünkü hesapta bağlanmak yoktu :)
İpimi kopardım,hayat bana güzel derken yeniden evlenmek gündeme gelmiş.

Bence bu durumun hazır hissetmemekle veya korkmakla alakası yok.
Adam boşanmış,özgür kalmış.Şimdi yeniden başını bağlamak istemiyor.

Kendisi söylemiş zaten.2-3 sene sonra evlenebilirim,nerden çıktın karşıma vs...
Yani 2-3 sene daldan dala gezip tozmayı düşünüyormuş.
Karşısına sen çıkınca durması gerekmiş.

Şimdi bocalıyor çünkü hesapta bağlanmak yoktu :)
İpimi kopardım,hayat bana güzel derken yeniden evlenmek gündeme gelmiş.

Ben anlamıyorum bu erkekleri boşanalı kaç yıl olmuş daldan dala konmuş yani hergün bi kızla fink atmış gezmiş tozmuş yemiş içmiş hayatını yaşamış kısacası. ve gelmiş yaşı 34e daha nereye kadar böyle devam edebilir ki insan yorulur tükenir sıkılır. Artık hayatında bir düzen ister diye düşünüyorum. Çünkü bizde yaşımız bi yere varınca artık düzenimiz olsun hayatımızı ona göre yön verelim deriz bunlarda bu düzensizlik ne .. Evet bazen bende diyorum keşke karşıma hiç çıkmasaydın çok zor ya evlenmek ümit etmek uğraşmak çok zor...

Hiiç mi istemiyor? hiç istemiyorsa ve senden de ayrılmak istemiyorsa nasıl olacak bu iş?
Sen ömür boyu onunla sevgili mi kalacaksın acaba? Neresinden bakarsan bak bu işin devamı gelmez gibi gözüküyor..
Yada çabalayıp uğraşıp bu adama evliliği empoze edeceksin..

Back
X